Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

sağolsun!!!! yaptığı 2. operasyonla düzelteceğini söylediği burnumu mahvetti hiç nefes alamıyorum şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum...

foruma yazmayali o kadaaar uzun zaman olmus ki ayni donemde ameliyat olan arkadaslarin ne durumda oldugundan hic haberim yoktu, bugun aklima takildi girip bi doktorumuzun basligina bakayim dedim. birkac arkadasin ciddi sekilde memnuniyetsiz oldugunu gorunce uzuldum pikolat hatirlar misin bilmiyorum, sen benden sonra olanlardandin, basta cok dogal hos bir burun cikmisti bandajlarinin ardindan ama sonra gittikce degisti sanirim, ozellikle 2. ameliyatini oldugundan hiic haberim yoktu elbette, Venus de dusunuyordu cok ufak bir sey icin, ondan da haberim yok. acikcasi uzuldum bunca emek ve sabrin bosa gitmesine. ben Sadullah beye yaptirdigim ameliyattan cok memnun kaldim, yillardir muzdarip oldugum septum deviasyonum duzeldi, burnumdaki etler alindi ustune bir de estetik oldu, hem islevsel hem de estetik olarak hicbir sikayetim olmadi. benim burnum da oldukca sorunlu ve zor bir burundu, etli ve kalin derili denilenlerden, sansim varmis ki basarili bir ameliyatla tum dertlerimden kurtuldum, yillar sonra buraya donup de sizin memnuniyetsizliginizi okuyunca sasirdim ve uzuldum, umarim dusundugun yeni ameliyatta her sey hallolur pikolat, senin icin ne kadar zor olabilecegini tahmin ediyorum

seni yeniden görmek çok güzel eluard hemde memnun bir halde=) evt üzücü bazı durumlar yaşandı.ben artık buna inanıyorum bazı şeyler şans işi:) en iyi, en profesyonellede gitsenız olmuyorsa olmuyor.inşallah arkadaslarımız en kısa zamanda istedıklerı güzel burunlarına kavuşurlar.bana gelınce sağlık olsun sağlamlık olsun cok iyi yapılmış, fiziki olarakta guzel ama ınsan hep daha fazlasına ıstıyor daha kucuk olsaydı şole böle olsaydı dıyor tabı bunlar hep benım dusuncelerim ama cevrem, görenler cok begenıyor.herseye ragmen şunu gönül rahatlığıyla söyleyebılırım kı iyi ki ameliyat olmuşum eskıye nazaran cok cok guzel bır burnum var..

Mrb arkadaslar foruma yeni katildim bnde burun ameliyati olacagim ama hala gel git ler yayasiyorum.sadullah bey le yuzyuze gorustum zaten ilk internette bu konuyu arastirmaya basladigimda doktorum bu demistim ama is ciddiye gidince bir kararsizlik yasiyosun.sizler yani ameliyat olmus olanlar tafsiye eder misiniz suanda

simaycım,

ben sadullah beye 2 yılı aşkın süre önce ameliyat olanlardanım hatta venüsle aynı dönem sayılırız :) daha önce kullanmış olduğum nickle yazmış olduğum görüşlerim hala sayfalarda duruyor. ben ameliyat sonrası sağlık açısından hiç sıkıntı yaşamadım, ne nefes almam da sorun oluştu ne de burun düşüklüğü gibi ciddi sorunlar yaşadım. şu an burnum beklentimin altında bir güzelliğe sahip :) ameliyat olmadan önceki halinden tek farkı kemerinin alınmış olması. burun ucuyla pek oynanmadı, küçük değil kalkık değil. zaten sadullah bey de ameliyat öncesi görüşmelerde doğal burun yaptığını sana açıklıyor ve beklentin de o yöne doğru kayıyor :) sonuç olarak doğal bi burnum var, zaten ben belirtmediğim sürece kimse burnumun estetikli olduğunu anlamıyor. açıkçası bunu dillendirmeyeli o kadar bir uzun süre oldu ki ameliyatlı olduğumu ben bile unutabiliyorum. ta ki eski fotoğraflarıma bakıncaya kadar :)

Sadullah Karun'a burun revizyon ameliyatı olan var mı aranızda? ben daha önce de ameliyat geçirdim ve kıkırdak kayması var. haftaya görüşmeye gidicem. bilgisi deneyimi olan ltf paylaşsın benimle.

Sadullah Karun'a burun revizyon ameliyatı olan var mı aranızda? ben daha önce de ameliyat geçirdim ve kıkırdak kayması var. haftaya görüşmeye gidicem. bilgisi deneyimi olan ltf paylaşsın benimle.

Sanırım yapmıyor, kendi ameliyatlarını yapıyor galiba. Emre İlhan iyimiş galiba revizyonda

merhaba arkadaşlar ben dr.sadullah karun'a burun estetiği yaptırmak istiyorum ama korkuyorum fiyata 3000 tl dedi. ameliyat olan yada dr. hakkında bilgisi olan var mı????

merhaba simay.sadullah beye ne kadar ameliyat oldun acaba? ben çalışıyorum ve maddi sıkıntım var biraz.Uygun fiyata yapıyor mu sen kaça ameliyat olmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…