git bir gorus derim eger isinin ehli ise kbb cilerde iyi burunlar yapiyor ama plastik cerrahlar bu isin okulunu okuyor .
zaten sana onceki yaptigi burunlari gosterecektir eger icine sinerse ve fiyatda makul se anlasirsiniz.
ne kadar cok doktor arastirirsan kafan okadar cok karisir. yok cok ucuz olsun dersen bulgaristanda 600 euroya yapan bir doktor taniyorum 60 kusur yasinda kendisi acaba nesteri tutmayi nasil beceriyorher neyse konuyu baya dagittim sen iyice bir dusun doktorunu bul ol ameliyati gitsin .
git bir gorus derim eger isinin ehli ise kbb cilerde iyi burunlar yapiyor ama plastik cerrahlar bu isin okulunu okuyor .
zaten sana onceki yaptigi burunlari gosterecektir eger icine sinerse ve fiyatda makul se anlasirsiniz.
ne kadar cok doktor arastirirsan kafan okadar cok karisir. yok cok ucuz olsun dersen bulgaristanda 600 euroya yapan bir doktor taniyorum 60 kusur yasinda kendisi acaba nesteri tutmayi nasil beceriyorher neyse konuyu baya dagittim sen iyice bir dusun doktorunu bul ol ameliyati gitsin .
orhan beyle ilgili topikleri okudum menmnun olan cok seninde icine sindiyse ol bitsin . yasar hastanesinde yapiyor ameliyati galiba internette fotografini gordum distan apartmandan bozma bir hastaneye benziyor ama doktor iyi olsunda isterse binanin bodrumunda yapsin. bu arada kaca yapiyor kendisi ve hangi teknigi kullaniyor acik kapali tamponlu mu nasil.
albumunu gordum canim senin burnunun cok fazla isi yok hatta kirmadan torpuyle halledilebilicek birsey zannedersem biraz da ucunu kaldirdimmi cok guzel bisey cikar ortaya. kesin kararlimisin cumartesi oluyormusun
Ya arkadaslar lütfen birisi doğru bi sekilde açıklasn 1 gün sonra sadullah beye ameliyat olucam ama kafam cok karıştı bende hem deviasyon hem kaves var 2 operasyon olucak ve açıkçası korkularm var :/
gozun kapali git ol ameliyatini ben 5 ay once oldum cok da memnunum benimde hem deviasyon hem estetik idi .su an oldugumu unuttum bile .
Benim bugün alcim açıldı suanda burnum baya sis ama inince guzel olacak diye düşünüyorum sis haliyle dahi iyi duruyor ama tabi ne istediğinize bagli. Suan ameliyatım cok yeni ve sislik, morluklarim fazla olduğu ıcın fotograflarım size fikir vermeyebilir isterseniz eski üyelere sorun...
kızlar merhaba bende sadullah beyde karar kıldım ama hala endişeliyim sanki eski yorumlara bakıyorum aklım karışıyor. 1 hafta kadar vaktim kaldı :/ nasıl memnunmusunuz gerçi yeni ameliyat gerçekleşmiş ama fikriniz nedir?
:uhm: Galiba bende sonunda sadullah beyde karar kılacağım. Ondan şikayetçi olan hiç yok. Çok iyimser, ilgili ve paracı değil diyorlar.
eger sadullah beye ameliyat olduysanız düşücelerinizi öğrenebilir miyim... sonuç nasıl sizce... ve ameliyat olduysanız bir resmi gönderebilir misiniz.
alexy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?