Op.Dr.M.Veli ASLAN- Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Kızlar, ben geçen Pzt ameliyat oldum. Alerji ve deviasyon sorunum da vardı. Veli Bey'in de görüşü dahilinde KBB uzmanının da ameliyata girmesine karar verildi. Bu önerisi bana çok güven verdi. Önce Yavuz Baç girdi ameliyatıma, sonra Veli Bey estetik için girdi.
Muayenede ve sonrasında yapılan işlemlerden çok memnunum, gerçi çok canım tatlı onları çok zorluyorum ama emin ellerde olduğumu bana hissettiriyorlar. Abartılı hasta ilgisi göstermiyorlar.
Bu Pzt işe başladım. Kontrollerim devam edecek. Yarın alçım çıkıyor. Şu anda şişlerim inmeye başladı ve morarmalarım sıfırlandı.
Umarım biraz bilgi verebilmişimdir.
Hoşçakalın.

resimlerinizi görebilir miyim?

arkadaşlar neden kimse foto koymuyor veli aslan'a ameliyat duşunuyorum ancak bilgi sahibi olmam lazım..

ya, yamukluk oldugunu söyleyen arkadaşlar foto koydular mı? ben göremiyorum da, yeniyim die belli bi msj sayısı istio.offff

Bende siteye yeni üye oldum bende Veli beye ameliyat olmak istiyorum ama bir tane dahi fotograf göremedim lütfen yardım :KK5:

veli bey hafif geniş burunlarıda daraltmada başarılı mı yeni üye oldum pek çözemedim forumu ama bu sorunu olup ameliyat olanlar var mı :KK70: 17 YAŞINDAYIM EMRE BEY ÇOK PAHALI SANIRIM VELİ BEY DAHA UYGUN DİYE DUYDUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM :)

arkadaşla merhaba bende veli aslana ameliyat olmak istiyorum bana 2.500 den fiyat verdi sizleri ekledim kabul ederseniz burun ameliyatlarınızı görmek isterim. yardımcı olursunuz ve nasıl memnun olmayan varmı ben en cok yamukluktan korkuyorum.

Veli Bey bir zamanlar Ankara'daki muaynehanesinde 4000 TL ya yapıyormuş bu operasyonu. Boğaziçi Estetik de sabit bir rakam var.

merhabalar ebru hanım bende veli aslana ameliyat olmayı istiyorum kabul ederseniz ekledim resimlerinize bakmak isterim cok yardımcı olursunuz

Merhaba arkadaslar, ben de onumuzdeki ay Veli bey e burun estetigi olmak istiyorum, sizin yazdiklarinizi okuyunca ona olmaya karar verdim. Ama biraz endiseliyim, ameliyat sonrasi cok aci oluyor, tamponlar cikarken cok canim yandi demis herkes.

birde, veli bey e ameliyat olanlar fotograflarini gorebilmem icin beni ekleyebilir mi?

cok tesekkurler :)

merhabalar irise ekledim kabul edermisin bende veli aslana ameliyat olmak istiyorumda. özellikle yamuk olmasındna cok korkuyorum seninkinide görmek isterim fikir almak acısından.

X