Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, ben geçen Pzt ameliyat oldum. Alerji ve deviasyon sorunum da vardı. Veli Bey'in de görüşü dahilinde KBB uzmanının da ameliyata girmesine karar verildi. Bu önerisi bana çok güven verdi. Önce Yavuz Baç girdi ameliyatıma, sonra Veli Bey estetik için girdi.
Muayenede ve sonrasında yapılan işlemlerden çok memnunum, gerçi çok canım tatlı onları çok zorluyorum ama emin ellerde olduğumu bana hissettiriyorlar. Abartılı hasta ilgisi göstermiyorlar.
Bu Pzt işe başladım. Kontrollerim devam edecek. Yarın alçım çıkıyor. Şu anda şişlerim inmeye başladı ve morarmalarım sıfırlandı.
Umarım biraz bilgi verebilmişimdir.
Hoşçakalın.
Benim bildiğim ilacı bırakmanız gerekmiyor...
ya kızlar veli beyin yaptığı burunları görmek istiyorum bi yardımcı oln lütfenaynen bende kendisine 14 nisanda ameliyt oldum ve çok menunumm doktorumdan bende burdaki arkdaşlara tavsiye edebilirimmmm
Veli Bey bir zamanlar Ankara'daki muaynehanesinde 4000 TL ya yapıyormuş bu operasyonu. Boğaziçi Estetik de sabit bir rakam var.
Merhaba arkadaslar, ben de onumuzdeki ay Veli bey e burun estetigi olmak istiyorum, sizin yazdiklarinizi okuyunca ona olmaya karar verdim. Ama biraz endiseliyim, ameliyat sonrasi cok aci oluyor, tamponlar cikarken cok canim yandi demis herkes.
birde, veli bey e ameliyat olanlar fotograflarini gorebilmem icin beni ekleyebilir mi?
cok tesekkurler :)