- 20 Mart 2008
- 140.521
- 210.409
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harbiden ne özenli kutulama bant o gerçekten çok teşekkür ederizGelen koli bile çok düzgündü,kullanılan bant bile nestle etiketi vardı..
Tekrar teşekkürler Nestle..
Çatlıyore ama bekleyeceğizDarısı sana fridacım
Kesinlikle çok özenilmiş ..Harbiden ne özenli kutulama bant o gerçekten çok teşekkür ederiz
Gelir merak etmeÇatlıyore ama bekleyeceğiz
Aa iyi ki paylaştınız bunuOPTIFAST web sitesinden kendime uygun programı belirledim bire bir uygulayacağım.
Sonuçları çok merak ediyorum. Kullandıktan sonra yorumlarım inşallah
Bende bakayım harika olur cidden ..OPTIFAST web sitesinden kendime uygun programı belirledim bire bir uygulayacağım.
Sonuçları çok merak ediyorum. Kullandıktan sonra yorumlarım inşallah
Afiyet olsun çorbanın tadını merak ediyorum bendeEki Görüntüle 2761761 bana da bunu önerdi hehe obez diyo bana.. Bende şimdi gideyim de makarnanın yanına tavukluyu yiyem çorba niyetine obezmisim hııh
Size de afiyet olsun.. Bende merak ediyorum.. güzeldir herhalde..Afiyet olsun çorbanın tadını merak ediyorum bende
Teşekkür ederimSize de afiyet olsun.. Bende merak ediyorum.. güzeldir herhalde..
Ayy yanlış mesajı alıntılamışmisimleri ve adresleri yolladığınız kişiden haber var mı ? Curly Bir sorma imkanın varsa çok iyi olur ocak'ın ortası oldu baksana
Akşam yemeği olarak salata yanında deneyebilirsin tavuklu yada domatesĺiyi ben çorbaları öyle yiyecem ya öğlen ya akşam... kahvaltıya hiçbirini koyamam cunku kahvaltısız duramam.. öğle akşam yemek yerine olabilir ama.. sabah kahvaltıda illa peynir yumurta normal kahvaltıdan vazgecememTeşekkür ederim
Akşam yada öğlen tercih ederim bende büyük ihtimalAkşam yemeği olarak salata yanında deneyebilirsin tavuklu yada domatesĺiyi ben çorbaları öyle yiyecem ya öğlen ya akşam... kahvaltıya hiçbirini koyamam cunku kahvaltısız duramam.. öğle akşam yemek yerine olabilir ama.. sabah kahvaltıda illa peynir yumurta normal kahvaltıdan vazgecemem
Varsayımım şaşmaz paketim geldiBende hâlâ gıcık oluyorum