How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Opr.Dr. NURGÜL ALTUNTAŞ - Kocaeli

Yo

Hiç bi uygulama olmadı öyle hava falan verilmedi bana. Sadece deniz suyu aldım onunla giderdim tıkanıklığı

Merhaba. Siz devlet hastanesindeyken mi olmuştunuz ameliyatınızı yoksa yeni polikliniğinde mi?

Ben de düşünüyorum burun ameliyatı.

Ücreti paylaşır mısınız eğer kliniğe geçtikten sonra olduysanız ?

Merhaba. Siz devlet hastanesindeyken mi olmuştunuz ameliyatınızı yoksa yeni polikliniğinde mi?

Ben de düşünüyorum burun ameliyatı.

Ücreti paylaşır mısınız eğer kliniğe geçtikten sonra olduysanız ?
Daha 6 ay oldu cnm ameliyat olali. O zaman 4000 tl idi şimdi yılbaşından sonra zam gelmiş muayene olduktan sonra fiyatı söylerler siZe ama sanırım 1000 tl kadar artmış fiyatı

Daha 6 ay oldu cnm ameliyat olali. O zaman 4000 tl idi şimdi yılbaşından sonra zam gelmiş muayene olduktan sonra fiyatı söylerler siZe ama sanırım 1000 tl kadar artmış fiyatı

Çok teşekkür ederim :)

İzninle birkaç soru daha sormak istiyorum

Ameliyattan ne kadar sonra tamamen rahat hissedebiliyorsun kendini?

Nurgül hanıma çok güzel yorumlar yazılıyor. Gerçekten eli hafif mi, morluk şişlik çok oldu mu ve ne kadar sürede toparlandı?

Memnun musun olduğun için, doğal duruyor mu? Gerçekten çok merak ettiğim bir şey doğal durup durması, kemerim var çünkü sadece onu törpületmek istiyorum

İyi akşamlarr :)

Son 2 gün boguluyorum bogazimdan çıkacak sandım Tampon :))) ama alisiyorsun 2 . Günden sonra. çıkıncada dünyalar sizin oluyor zaten :KK66:
Silikon tamponmu kullanıyor canım sana ulaşmaya çalışıyorum ama girmiyosun sanırım bende seni görerek esteizmitten randevu aldım biraz konuşsak 8c8m rahatlayacak ☺

Arkadaşın yerine ben cevaplıyabilirim ben gorusmeye gittim 16 şubatta ameliyat günü aldım silikon tampon kullanılıyormuş bir hafta durucakmıs

Silikon tamponmu kullanıyor canım sana ulaşmaya çalışıyorum ama girmiyosun sanırım bende seni görerek esteizmitten randevu aldım biraz konuşsak 8c8m rahatlayacak ☺

Gelişmeleri burdan yazarsan çok sevinirim :)
Ben de nurgül hanımı kafaya taktım da ücret önemli benim için.
Meraktayımm :)

Çok teşekkür ederim :)

İzninle birkaç soru daha sormak istiyorum

Ameliyattan ne kadar sonra tamamen rahat hissedebiliyorsun kendini?

Nurgül hanıma çok güzel yorumlar yazılıyor. Gerçekten eli hafif mi, morluk şişlik çok oldu mu ve ne kadar sürede toparlandı?

Memnun musun olduğun için, doğal duruyor mu? Gerçekten çok merak ettiğim bir şey doğal durup durması, kemerim var çünkü sadece onu törpületmek istiyorum

İyi akşamlarr :)
Evet eli çok hafif çok doğal burunlar yapıyo oturmasi tabiki 6. Ayda tam olarak tamamlanıyor diyebilirim. Ama şiş iken güzel duruyor burun sorun olmuyor. Bişey den korkmaya gerek yok hatta ilk zamanlar kalkik mış gibi görünebilir ama geçiyor hepsi cnm

merhaba ..bende kocaeli oturuyorum..büyütme olmak istiyorum...uzun zamandır araştırma yapıyorum..önceliklerimden birisi bayan doktor olması yönünde idi..Yorumların tamamını okudum ..hepsi olumlu..Nurgul hanımdan randevu aldım..Benim merak ettiğim , kendisine meme büyütme yaptıran var mı? Operasyon sonuçlandıktan sonra neler yaşanıyor..süreçte neler hissediliyor..? teşekkürler..

Nurgül hanıma 15 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Her aşamada çok ilgili ve harika bir doktor, realist bir yaklaşımı var. Ameliyat öncesi ne dediyse sonrasında da gördüğünüz o oluyor ve kesinlikle çok doğal duruyor. Süreçle, ameliyatla ya da doktorla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Nurgül hanıma 15 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Her aşamada çok ilgili ve harika bir doktor, realist bir yaklaşımı var. Ameliyat öncesi ne dediyse sonrasında da gördüğünüz o oluyor ve kesinlikle çok doğal duruyor. Süreçle, ameliyatla ya da doktorla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.
Merhaba Nurgül hanima benimde arkadaşım 2015 sonunda olmuştu şahane bir burnu oldu şimdi. Bu yıl ne kadar ücreti acaba Siz kaça yaptirdiniz?

Pek konu güncelleyen olmamış :(
Nurgül hanima meme ameliyati olan arkadaslar ameliyat sonrası süreci ve memnuniyetinizi / şikayetiniz yazarsaniz bilgilenmis oluruz.
Bende nurgul hnm a ameliyat olmak istiyorum. İz konusunda nasıl bilgi verin lütfen :mad:

merhaba ..bende kocaeli oturuyorum..büyütme olmak istiyorum...uzun zamandır araştırma yapıyorum..önceliklerimden birisi bayan doktor olması yönünde idi..Yorumların tamamını okudum ..hepsi olumlu..Nurgul hanımdan randevu aldım..Benim merak ettiğim , kendisine meme büyütme yaptıran var mı? Operasyon sonuçlandıktan sonra neler yaşanıyor..süreçte neler hissediliyor..? teşekkürler..

Hangi üyeliğiniz ile randevu aldınız ? yaprak_41 ile mi yoksa aşağıdakiler ile mi ? orkide4141 özellikle zira hem küçültmüş hem büyütmüş !

1. orkide4141

2. Tekinaysenur

3. yagmurdenizi

4. sedef_41_basaran

5. cigdemtunuslu00

6. mervebakirozu

Kesinlikle cok tatli bir bayan bende 4 yil once elimde ben aldirdim ankarada calisiyordu gayet ilgili guler yuzlu anlayisli bir doktorburun ameliyati dusunuyorum bende

Kesinlikle cok tatli bir bayan bende 4 yil once elimde ben aldirdim ankarada calisiyordu gayet ilgili guler yuzlu anlayisli bir doktorburun ameliyati dusunuyorum bende

Benim de 3 yıl oldu tanıdığım Nurgül hanımı. burun ameliyatı olmuştum, iki kez dedudak dolgusu. gerçekten çok memnunum :) gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum herkese. Daha önce Hacettepedeydi siz orada mı aldırmıştınız?:))

Nihayet benim de hayalim gecek oluyor, aylardir burda yazilan herseyi okudum neredeyse, hatta baska sehirlerde onerdiginiz doktorlari bile aradim ama istanbul yakin olsa bile kendi sehrimde olmaya karar verdim. Bugun dr.nurgul altuntas olcum yapacak, pazartesi de ameliyatim var:)) cok heyecanliyim artik benim de yillardir hayal ettigim guzel goguslerim olacak ☺️☺️ Umarim bazilarinizin yazdigi gibi cok agrim olmaz

Back