Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!

Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!

50 X Bir kişiye Optifast Çorba, Vanilyalı, Çilekli ve Pudingli 2’li kit olmak üzere, toplam 8 adet ürün yollanacaktır.
Karantina doneminde gercekten ihtiyacim olan ürün umurim 50 kisiden biri ben olurum 🙏

Umarım benimde adım kazananlar arasında olur çok merak ediyorum tatlarını 😍🙏

inşallah bende kazanırım yaaa bu ürünü denemeyi gerçekten çok istiyorum

Bu listede ilk 50 kişi çekilişi kazananlarınlistesidir.

Eğer bana Önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar bilgilerini göndermezlerse, toplamda 50 kişiye tamamlanmak üzere yedek listesindeki ilk gönderen üyeler arasından seçim yapılacaktır.

Son düzenleme:
Şu ana kadar 8 adres geldi
3 tanesinde İL ve İlçe ismi yok.
1 tanesini e-posta adresi göndermiş

Eğer ürünün sağlklı şekilde elinize geçmesini istiyorsanız posta/kargo adresinizi tam anlaşılır yollayın. Telefon numaranızı yazmayı unutmayın.

POsta/kargo adresi yerine e-posta adresi yazan üyelerimize ürünleri e-posta ile gönderilecektir. :p

Son düzenleme:
Bu listede ilk 50 kişi çekilişi kazananlarınlistesidir.

Eğer bana Önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar bilgilerini göndermezlerse, toplamda 50 kişiye tamamlanmak üzere yedek listesindeki ilk gönderen üyeler arasından seçim yapılacaktır.
Yedekteyim haftaya çarşamba gününe kadar bekleyecez mı adres için

e-posta gönderenelerin sayısı 4 oldu. :S

Bir yerlerde kamera var mı mı ? Şaka mı bu ?
Posta/Kargo adresi : Mektup , posta, kargo gönderilmesi için kullanılan adres.
e-posta adresi : Elektronik posta gönderilmesi için kullanılan adres.

e-posta adresine fiziksel ürün gönderilemez. E-posta adresine ancak tanıtıcı metin gönderebiliriz.

Küçük bir bilgilendirme.

Bu çekiliş bizim müdahalemiz dışında katılanlar arasından rastgele sunucu tarafından seçiliyor.

Hiç bir müdahalemiz söz konusu değildir. Biz saedce kriterleri giriyoruz. Minimum mesaj sayısı, minimum üyelik tarihi vs.
Bunun sebebi de sadece hediye almak için yeni üye olan üyeleri engellemek ve diğer üyelerin hakkını korumak.

Kazananlar ve ya yedek listedeki kimseyi tanımayız. Bir bağlantımız yoktur. Lütfen çirkin ithamlarda bulunmayın.

Lİstede birden fazla kez çekiliş kazanan üyede var ilk defa kazanan üye de.
100 mesajı olan üye de var 5000 mesajı olan üyede var
1 aylık üyede var 10 yıllık üye de var. Ve tamamen rastgele seçildiler.

Teşekkürler :KK36:
Bilgilerimi de ilettim :kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
Curly Curly
Ben size mesaj ilettim inşallah istediğiniz bilgileri doğru şekilde iletişimdir umarım 50 kişiden biri adres bildirmez 😈😂😂 tabi ki şaka anlamında dedim 😂 nasibimizde varda olacak sadece bekleyecez ayrıca böyle bi ürünü tanıma fırsatı veren firmaya ve aracı olan sizlere teşekkürler belki bugün olmasa bile farklı bir üründe şansım olur ❤💜

X