• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr.Dr. NURGÜL ALTUNTAŞ - Kocaeli

Nihayet benim de hayalim gecek oluyor, aylardir burda yazilan herseyi okudum neredeyse, hatta baska sehirlerde onerdiginiz doktorlari bile aradim ama istanbul yakin olsa bile kendi sehrimde olmaya karar verdim. Bugun dr.nurgul altuntas olcum yapacak, pazartesi de ameliyatim var:)) cok heyecanliyim artik benim de yillardir hayal ettigim guzel goguslerim olacak ☺️☺️ Umarim bazilarinizin yazdigi gibi cok agrim olmaz
Merhabalar ,
Şimdiden geçmiş olsun ben de oldum aynı ameliyatı Nurgül Hanım'a iyi ki de olmuşum o neymiş öyle tahta kurusu gibiymişim:) Ağrı olarak korkun olmasın ben ilk gece o kadar rahat geçirdim ki çok şaşırdım hatta "İnşallah herkes böyle ağrısız olur." demiştim içimden verilen ağrı kesiciler çok işe yaradı. Nurgül Hanım'ın benden daha korkak bir hastası daha olmamıştır herhalde :))
Çok geçmiş olsun.
Şimdiden güle güle kullan:)
Korkma

Merhabalar ,
Şimdiden geçmiş olsun ben de oldum aynı ameliyatı Nurgül Hanım'a iyi ki de olmuşum o neymiş öyle tahta kurusu gibiymişim:) Ağrı olarak korkun olmasın ben ilk gece o kadar rahat geçirdim ki çok şaşırdım hatta "İnşallah herkes böyle ağrısız olur." demiştim içimden verilen ağrı kesiciler çok işe yaradı. Nurgül Hanım'ın benden daha korkak bir hastası daha olmamıştır herhalde :))
Çok geçmiş olsun.
Korkma
Birazdan ameliyata giricem gercekten cok heycanliyim cok istedigim biseydi insallah sonucuda guzel olcak bende senin gibi iyiki bunu yaptirmisim dicem

Merhabalar ,
Çok geçmiş olsun.
Korkma
geçmiş olsun ,hangi hastanede oldunuz acaba? ben ankara dan geleceğim ama kocaelin deki hastaneleri bilmiyorum hiç.

geçmiş olsun ,hangi hastanede oldunuz acaba? ben ankara dan geleceğim ama kocaelin deki hastaneleri bilmiyorum hiç.
Merhabalar cok şukur iyiyim.
Ameliyatimin ustinden 1 hafta gecti ve sikintim yok
Nurgul hanim bana birkac hastane sundu bende ozel acibadem hastanesinde olmaya karar verdim doktor secimimde de hastane secimimde de dogru karar verdigimi dusunuyorum

Merhaba siirdinletisi
Öncelikle geçmiş olsun.başarılı geçmesi sevindirici:) Nurgül hanımla başka bi doktor arasında kararsız kaldım.3senedir büyütmeyi düşünüyorum ama artık kesin kararlıyım.
seçimleri doktoramı bıraktınız ve ücreti ne kadar

Merhabalar cok şukur iyiyim.
Ameliyatimin ustinden 1 hafta gecti ve sikintim yok
Nurgul hanim bana birkac hastane sundu bende ozel acibadem hastanesinde olmaya karar verdim doktor secimimde de hastane secimimde de dogru karar verdigimi dusunuyorum
teşekkür ediyorum ,yeniden geçmiş olsun.

Kocaelide meme büyütme ameliyat fiyatlarini merak ediyorum.hastane silikon modeli fiyati etkiliyor ama bi fiyat paylasirsaniz kafamda yaklasik bi rakam olusabilir☺
Merhaba doktor hanimdan randevu alip kendisi ile gorusmeniz daha iyi olur fiyat vermem uygun olmaz ama dusundugunuz iki doktorlada gorusn bende birkaccdoktorla iletisime gecmistim ama Nurgul hanima guvendigim icin ona yaptirdim en onemlisi doktora guvenmeniz ben cok memnun kaldim cokta iyiyim mutluyum:)

Merhaba doktor hanimdan randevu alip kendisi ile gorusmeniz daha iyi olur fiyat vermem uygun olmaz ama dusundugunuz iki doktorlada gorusn bende birkaccdoktorla iletisime gecmistim ama Nurgul hanima guvendigim icin ona yaptirdim en onemlisi doktora guvenmeniz ben cok memnun kaldim cokta iyiyim mutluyum:)

Ameliyat günüm yaklaşıyor. Çok heyecanlıyım. Doktorum hakkında çok iyi yorumlar aldım. İçimi nasıl rahatlattı anlatamam. Kocaeli de bu denli iyi bir Estetik Cerrahı bulmak zordur. Ben en iyisini buldum diyebilirim.... Diğer sitelerde de doktorum için yorumlar var. Gerçekten bu konuda içim rahat. Demem o ki Kocaeli ve çevresinde ameliyat yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir doktor... :)
Merhaba bende Nurgül hanima yaptırmayı düşünüyorum inşallah agustos gibi. Siz memnun kaldınız mi. Cevabınız benim için çok önemli. Yalova dan gelicem ben

Memnun olmanız ne kadar güzel.bende Nurgül hanımı düşünüyorum inşallah meme büyütme için. Bayan doktor olması da önemli benim icin
Nurgül altuntaş ben de ona 2 tane operasyon yaptırdım :)
Walla çok tatlı biri ya
ben memnunum.

Me
evet açılışa özel muayeneler ücretsiz ben de meme büyütme yaptırdım muayene ücreti almadı ondan önce devlet hastanesindeydi orda da kepçe kulak ameliyatı olmuştum.
Çok tatlı biri zaten gidince görürsünüz :)
geçmiş olsun.
Merhaba bende nurgul hanımı düşünüyorum meme büyütme için. Memnun kaldınız mi.şuan durumunuz nasıl ?

buradan araştırıp durdum ama sonucu yazmak şimdi aklıma geldi. 18 martta ameliyatımı daha doğrusu ameliyatlarımı oldum. İlk 3 gün biraz zorlandım doğrusu, ama dayanılmayacak kadar kötü bir durum değildi. Biraz ağrım oldu ama sonuç tam istediğim gibi oldu. 325 cc yerleştirildi kas altı, kas altı çok ağrır dediler o yüzden çok korkuyordum ama korktuğum kadar değilmiş. yıllardır dile getiremediğim sıkıntımdan da labioplasti ile kurtuldum. Çok mutluyum gerçekten kendime güvenim geldi. Ameliyat sonrasında Dr.Nurgül ve ekibinin ilgisi beni şaşırttı diyebilirim. İlk günlerde asistanı sürekli aradı şikayetim olup olmadığını sordu. Çok kaygılıydım ama doğru seçim yapmışım, hep sonuç hoşuma gitti hem de Dr.umun ilgisi çok rahatlatıcıydı.Düşünenler olursa cevap verebilirim çünkü gerçekten korkuyor insan, bir sürü soru oluyor aklında. Ama sanırım en önemlisi doğru doktoru seçmek...
Merhabaaa orda misiniz acabaa ? :-)

MERHABA bende nurgul hanımı düşünüyorum meme büyütme için. Siz oldunuz mu ameliyat
Pek konu güncelleyen olmamış :KK43:
Nurgül hanima meme ameliyati olan arkadaslar ameliyat sonrası süreci ve memnuniyetinizi / şikayetiniz yazarsaniz bilgilenmis oluruz.
Bende nurgul hnm a ameliyat olmak istiyorum. İz konusunda nasıl bilgi verin lütfen :mad:

Nihayet benim de hayalim gecek oluyor, aylardir burda yazilan herseyi okudum neredeyse, hatta baska sehirlerde onerdiginiz doktorlari bile aradim ama istanbul yakin olsa bile kendi sehrimde olmaya karar verdim. Bugun dr.nurgul altuntas olcum yapacak, pazartesi de ameliyatim var:)) cok heyecanliyim artik benim de yillardir hayal ettigim guzel goguslerim olacak ☺️☺️ Umarim bazilarinizin yazdigi gibi cok agrim olmaz
Merhaba ameliyat oldunuz mu nurgul hanıma

Bende nurgul hanımı düşünüyorum meme büyütme için. Mesajınız içimi ne kadar rahatlattı bilemezsiniz. Insan korkuyor çünkü ister istemez. Ben yalovadan gelicem ameliyat için. Ağustos gibi düşünüyorum ameliyati. Siz kaca yaptirdiniz ameliyatı ? Cevaplarsaniz coookkkkk mutlu olucam
Merhabalar ,
Çok geçmiş olsun.
Korkma

Back