• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr.Dr. NURGÜL ALTUNTAŞ - Kocaeli

Merhabalar.2haziran ameliyatimi oldum.saat 14 gibi ameliyattan ciktim.sol gogusumde kas agrisi vardi.aksam saat 7de agri kesici olduktan sonra hicbi agrim kalmadi.saclarimi toplayabilcek kadar kollarimi kaldirabildim.bugun yani ameliyatimin 3.günü sag kolumu tamamen yukari kaldiriyorum ve agrim yok.sol kolumu tamamen kaldirdigimda az bi agri oluo.nurgul hanimin soyledigine gore sola protez yerlesimi biraz zor olmus.ikisinede eşit protez koymak istemis.325cc kas alti yerlestirildi.goguslerim super gorunuo.odem gidince incek biraz.acibademde oldum.hemsireler guleryuz oda cok iyiydi

Canim yaa çok geçmiş olsun ♡ inşallah kısa sürede toparlarsin... izmitte benim aklımda iki doktor var. İlk i nurgul Altuntaş diğeri ilsun Aka... izninle bir kaç soru sormak istiyorum.... kesi yerin nereden yapıldı? Ve fiyat olarak kaca mal oldu ? Nurgül hanim dan memnun kaldın mi ?Cevaplarsan çok sevinicem :) inan gece gündüz bu forumda yatıp kalkiyom

Canim yaa çok geçmiş olsun ♡ inşallah kısa sürede toparlarsin... izmitte benim aklımda iki doktor var. İlk i nurgul Altuntaş diğeri ilsun Aka... izninle bir kaç soru sormak istiyorum.... kesi yerin nereden yapıldı? Ve fiyat olarak kaca mal oldu ? Nurgül hanim dan memnun kaldın mi ?Cevaplarsan çok sevinicem :) inan gece gündüz bu forumda yatıp kalkiyom
S smozge123

arkadaşlar ,Dr Nurgül Altuntaş hanıma bacak estetiği yaptıran var mı acaba ? ya da bu konuda bir bilgisi olan ..

ben 2012 yılında Nurgül hanım SEKA hastanesinde görev yaparken meme küçültme ameliyatı olmuştum. sag gügüsümü yapamadı meme ucu iç kısımda ve cok yukarıda duruyor, alt kısmı yamuk yumuktu. tekrar gittigimde ikinci düzeltme ameliyatı yaptı. maalesef oda başarısız oldu sadece kötü görüntü arttı ve tüm memem dikişlerle oldu... ve suan memem iyice oturdu ve iki meme ucumda cok yukarıda ve alt kısımları sarkmış durumda .. maalesef hiçbir iç çamaşırı yada bikini olmuyor cünkü hep meme ucu dogru yerde olmadığı için çamaşırdan çıkıyor.. ben hiç memnun kalmadım maalesef.. düzeltme operasyonu için başka bir doktora gittiğimde çok kötü bir operasyon oldugunu yapılsa bile çok umutlu olmaman gerektiğini söyledi.. simdi bu sekilde malesef yaşıyorum.. kesinlikle ben kendisini tavsiye etmiyorum.. birde özel muayehane açmış okudugum yorumlara göre ameliyat günü bile yokmuş çok yogunmuş ..başarılarının devamını diliyorum.

ben 2012 yılında Nurgül hanım SEKA hastanesinde görev yaparken meme küçültme ameliyatı olmuştum. sag gügüsümü yapamadı meme ucu iç kısımda ve cok yukarıda duruyor, alt kısmı yamuk yumuktu. tekrar gittigimde ikinci düzeltme ameliyatı yaptı. maalesef oda başarısız oldu sadece kötü görüntü arttı ve tüm memem dikişlerle oldu... ve suan memem iyice oturdu ve iki meme ucumda cok yukarıda ve alt kısımları sarkmış durumda .. maalesef hiçbir iç çamaşırı yada bikini olmuyor cünkü hep meme ucu dogru yerde olmadığı için çamaşırdan çıkıyor.. ben hiç memnun kalmadım maalesef.. düzeltme operasyonu için başka bir doktora gittiğimde çok kötü bir operasyon oldugunu yapılsa bile çok umutlu olmaman gerektiğini söyledi.. simdi bu sekilde malesef yaşıyorum.. kesinlikle ben kendisini tavsiye etmiyorum.. birde özel muayehane açmış okudugum yorumlara göre ameliyat günü bile yokmuş çok yorgunmuş ..başarılarının devamını diliyorum.

ben 2012 yılında Nurgül hanım SEKA hastanesinde görev yaparken meme küçültme ameliyatı olmuştum. sag gügüsümü yapamadı meme ucu iç kısımda ve cok yukarıda duruyor, alt kısmı yamuk yumuktu. tekrar gittigimde ikinci düzeltme ameliyatı yaptı. maalesef oda başarısız oldu sadece kötü görüntü arttı ve tüm memem dikişlerle oldu... ve suan memem iyice oturdu ve iki meme ucumda cok yukarıda ve alt kısımları sarkmış durumda .. maalesef hiçbir iç çamaşırı yada bikini olmuyor cünkü hep meme ucu dogru yerde olmadığı için çamaşırdan çıkıyor.. ben hiç memnun kalmadım maalesef.. düzeltme operasyonu için başka bir doktora gittiğimde çok kötü bir operasyon oldugunu yapılsa bile çok umutlu olmaman gerektiğini söyledi.. simdi bu sekilde malesef yaşıyorum.. kesinlikle ben kendisini tavsiye etmiyorum.. birde özel muayehane açmış okudugum yorumlara göre ameliyat günü bile yokmuş çok yogunmuş ..başarılarının devamını diliyorum.

Merhaba ben de Nurgul hanima oldum gecen Subatta, kesi yerim memenin altindan oldu. Ben memnun kaldim. Kontrollerime de duzenli gittim. Cok sukur bir sorunum yok. Siz oldunuz mu ameliyatinizi?

Merhabalar bende 2017de nurgül hanıma meme buyultme ameliyati oldum alttan kesi seklinde olup kasların altina yerleştirildi. Harika sonuçla karşılaştım.Suan çok memnunum hiç bir problem yaşamadım sadece bir kaç gün kas ağrısı okadar ee okadar olucak artik:) iyiki nurgül hanıma rastladım inanılmaz güler yüzlü ve ilgili bir doktor ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye edebilirim...

Bisey merak ediyorum aslinda sorup sormamak arasinda kaldim, ben gecen Subatta oldum ama hala bana benim degillermis gibi geliyor:KK66: icimde bisey oldugunu bildigimden mi yoksa herkese oluyor mu acaba bu his:KK66:)
Bişey diyeyim mi ben ameliyat olalı 40 günü yeni geçti ama inan ben ameliyat oldugumu bile unuttum. Sanki yıllardır benden bir parcaymis gibiler . Önceki dumduz halimden sonra alışma zorluğu yasarsam diye korkuyordum ancak tam tersi oldu ve ben fazlasıyla benimsedim memelerimi :-)

merhaba ..bende kocaeli oturuyorum..büyütme olmak istiyorum...uzun zamandır araştırma yapıyorum..önceliklerimden birisi bayan doktor olması yönünde idi..Yorumların tamamını okudum ..hepsi olumlu..Nurgul hanımdan randevu aldım..Benim merak ettiğim , kendisine meme büyütme yaptıran var mı? Operasyon sonuçlandıktan sonra neler yaşanıyor..süreçte neler hissediliyor..? teşekkürler..
Merhaba ameliyat oldunuzmu

ben 2012 yılında Nurgül hanım SEKA hastanesinde görev yaparken meme küçültme ameliyatı olmuştum. sag gögüsümü yapamadı meme ucu iç kısımda ve cok yukarıda duruyor, alt kısmı yamuk yumuktu. tekrar gittigimde ikinci düzeltme ameliyatı yaptı. maalesef oda başarısız oldu sadece kötü görüntü arttı ve tüm memem dikişlerle oldu... ve suan memem iyice oturdu ve iki meme ucumda cok yukarıda ve alt kısımları sarkmış durumda .. maalesef hiçbir iç çamaşırı yada bikini olmuyor cünkü hep meme ucu dogru yerde olmadığı için çamaşırdan çıkıyor.. ben hiç memnun kalmadım maalesef.. düzeltme operasyonu için başka bir doktora gittiğimde çok kötü bir operasyon oldugunu yapılsa bile çok umutlu olmaman gerektiğini söyledi.. simdi bu sekilde malesef yaşıyorum.. kesinlikle ben kendisini tavsiye etmiyorum.. birde özel muayehane açmış okudugum yorumlara göre ameliyat günü bile yokmuş çok yogunmuş ..başarılarının devamını diliyorum.

ben 2012 yılında Nurgül hanım SEKA hastanesinde görev yaparken meme küçültme ameliyatı olmuştum. sag gögüsümü yapamadı meme ucu iç kısımda ve cok yukarıda duruyor, alt kısmı yamuk yumuktu. tekrar gittigimde ikinci düzeltme ameliyatı yaptı. maalesef oda başarısız oldu sadece kötü görüntü arttı ve tüm memem dikişlerle oldu... ve suan memem iyice oturdu ve iki meme ucumda cok yukarıda ve alt kısımları sarkmış durumda .. maalesef hiçbir iç çamaşırı yada bikini olmuyor cünkü hep meme ucu dogru yerde olmadığı için çamaşırdan çıkıyor.. ben hiç memnun kalmadım maalesef.. düzeltme operasyonu için başka bir doktora gittiğimde çok kötü bir operasyon oldugunu yapılsa bile çok umutlu olmaman gerektiğini söyledi.. simdi bu sekilde malesef yaşıyorum.. kesinlikle ben kendisini tavsiye etmiyorum..

Back