özlelden fotoraf istiyenler var, mesaj sayim yetersiz oldugu icin gonderemiyorum.
Bana mail adresinizi ozelden yolarsaniz size fotoraflari mail atarak gondere bilriim.
ben de sizlerle dr. naci bey hakkındaki bilgilerimi paylaşmak istedim.site sayesinde ulaştım kendisine.orada yazılanlardan etkilenmiştim.daha önce birçok dr.a gittim ama tatmin olmamıştım.gittim görüştüm.çok aydınlatıcı,samimi ve tecrübeli bir doktor.çıkarken ameliyat gününü almıştım.klinikte burun ameliyatı oldum.herşey süper geçti.şu anda kendimi çok ama çok iyi hissediyorum.keşke daha önce ulaşabilseymişim kendisine.neyse,klinik ortamndan dolayı hiç şüphe duyma mia.tek farkı gece orada kalmamaman onun dışında hiçbirşey hastaneyi aratmıyor.ben tavsiye ediyorum hepinize.fiyatları da piyasanın çok üzerinde değil, birçok doktor gezmş biri olarak tecrübe konuşuyor.
sevgiler
Ben Naci beye meme buyutme amelyat oldum, ve 2. amelyat olucam duzelzmek icin..
Fotoraf istiyenler bana yazabilir..
Merhaba,
Ben 1m74 52 kiloyum ve goguslerim vardi ama kucuktu, ben dogal ve biraz daha buyuk istedim.
Naci beyin zevki cok buyuk memelerden yana, yani 3d yapsan bile o kendi kafasina gore yapiyo.
Biz 3 de de baktigimzda ben yuvarlak ve 250 cc civari begendim ve kendisi bana 305 cc altinda takarsan ben seni amelyat etmem dedi. ok size guveniyorum dedim ve tam ne istedigimi anlatim..
amelyata cikitgimda kafa kadar goguslerim vardi ( ..... film starlari gibi) Hatta asistani dedi Naci bey size daha buyuk takicakti ben dedim bu iyidir.
Sonra hep dedi daha sistir iner merak etme... Sisleri indikten sonra protezler cok buyuk oldugu icin asiri sarkti. cok komik nenemin gogusleri bile daha dik benden.
Naci bey sonrada dedi yok benim gogus kafesim genismis, yok benim derimis, yok dogal gogus boyle olurmus.
Ok dogal meme istedim ama genc bi kizinki gibi, sarkmis bi kadin memesi istemedim!!!
Kendisi hastalariyla ilgilenen bi doktor ama zevkleri cok tuhaf!!
Bu forumdan ona 2. amelyat olan bi arkadas daha var. Bende 2. amelyatla protezleri degistiricem daha kucuk taktiricam.
Fotoraf istersen gondere bilirim
Çok geçmiş olsun üzüldüm doğrusu.Bu forumda genelde mutlu bayanlarla karşılaşıyoruz ya da genelde 300 cc altı taktıran ama şişlikler gidince de gözüne küçük gelip mutsuz olanlarla.Bende çok yeni oldum ameliyatımı.Arkadaş olarak eklersen görmek isterim fotoları canım.
Arkadaşlar naci bey e ameliyat olanların resimlerini görebilir miyim
Merhaba cnmm.. bende naci beye ameliyat olmayi dusunuyorum ama bi turlu yaptigi memelerin fotograflarini goremedimmm.. seni eklesem ordan gorebilirmiyim?
Naci Çelik'in sinirli anına gelen var mı? Yoksa bana mı denk geldi?
Hayirdir insallah... Şöyle düşünmek gerek, işyerinde bizlerin de her günü ayni geçmiyor, bazen gergin bazen sakin. Ben bazen sorularimda sacmaladigimda kizdirmisligim olmuştur.
canım ben 2 sene önce naci bey'e silikon ameliyatı yaptırmıştım. hem de liposuctionla beraber.. acayip mutluyum.. sanki böyle doğmuş gibiyim inanılmaz doğla duruyolar. sana tavsiyem büyüklüğünü dr. a bırak. sonra okuyoruz burda ameliyat oldum ama küçük oldu diye.. çünkü yapıldıktan sonra 1 sene içinde bütün şişlikler inince ufalıyolar ve illa küçük diye tutturursan ameliyat olduğuna değmiyor..
soruların olursa yardımcı olabilirim..a.s
Merhaba Arkadaşlar
bende yarın Nacı beye sılıkon göğüs ameliyat ile ilgili muayneye gideceğim
bakalım nasıl geçecek sizi bilgilendiririm
silikon göğüs yaptıran arkadaslar hepiniz memnunmusunz?
yardımcı olursanız çok sevınırım
Teşekkurler
anladgm kdryla doktorunuz, brz bhseder msnz ltfen :S
Evet ben de beş sene önce büyütme ameliyatı oldum.Naci beyin üç boyutluda yaptigindan daha guzel oldu benimkiler. Benim dumduzdu ve gogus kafesin cukurdu, zor bir ameliyatti ama sonunda istediğim görüntüye kavuştum. Her doktorun mutlu hastası olduğu gibi mutsuz hastasi da olabilir. Cok sukur ki ne ameliyat öncesinde ne de sonrasında sikinti yaşamadım.Protezlerim damla ve mentor marka, kas zari altına yerleştirildi. Bu kadar zaman geçmesine rağmen hiç bir sorun yaşamadım umarım bundan sonra da yaşamam. Bir de arkadaşın dediğine göre naci beyin sekreteri forumda uyeymis ve resim istemiş ondan. Naci beyin sekreteri seda hanım ve asistanı da özlem hanımin buraya üye olup böyle bir şey yapabilmelerine ihtimal bile veremiyorum.Her hasta mutlu olmak icin yatar o ameliyat masasına. Zaten hassas psikolojiye sahip olan bizleri ameliyat sonrası pürüzler daha fazla uzebilir.Herkesin keyifli bir ameliyat süreci geçirmesini diliyorum.İzlerime gelince, belli belirsiz haldeler, sonuçta neşter dokunan bir yerde sifir iz imkansız. Ama estetik olunca saklanacagi yer daha titiz oluyor göğüs alti kesisinde. Doğrudan bana Sordugun icin yazdım, genelde yorum yapmıyorum forumda. Herkese mutluluktan ucabilecegi guzel sonuçlar diliyorumkalemm mrba sn nacı celıge meme byutme amlytı olmstn dgl mıı acba fotrfnzı görme ımknm vr mı
bır de bı arkdş 3d ıle gsterdgnden frklı yptı dyor, snınkı ıstedgn ve gsterdgn gbı mı oldu==
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?