op.dr.zafer boyraz ameliyat

Aynen haklısınız bende teyfik sozeni aradım muayene 400 3 boyutlu gösterim de 500 15000 de ameliyat dediler işin acı tarafı revizyon ücretleri çok daha yüksek ilk seferde işini iyi yapan birine orta halli bir ücretle yaptırmak gitgide zorlaşıyor, vajinaplasti nedir doğumla ilgili birşey mi

Aynen haklısınız bende teyfik sozeni aradım muayene 400 3 boyutlu gösterim de 500 15000 de ameliyat dediler işin acı tarafı revizyon ücretleri çok daha yüksek ilk seferde işini iyi yapan birine orta halli bir ücretle yaptırmak gitgide zorlaşıyor, vajinaplasti nedir doğumla ilgili birşey mi
Vajinoplasti genital bölgedeki genişliğin cerrahi bir işlem ile daraltılması... Ben normal doğum yaptım ama genital yırtık oluştu biraz ihtiyacım var bu operasyona: ) salı günü bunu atlatayım sonra burun ile ilgileneceğim. Doktorlar çok yüksek fiyatlar istiyor.. Bi kaç hekimle daha görüşüp karar vereceğim artık. Sizin karar verebildiğiniz varmı?

Çok geçmiş olsun, benim ikilim şuan Hakan soygur ve zafer boyraz . zafer beye yaptıran üç kişiye instagramdan ulaştım memnunlardi , hakan soygurun zaten çok seveni var ben özellikle bı sıkıntı yaşanırsa revizyon yapıp yapmayacaklarını çok önemsiyorum. Burnu halledersem de hemen botoksa cilt bakımına yonelecegim 😀😀 galiba yaşlanmaya başladım bı korku sardı beni

Çok geçmiş olsun, benim ikilim şuan Hakan soygur ve zafer boyraz . zafer beye yaptıran üç kişiye instagramdan ulaştım memnunlardi , hakan soygurun zaten çok seveni var ben özellikle bı sıkıntı yaşanırsa revizyon yapıp yapmayacaklarını çok önemsiyorum. Burnu halledersem de hemen botoksa cilt bakımına yonelecegim 😀😀 galiba yaşlanmaya başladım bı korku sardı beni
Hepimizde aynı korku.. Ben burun, meme implant olarak devam edeceğim sırayla.. Hakan Soygur hiç bir bilgim yok incelemedim açıkçası. Muayeneden sonra bilgilerinizi bekliyorum mutlaka. Bende kendimi toparlayım hemen Zafer beye gideceğim :)

Merhabalar, zafer beye ameliyatımdan vazgeçtim merak eden bana mesaj atabilir aklımda taşkın yucelde vardı ancak sitede benim yakaladım 20 ye yakın sahte hesapla reklama kalkışmış böyle bir olay skandal bence , başka Dr da da var inanılmaz sahte hesap dolmuş site arkadaşlar önerim bizzat konuşmanız ya da yaptıran tanıdıklara sormanız olacaktir

Merhabalar, zafer beye ameliyatımdan vazgeçtim merak eden bana mesaj atabilir aklımda taşkın yucelde vardı ancak sitede benim yakaladım 20 ye yakın sahte hesapla reklama kalkışmış böyle bir olay skandal bence , başka Dr da da var inanılmaz sahte hesap dolmuş site arkadaşlar önerim bizzat konuşmanız ya da yaptıran tanıdıklara sormanız olacaktir
Merhaba:KK66: başka karar verdiğiniz dr var mı?

Merhaba spagettisever 😀 Bı de Mesut kaya randevu aldım taşkın yucelde vardı ama sitede biraz gezmek yetti açıkçası . Çok baktıkça kafam da karışmaya başladı sizin söylediğiniz bayaninda yaptıkları hoştu ama zamanım kısıtlı bu ikisiyle yetinecegim

Merhaba spagettisever 😀 Bı de Mesut kaya randevu aldım taşkın yucelde vardı ama sitede biraz gezmek yetti açıkçası . Çok baktıkça kafam da karışmaya başladı sizin söylediğiniz bayaninda yaptıkları hoştu ama zamanım kısıtlı bu ikisiyle yetinecegim
Benimde sabah diğer operasyon var eğer bir hafta içinde toparlanırsam dediğim bayana görüşmeye gideceğim tekrar.. fazla beklemeyi düşünmüyorum baktıkça kafam karışıyor. Artık her doktor birbirinin aynısı gibi geliyor.. sizdende merakla haber bekliyorum:)

Bol şanslar, ben de bekliyorum yorumunuzu. Henüz nasıl burunları seviyorum ona bakmadım doktor tarif et derse ne derim bilmiyorum :/

merhabalarr herkese...Arkadaşlar op.dr. zafer boyraza burun estetiğiolan oldumu ?çok doğal olduğunu söyledi bi arkadaşım...
kesinlikle 100 kere düşün derim ben ona ameliyat oldum ağlıyorum her gün . sitesinde ve bu kadınlar klübündeki yorumları inceledim hepsini kendisinin yazdığını çok sonradan anladım keşke diyorum çok pişmanım şuan bunu bile ağlayarak yazıyorum sırf size faydam dokunsun diye ...

Çok geçmiş olsun görünüşleri iyi ama sanırım işlevselliği hiç düşünmüyor bu doktor, maalesef bende duydum böyle bir tanıdıktan vazgeçtim o yüzden. SiZ ne zAman oldunuZ

bu arada eklediği fotolarla normalinin alakası yok
Bende zafer boyraza oldum ameliyat günü nasıl burun istediğini konuşuruz dedi ameliyat sabahı odaya girdi burnumun resmini çekti döndü arkasını gitti ben cagirmasam adam sormayacakti nasıl bir burun istiyorsun diye ayrıca çok ilgisizler birsey soruyorsunuz asistana kaç saat sonra cevap veriyor zorla gibi o kadar para veriyoruz kestirip atıyorlar ayrıca burnumun bir tarafında kemik çıktı yamuk duruyor

Makul fiyata yapıyor diye sanki babasının hayrına burun yapıyor şahsi fikrim 2 3 bin lira fazla verin dürüst doktor bulun bunların drlar sitesindeki yorumları falan hep sahte asistan kendi yazmış öyle düşünüyorum bariz belli keriz kandırıyorlar sanki

Benden başka olacak 4 arkadaşım daha var kesinlikle tavsiye etmeyeceğim yaptığı burun güzel bile çıksa aylar sonra onuda göreceğiz kesinlikle paranızla rezil olmayın özel doktor sonuçta o sizin peşinizden koşsun ilgi alaka anlamında diyorum 7 bin lirayı alirken çok iyi sonrasi fısss

Bende zafer boyraza oldum ameliyat günü nasıl burun istediğini konuşuruz dedi ameliyat sabahı odaya girdi burnumun resmini çekti döndü arkasını gitti ben cagirmasam adam sormayacakti nasıl bir burun istiyorsun diye ayrıca çok ilgisizler birsey soruyorsunuz asistana kaç saat sonra cevap veriyor zorla gibi o kadar para veriyoruz kestirip atıyorlar ayrıca burnumun bir tarafında kemik çıktı yamuk duruyor
aynen öylr doktor sitesinde yorumlarına aldandım çok pişmanım sonradan farkettimki 1 gün arayla kendini övecek yorumları doldurmuş aşırı negatif bir doktor cidden bende pişmanım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum

X