Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Bisey daha, Naci beyi secmemin en buyuk sebeplerinden birisi kendisinde 3D olmasiydi.

Hic aldanmayin hicte ayni olmuyo 3D gordunuz gibi sonuc olmuyo.

Bunuda doktora söyledinizde hep bi bahane buluyo ya diyo senin derinden dolayi yada diyo senin gögüs kafesin buyuk.

Fiyat icinde dikkkat edin özelikle yurt disindan gelenler randevu aldinizda amelyat icin Naci bey Kapora istiyo 700 euro.

Yani bi aksilik olurda amelyat icin gidemesen paran yaniyo.
okadar doktorla gorustum Ve bunu yapan tek doktor kendisi!!

özlelden fotoraf istiyenler var, mesaj sayim yetersiz oldugu icin gonderemiyorum.

Bana mail adresinizi ozelden yolarsaniz size fotoraflari mail atarak gondere bilriim.

fotoğrafını görebilirmiyim

rsmen şok oldm yahu tam dyorm ıı bı dktor buldm dye (dha yuzyuze grusmedm) .. mdem senı dınlemcek ne dye 3d gosterdı bu ne saçmalık yaw nası krar verdgnz hlde ole bse yapr :S

sn de mı nacı celıge oldn pekı bn de goreblr mym fotoyu.. nacı beyle gorusmeyı dusunyordm yahu ılk dfa gordm olumsuz htta olumszdan cok saçma bır sey bu , mdem hstayı dınlemcek nye 3d yle gosteryo kı :S

Hayirdir insallah... Şöyle düşünmek gerek, işyerinde bizlerin de her günü ayni geçmiyor, bazen gergin bazen sakin. Ben bazen sorularimda sacmaladigimda kizdirmisligim olmuştur.

kalemm mrba sn nacı celıge meme byutme amlytı olmstn dgl mıı acba fotrfnzı görme ımknm vr mı

bır de bı arkdş 3d ıle gsterdgnden frklı yptı dyor, snınkı ıstedgn ve gsterdgn gbı mı oldu==

Son düzenleme:

bna yardmcı olablr msn pkı:) nacı celık meme byutme amlytı hkkında grusmen nasıldı kntroller amlyt gnun nzman toparladn kndını, hıc anormlbı drumla karşılastn mı ltfn brz acklycı bsklde anltablr msn acba, sn kaça olmştn bır de amlytı

Merhaba kizlar,

coktandir foruma bakmamistim.. benim sarkik pamela Anderson memelerimi görmek istiyenler email adreslerini yazsinlar lutfen :))

Suan kucultmek icin mümkün degil deri cok sarkmis.. doktorlar ancak cocuk sahibi olduktan sonra tekrar kucultme ve toparlama yapabiliriz diyorlar ( ne sacma buyut sonra kes geri kucult)
3 D olayida sacmalik, ayni olmadi ve sonradan benim derimi bahane etti yok bende problem varmis...

En son bi arkadas yazdi kendisine gonderdim fotoraflari sonradan telefon numarasini isteyince bi baktim naci beyin sekreteri.

Burdan yazilan herseye inanmayin arastirmadan!!

kalemm mrba sn nacı celıge meme byutme amlytı olmstn dgl mıı acba fotrfnzı görme ımknm vr mı

bır de bı arkdş 3d ıle gsterdgnden frklı yptı dyor, snınkı ıstedgn ve gsterdgn gbı mı oldu==
Evet ben de beş sene önce büyütme ameliyatı oldum.Naci beyin üç boyutluda yaptigindan daha guzel oldu benimkiler. Benim dumduzdu ve gogus kafesin cukurdu, zor bir ameliyatti ama sonunda istediğim görüntüye kavuştum. Her doktorun mutlu hastası olduğu gibi mutsuz hastasi da olabilir. Cok sukur ki ne ameliyat öncesinde ne de sonrasında sikinti yaşamadım.Protezlerim damla ve mentor marka, kas zari altına yerleştirildi. Bu kadar zaman geçmesine rağmen hiç bir sorun yaşamadım umarım bundan sonra da yaşamam. Bir de arkadaşın dediğine göre naci beyin sekreteri forumda uyeymis ve resim istemiş ondan. Naci beyin sekreteri seda hanım ve asistanı da özlem hanımin buraya üye olup böyle bir şey yapabilmelerine ihtimal bile veremiyorum.Her hasta mutlu olmak icin yatar o ameliyat masasına. Zaten hassas psikolojiye sahip olan bizleri ameliyat sonrası pürüzler daha fazla uzebilir.Herkesin keyifli bir ameliyat süreci geçirmesini diliyorum.İzlerime gelince, belli belirsiz haldeler, sonuçta neşter dokunan bir yerde sifir iz imkansız. Ama estetik olunca saklanacagi yer daha titiz oluyor göğüs alti kesisinde. Doğrudan bana Sordugun icin yazdım, genelde yorum yapmıyorum forumda. Herkese mutluluktan ucabilecegi guzel sonuçlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…