op dr. şenol kalyoncu ya giden arkadaşlar...

ekinox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
77
0
86
Ankara
merhaba.. op. dr. şenol kalyoncuya giden arkadaşlar var mı. ?? kendisi Z.T.B da doktor aynı zamanda muanehanesinde de bakıyor..özel hastanede ve ztb de doğuma giriyor..arkadaşım tavsiye etti..bilen var mı acaba...:Saruboceq::enbuyukkk:

kesinlikle çok çok iyi.gözü kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz.27 hafta 3 günlük hamileyim ve başından beri doktor şenol takibindeyim.kendisini daha öncesinden de bildiğim için doğum doktoru olarak tercih ettim.kesinlikle tek geçerim...

ben de şenol beyin çok iyi olduğunu duydum ve gitmek için randevu almayı düşünüyorum.var mı rkadaşlar başka giden ve memnun kalan?jineklinikte çalışıyormuş sanırım.bunun dışında özel muyenehanesi de var mı?beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

bende şenol beye gidiyorum ilgili bir doktor ama yoğunluktanmı ne unutkan biri. artık zekai tahirde çalışmıyo tam gün yasasından dolayı.

Belki şu anda da Şenol Bey'e gitmeyi düşünen birileri vardır. Ben kendisine gitmeden önce burası da dahil birçok sitede yorumları okumuştum. Sonuç olarak gitmeye karar verdim ve gittim takipte olduğum doktor epiduralli normal doğumu yapamam deyince(özel hastane olmasına rağmen) zaten aklımda olan doktor değiştirme fikrini uyguladım ve Şenol Bey'in muayenehanesine gittim. Gerek kendisi gerek yanında çalışanlar son derece sıcakkanlılar hamileliğim süresince ve sonrasında her aklıma takılanı çekinmeden sorduğum, gece gündüz demeden abi edasıyla sorularımı cevaplayan bir doktor. Doğum öncesi sürecim, doğum anım ve sonrası kendisinin de yardımlarıyla çok güzel geçti. Kendinizi ve en önemlisi bebeğinizi tereddüt etmeden emanet edebilirsiniz.

Back
X