Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!

Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!

50 X Bir kişiye Optifast Çorba, Vanilyalı, Çilekli ve Pudingli 2’li kit olmak üzere, toplam 8 adet ürün yollanacaktır.
Yedeklere bile giremeyen ben :KK70::KK70:
Umarim bir dahaki sefere kazanirsin. 🤗🤗🤗 Daha yarışmalar olacak...🤗

Sana seni iyi hissedecegin birsey diyeyim.
10 yildir uyeyim. Gözümün ilistigi tüm yarismalara da katildim.

Bu ilk😎... Bu bir dönüm noktası! Kirdim zincirlerimi... 😃Vurcam kırbacı Vurcam kırbacı🤣🤣🤣

Bu listede ilk 50 kişi çekilişi kazananlarınlistesidir.

Eğer bana Önümüzdeki hafta çarşamba gününe kadar bilgilerini göndermezlerse, toplamda 50 kişiye tamamlanmak üzere yedek listesindeki ilk gönderen üyeler arasından seçim yapılacaktır.
Yedek listedekiler de gönderecek mi su an bilgilerini

Yedek listedekiler de gönderecek mi su an bilgilerini
Gönderirseniz ve asil listedeki 50 kişi den eksikler olursa yedek listeden eksikleri gönderi sırasına göre seçiyoruz.

Erken göndermeniz avantajdır. Ama bir beklenti içinede girmemelisiniz.

Şu anda 6 yedek kişi adresini gönderdi ve sırasıyla listeye ekledim. Bu şu demek bu 6 kişi yedek listede öncelikliler.

Bilgilerimi gönderdim. Bize böyle ürünler deneme fırsatı sunan kadınlar kulübü kurucularına ve sponsor firmalara teşekkür ederim. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim. Ürünü kullanıp düşüncelerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum. :KK36::KK71:

Son düzenleyen: Moderatör:
Curly Curly Ilk defa birsey kazandim dedim ondada yedekteymisim 😂 umarim banada gönderebilirsiniz. Mesaj attim :KK66:

Umarim bir dahaki sefere kazanirsin. 🤗🤗🤗 Daha yarışmalar olacak...🤗

Sana seni iyi hissedecegin birsey diyeyim.
10 yildir uyeyim. Gözümün ilistigi tüm yarismalara da katildim.

Bu ilk😎... Bu bir dönüm noktası! Kirdim zincirlerimi... 😃Vurcam kırbacı Vurcam kırbacı🤣🤣🤣
Şansın bol olsun 🤣
Sen bunu haketmişsin :KK70: :KK70:10 yil dile kolay☺ tebrik ederim

e-posta gönderenelerin sayısı 4 oldu. :S

Bir yerlerde kamera var mı mı ? Şaka mı bu ?
Posta/Kargo adresi : Mektup , posta, kargo gönderilmesi için kullanılan adres.
e-posta adresi : Elektronik posta gönderilmesi için kullanılan adres.

e-posta adresine fiziksel ürün gönderilemez. E-posta adresine ancak tanıtıcı metin gönderebiliriz.
Bende adres gönderdim asıl liste 42.sıradayım çok sevindim ❤️teşekkürler🌺

Kizlar yedekteyim adres gondermem gerekiyor mu ?yedekte olmak bile heycanlandirdi umarim urunume kavusurum🥰😍

SpaceX ile uzay gezisi çekilişi yaptık.

Yedeklerde olduğunuz isabet olmuş. Siz bu dünyada değilsiniz sanırım. :p
Yarışmaya kendi isteğimle katılım sağladığımı hiç hatırlayamadım .olmuşsa da yanlışlıkla olmuştur .
çünkü kilo problemim yok .
En anlaşılır tonda ne olduğunu sordum .sizde mesela böyle üslup kullanmak yerine ne olduğunu söyleyebilir ya da cevaplamayabilrdiniz . Aynı dünya da olmadığımıza ayrıca sevindim .

X