- 10 Nisan 2017
- 552
- 426
- 103
- Konu Sahibi nurrbulbul
Siz mi 2 haziran i tercih ettiniz yoksa randevularimi doluMerhaba.Görüştüm.2Hazirana randevu aldim.Nurgül hanim herseyi detayli anlatiyor ve herseyi doktora biraktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz mi 2 haziran i tercih ettiniz yoksa randevularimi doluMerhaba.Görüştüm.2Hazirana randevu aldim.Nurgül hanim herseyi detayli anlatiyor ve herseyi doktora biraktim
Kusura bakmayin gec donus oldu.ben 2hazirani tercih ettim ama bu tarihten onceki gunlerde de 2gun falan boslugu vardi.bi aksilik olmazsa olduktan sonra gelismeleri paylasirimSiz mi 2 haziran i tercih ettiniz yoksa randevularimi dolu
Teşekkür ederim :)Kusura bakmayin gec donus oldu.ben 2hazirani tercih ettim ama bu tarihten onceki gunlerde de 2gun falan boslugu vardi.bi aksilik olmazsa olduktan sonra gelismeleri paylasirim
S smozge123Canim yaa çok geçmiş olsun ♡ inşallah kısa sürede toparlarsin... izmitte benim aklımda iki doktor var. İlk i nurgul Altuntaş diğeri ilsun Aka... izninle bir kaç soru sormak istiyorum.... kesi yerin nereden yapıldı? Ve fiyat olarak kaca mal oldu ? Nurgül hanim dan memnun kaldın mi ?Cevaplarsan çok sevinicem :) inan gece gündüz bu forumda yatıp kalkiyom
Merhaba ben de Nurgul hanima oldum gecen Subatta, kesi yerim memenin altindan oldu. Ben memnun kaldim. Kontrollerime de duzenli gittim. Cok sukur bir sorunum yok. Siz oldunuz mu ameliyatinizi?Canim yaa çok geçmiş olsun ♡ inşallah kısa sürede toparlarsin... izmitte benim aklımda iki doktor var. İlk i nurgul Altuntaş diğeri ilsun Aka... izninle bir kaç soru sormak istiyorum.... kesi yerin nereden yapıldı? Ve fiyat olarak kaca mal oldu ? Nurgül hanim dan memnun kaldın mi ?Cevaplarsan çok sevinicem :) inan gece gündüz bu forumda yatıp kalkiyom
Bende İzmit te ilsun Aka ya oldum canım. Bir ayı geçti :)Merhaba ben de Nurgul hanima oldum gecen Subatta, kesi yerim memenin altindan oldu. Ben memnun kaldim. Kontrollerime de duzenli gittim. Cok sukur bir sorunum yok. Siz oldunuz mu ameliyatinizi?
Bisey merak ediyorum aslinda sorup sormamak arasinda kaldim, ben gecen Subatta oldum ama hala bana benim degillermis gibi geliyor icimde bisey oldugunu bildigimden mi yoksa herkese oluyor mu acaba bu his)Bende İzmit te ilsun Aka ya oldum canım. Bir ayı geçti :)
Bişey diyeyim mi ben ameliyat olalı 40 günü yeni geçti ama inan ben ameliyat oldugumu bile unuttum. Sanki yıllardır benden bir parcaymis gibiler . Önceki dumduz halimden sonra alışma zorluğu yasarsam diye korkuyordum ancak tam tersi oldu ve ben fazlasıyla benimsedim memelerimiBisey merak ediyorum aslinda sorup sormamak arasinda kaldim, ben gecen Subatta oldum ama hala bana benim degillermis gibi geliyor icimde bisey oldugunu bildigimden mi yoksa herkese oluyor mu acaba bu his)
Merhaba ameliyat oldunuzmumerhaba ..bende kocaeli oturuyorum..büyütme olmak istiyorum...uzun zamandır araştırma yapıyorum..önceliklerimden birisi bayan doktor olması yönünde idi..Yorumların tamamını okudum ..hepsi olumlu..Nurgul hanımdan randevu aldım..Benim merak ettiğim , kendisine meme büyütme yaptıran var mı? Operasyon sonuçlandıktan sonra neler yaşanıyor..süreçte neler hissediliyor..? teşekkürler..