- 4 Nisan 2020
- 9.888
- 21.481
Hayırlısı olsun ben yedekteyimYedeklere bile giremeyen ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun ben yedekteyimYedeklere bile giremeyen ben
Umarim bir dahaki sefere kazanirsin. Daha yarışmalar olacak...Yedeklere bile giremeyen ben
Yedek listedekiler de gönderecek mi su an bilgileriniBu listede ilk 50 kişi çekilişi kazananlarınlistesidir.
Eğer bana Önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar bilgilerini göndermezlerse, toplamda 50 kişiye tamamlanmak üzere yedek listesindeki ilk gönderen üyeler arasından seçim yapılacaktır.
Ablacım bana adres gönderdin mi ?50 kişinin içindeyim. Yuppie!!!!
Nasil sevindim nasil sevindim...
Gönderirseniz ve asil listedeki 50 kişi den eksikler olursa yedek listeden eksikleri gönderi sırasına göre seçiyoruz.Yedek listedekiler de gönderecek mi su an bilgilerini
Ablacım bana adres gönderdin mi ?
Sevincin kursağında kalmasın ?
Şansın bol olsunUmarim bir dahaki sefere kazanirsin. Daha yarışmalar olacak...
Sana seni iyi hissedecegin birsey diyeyim.
10 yildir uyeyim. Gözümün ilistigi tüm yarismalara da katildim.
Bu ilk... Bu bir dönüm noktası! Kirdim zincirlerimi... Vurcam kırbacı Vurcam kırbacı
SpaceX ile uzay gezisi çekilişi yaptık.Yedeklerdeyim de nedir bu anlamadım
Ürün ne
Bende adres gönderdim asıl liste 42.sıradayım çok sevindim teşekkürlere-posta gönderenelerin sayısı 4 oldu. :S
Bir yerlerde kamera var mı mı ? Şaka mı bu ?
Posta/Kargo adresi : Mektup , posta, kargo gönderilmesi için kullanılan adres.
e-posta adresi : Elektronik posta gönderilmesi için kullanılan adres.
e-posta adresine fiziksel ürün gönderilemez. E-posta adresine ancak tanıtıcı metin gönderebiliriz.
Yarışmaya kendi isteğimle katılım sağladığımı hiç hatırlayamadım .olmuşsa da yanlışlıkla olmuştur .SpaceX ile uzay gezisi çekilişi yaptık.
Yedeklerde olduğunuz isabet olmuş. Siz bu dünyada değilsiniz sanırım.