Op.Dr. Tuğrul Turan hakkında bilgi paylaşım

Tuğrul Turan'a burun ameliyatı olan var mı? Sanırım daha çok göğüs konusunda tanınıyor. Burunla ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi lütfen? Siz olmadıysanız bile gördüğünüz duyduğunuz var mı?

merhaba hatun23.Çok geçmiş olsun.Senin yuvarlak protezmi?Bende Tuğrul Turan'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama yuvarlak protez koyacak ve yapay duracak diye korkuyorum

sevgilibirce asla yapay durmuyo, bi süre sonra sanki hep böyleymiş hissi veriyo, kasüstümü altı mı , buna eniyi dr. karar vericektir

ben ameliyat olalı 2 ay oldu! liposakşın şişlerimyeni yeni iniyor, göğüslere gelince sağ tam kıvamında , sol daha yerine tam olarak inmedi, bu haliyle bile süper, benim genel olarak kilo vermem lazım ama başaramıyorummmmmm. şu an balıketli ama orantılı bi hatunum

Merhaba hatun23, Tuğrul Turan hangi hastanede, fiyatları ne kadar ben küçültme istiyoum ama özel sağlık sigortası karşılıyor mu acaba_?

Cellminn merhaba,
bende Tuğrul beye gitmek istiyorum ama nerde iletişim bilgileri nedir, ameliyatın fiyatı hakkında bilgi verri misin?a.s.

Merhaba hatun23, Tuğrul Turan hangi hastanede, fiyatları ne kadar ben küçültme istiyoum ama özel sağlık sigortası karşılıyor mu acaba_?

tuğrulbey hattat hast.de doğru, googleda var iletişim bilgileri, ben meme büyütme + liposakşına 8000 tl ödedim, küçültme için göğüsten göğüse değişiyo biliyorum , 8000 tl ile 11000tl gibi rakamları forumdan okumuştum.

tuğrul beye küçültme ameliyatı olalı 4 aydan fazla oldu ve maşallah fıstık gibiler:)izler oldukça azaldı herşey yolunda..darısı olmak isteyenlere..

iyi ki tuğrul turanı tanımışım ben de göğüs küçültme oldum hiç ağrım olmadı ilk gün bile kollarımı oynatabildim bence tuğrul turan göğüste 1 numara hem de çok ilgili bir doktor ameliyat olduktan sonra bile seni bırakmıyo sürekli iletişim halinde

biz de ameliyat sabahı nakit ödedik, arkadaşım eft ile ödedi ama hocanın tercihi nakitten yana.

ben çok merak ettim bu doktoru,çok içime sindi kızlar,nerdeyse başka doktora bakmadan direk ona gidicem.Ama bu kadar ağrısız sızısız dirensiz,yanlış bişey yoktur inşallah.ben biraz pinpirikliyim de

ben çok merak ettim bu doktoru,çok içime sindi kızlar,nerdeyse başka doktora bakmadan direk ona gidicem.Ama bu kadar ağrısız sızısız dirensiz,yanlış bişey yoktur inşallah.ben biraz pinpirikliyim de

gerçekten ağrım hiç olmadı annem bile şaşırdı bu kadarını beklemiyordum dedi

büyütme ameliyatı olmuş arkadaşlar biz tuğrul beye olmak isteyenlere veribildiğiniz kadar bol bilgi verirseniz sevinirim,çok teşekkürler.Kasım da inşallah kısmet olursa düşünüyorum bende

yuvarlak takınca nasıl duruyo mesela ebru gündeşin gibi mi,top top mu duruyo,doğal mı off çok merak ediyorum ya

merhaba fayn.kusura bakma ne zamandir forma girmedim. bugün farkettimki bu sayfa yer degistirdiginden beri mail almiyordum bende o yüzden hic girmedim aslinda. abone olmustum ama mail ile haber veri tiklamamisim megersem
herneyse. cok sevindim bizden güc alipta ameliyat olmana. umarim hersey yolundadir. ben 8 ayimi geride biraktim. sanki hic ameliyat olmamis gibi hissediyorum hersey tugrul beyin anlattigi gibi gelisti. sende umarim durumundan memnunsundur. kücültme oldun dimi sende.
görüsmek üzere
:1hug:

Ebru gündeşin ki durmuyo(ayrık ve top gibi onunkiler) walla anadan doğma böyleymişim gibi hissediyorum, yumuşamaya başladıktan sonra inanılmaz doğal oluyolar,benimkileri kime benzetiyorum?bergüzar korelinkilere, dik, birleşik ve dolgun, yuvarlak protez kullanıldı

Selam Hatun23, geçmiş olsun.Ameliyatın nasıl olmuştu?Kasaltı,üstü?Dual?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…