Op. Dr. Niyazi Altıntoprak

missay61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
6
0
31
Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmaya karar verdim. solunum ve estetik bozukluk var burnumda. Bunun için ilkez bir doktora görünmeye karar verdim. İlk olarak arkadaşım vesilesi ile Niyazi Bey ile görüştüm. Çok samimi geldi. Fakat İnternete hakkında olumlu veya olumsuz bir şey göremediğim için terettüd yaşıyorum. Doktor hakkında bilgi sahibi olan varmı? Ek olarak başka doktorlara görün öyle karar ver dedi. Bunu derken nedemek istediğinide anlamış değilim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
kendi kedime cevap veriyorum . çünkü Niyazi Beye ameliyat oldum. Çok kişi bakmış ama görüşünü paylaşan olmamış.
çok başarılı bir ameliyat geçirdim. 0 şikayet. 10 numara ilgi güler yüz (para veriyorsun tabi güller yüzlü olacaklar diyenleri duyar gibiyim) ama yapmacık değil içten olduğunu görüyorsunuz hissediyorsunuz :KK70: çok mutluyum :rapci: Estetik ve solunum harika. Sanki burnuma boru takmış gibi rahat nefes alıyorum .Teşekkürler Niyazi Bey.

merhaba , ameliyatı yeni olmuşsunuz. öncelikle geçmiş olsun.Eşiminde aynı şikayeti var burun eğriliği var ve ufak bir estetik yaptıracak. ücret olarak ne ödediğinizi merak ediyorum açıkçası

Son düzenleme:
Ben de yeni ameliyat oldum kendisine tamponlarım alınalı birkaç gün oldu.Kendisi ilgili güleryüzlü bir doktor daha çok yorum yapabilicek durumda değilim, ilerleyen zamanlarda tekrar düşüncelerimi paylaşırım.Yalnız bir sorum olucak tamponlar çıktı ve ben hala nefes alamıyorum 10 gün oldu ameliyat olalı normal mi?

Ben de yeni ameliyat oldum kendisine tamponlarım alınalı birkaç gün oldu.Kendisi ilgili güleryüzlü bir doktor daha çok yorum yapabilicek durumda değilim, ilerleyen zamanlarda tekrar düşüncelerimi paylaşırım.Yalnız bir sorum olucak tamponlar çıktı ve ben hala nefes alamıyorum 10 gün oldu ameliyat olalı normal mi?

merhaba , ameliyatı yeni olmuşsunuz. öncelikle geçmiş olsun.Eşiminde aynı şikayeti var burun eğriliği var ve ufak bir estetik yaptıracak. ücret olarak ne ödediğinizi merak ediyorum açıkçası
fiyat vermem etik olmaz . Ama fiyatı Niyazi Bey ile yüz yüze konuşmanızın daha iyi olacağını söyleyebilirim. Kendisi yardımcı olacaktır size.muayene için para talep eden yok. Aynı hizmeti çok uçuk fiyatlara yapan doktorlar biliyorum.

bunu bana değil doktora çekinmeden sorabilirsin bence. tampondan sonra burun içi şiş oluyor ve sürekli temizlik istiyor. kedine biraz daha zaman tanımalısın.

Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmaya karar verdim. solunum ve estetik bozukluk var burnumda. Bunun için ilkez bir doktora görünmeye karar verdim. İlk olarak arkadaşım vesilesi ile Niyazi Bey ile görüştüm. Çok samimi geldi. Fakat İnternete hakkında olumlu veya olumsuz bir şey göremediğim için terettüd yaşıyorum. Doktor hakkında bilgi sahibi olan varmı? Ek olarak başka doktorlara görün öyle karar ver dedi. Bunu derken nedemek istediğinide anlamış değilim. Teşekkürler.
Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaymış.Burnumun şekli şimdiden çok güzel görünüyor ve nefes almayada başladım.Eğer Niyazi beye ameliyat olmayı düşünüyorsanız ben kendi adıma memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

İlk başlarda biraz nefes almaya başlamıştım ama artık tamamen nefes sorunum var ve geçmeyecek gibi görünüyor.Ödemler indikçe burun deliklerimde de bi asimetri mevcut sağ ve sol taraf birbirinden farklı.Son durumumdan maalesef memnun değilim.

Özelden yazılan mesajlardan dolayı tekrar yazmak istedim.Öncelikle Dr güleryüzlü ve iyi bir doktor.Benim memnum olmadığım şeyler oldu ama genel anlamda burnumun şekli kötü değil.Şuanda beni zorlayan nefes alma sorunum var o da zamanla düzelirse eğer tekrar yazarım.Amacım kimseyi kötülemek değil sadece yaşadığım deneyimi paylaşmak.

Son düzenleme:
Nesef olarak çook memnunum. Doktor talebin doğrusunda yapabileceklerini gerçekçi abartmadan söylüyor. İnstagram sayfasında çok örnek var bilmiyorum takip ediyor musun. Takipçiside gerçek fake değil.
İlk başlarda biraz nefes almaya başlamıştım ama artık tamamen nefes sorunum var ve geçmeyecek gibi görünüyor.Ödemler indikçe burun deliklerimde de bi asimetri mevcut sağ ve sol taraf birbirinden farklı.Son durumumdan maalesef memnun değilim.
Benimde biri büyüktü ama içirdeki tampon ipi beni rahatsız ettiği için bir tarafa çok parmağımı soktum 🤗 büyük oldu sonradan dengelendi.

Özelden yazılan mesajlardan dolayı tekrar yazmak istedim.Öncelikle Dr güleryüzlü ve iyi bir doktor.Benim memnum olmadığım şeyler oldu ama genel anlamda burnumun şekli kötü değil.Şuanda beni zorlayan nefes alma sorunum var o da zamanla düzelirse eğer tekrar yazarım.Amacım kimseyi kötülemek değil sadece yaşadığım deneyimi paylaşmak.
Ben az nefes alıyordum. Tampon çıkınca çook rahat aldım. Sonra azaldı zaman geçtikçe çok daha iyi duruma geldi ve bir kere bile tıkanma olmadı. İnşallah sizde rahat nefes alırsınız, 🤗🥰

Ben az nefes alıyordum. Tampon çıkınca çook rahat aldım. Sonra azaldı zaman geçtikçe çok daha iyi duruma geldi ve bir kere bile tıkanma olmadı. İnşallah sizde rahat nefes alırsınız, 🤗🥰
İnşallah öyledir doktor zamanla açılacağını söylüyor artık nefes almak istiyorum 🙏🏻Teşekkür ederim ☺️

Şimdi ne durumdasınız?

Çok yoğun bir şekilde doktor araştırması yaparken kafam baya karışmıştı çünkü bu yüz başka birşeye benzemiyor. Yoğun araştırmalar sonucunda Niyazi Bey ile yollarım kesişti. Hasta resimleri, hasta yorumlarını inceledikten sonra kararım Niyazi Bey oldu. Hafif sola doğru ve kemerli bir buruna sahiptim yan profil fotoğrafları çektirmezdim. 12 Temmuz 2019da ameliyat oldum. Ameliyat olduktan sonra hem özgüvenim yerine geldi hem de çevremden aldığım yorumlar övgüler tarif edilemez. Ameliyat öncesi sonrası doktorumun ilgisi, iyileşme sürecim hepsi sorunsuz geçti. Ne kadar iyi bir seçim yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum ve bir çok arkadaşımda ameliyat olmayı düşünüyor. İyi ki Niyazi Bey ile karşılaşıp ona ameliyat olmuşum, ameliyat olmak isteyen ve doktor arayışında olan herkes hiç tereddütsüz Niyazi Beyi seçmeli. 🙏🏻🤗👍🏻😍

Son düzenleme:
Ben bu soruyu 5 Nisan’da sormuşum, Niyazi beyin konusu 8-9 gün boyunca sıralamada görünür bir şekildeydi, bu memnuniyet yorumunu yapmanız için bol bol zamanınız da vardı ama Kk eylul’ün kötü yorumunun hemen ertesi gününde 1 mesajlık birinden geliyor buram buram reklam kokan bir memnuniyet yorumu.

Konuyu tesadüfen arama geçmişimde gördüğüm için tekrar geldim, birtakım ön yargılar ve olumsuz yorumlar gördüm kendi deneyimimi paylaşmak istedim.. Bende birçok kişi gibi yıllardır aynanın karşısına geçip mutsuz ve özgüvensiz hissedip rinoplasti olmak istiyordum, birçok doktoru araştırdım, farklı doktorlarda ameliyat olan arkadaşlarım ile konuştum ancak cesaret edemiyordum. Bir tanıdığımın önerisi üzerine Op. Dr. Niyazi ALTINTOPRAK ile görüştüm, kendisi açık açık yapabileceklerini, süreci anlattı, bu süreçte doktor beyin eski hastaları ile iletişim kurdum ve 29 Aralık tarihinde ameliyat oldum. Ameliyat süreci internette aylarca araştırdığım videolar, korkutucu yorumlar gibi değil çok konforlu, sıfır morarma ile geçti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında doktor beyin ilgisi, samimiyeti gerçekten güven veriyor. Benden sonra bir arkadaşım daha ameliyat oldu onunda sonuç oldukça başarılı. Bende çok olumlu etkiler bırakan bu ameliyat sonrası arkadaşlarım, akrabalarım bir şok etkisi yaşadı ve o eski mutsuz, burun konusu açılınca keyfi kaçan ben yerine mutlu bir birey geldi :confused: Belki süreç herkeste farklı ilerliyor olabilir ama ben kendisinden, samimiyetinden ve yüzümle uyumlu olarak ortaya çıkardığı burundan fazlasıyla memnunum 25 yıl sonra kendimle barıştım :KK9:

Ben ameliyat oldum Niyazi beye, daha çok yeni ama şimdilik gayet memnunum. Doktor araştırması yaparken bu başlığa da bakmıştım ama yeterli bilgi olmadığı için zorlanmıştım, bu yüzden paylaşmak istedim merak edenlerle. Sorularınız varsa cevaplayabilirim

X