Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!

Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!

50 X Bir kişiye Optifast Çorba, Vanilyalı, Çilekli ve Pudingli 2’li kit olmak üzere, toplam 8 adet ürün yollanacaktır.
OPTIFAST web sitesinden kendime uygun programı belirledim bire bir uygulayacağım. :KK28:
Sonuçları çok merak ediyorum. Kullandıktan sonra yorumlarım inşallah :KK36:
Screenshot_20210115-153236_Chrome.jpg bana da bunu önerdi 🤣 hehe obez diyo bana.. Bende şimdi gideyim de makarnanın yanına tavukluyu yiyem çorba niyetine obezmisim hııh

Teşekkür ederim 🌹
Akşam yemeği olarak salata yanında deneyebilirsin tavuklu yada domatesĺiyi ben çorbaları öyle yiyecem ya öğlen ya akşam... kahvaltıya hiçbirini koyamam cunku kahvaltısız duramam.. öğle akşam yemek yerine olabilir ama.. sabah kahvaltıda illa peynir yumurta normal kahvaltıdan vazgecemem

Nestle beni okuyosan bak çok kırıldım 😔
herkese göndermişin benim optifastlerim noldu?!
bir mesaj bile gelmedi, benim onlardan neyim eksik? Hatta fazlam bile var. Ben saksı mıyım en çabuk bana gönderecektin diyesim geldi

Akşam yemeği olarak salata yanında deneyebilirsin tavuklu yada domatesĺiyi ben çorbaları öyle yiyecem ya öğlen ya akşam... kahvaltıya hiçbirini koyamam cunku kahvaltısız duramam.. öğle akşam yemek yerine olabilir ama.. sabah kahvaltıda illa peynir yumurta normal kahvaltıdan vazgecemem
Akşam yada öğlen tercih ederim bende büyük ihtimal

X