• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Jale Gürlüler

Arkadaşlar jale hn.sgk ile anlaşma yapmış randevu konusunda şu anda diğer doktorlardaki sıkıntı yok yani aylar sonrasına verilmiyor ama sonraları ne olur bilemiyorum ,muayene ücreti 12tl bilgilerinize...

merhaba bunu nereden öğrendim canım ben 2 gün önce oradaydım haberim olmadı ama ben cumartesi gitttiğm için zaten farketmezdi inşalllah diğer dr.lara benzemez randevu açısından şuan gayet iyi çünküistediğin gün istediğin saate alabiliyorum tamamen ben belirliyorum yani bu da hoşuma gidiyor.

merhaba bunu nereden öğrendim canım ben 2 gün önce oradaydım haberim olmadı ama ben cumartesi gitttiğm için zaten farketmezdi inşalllah diğer dr.lara benzemez randevu açısından şuan gayet iyi çünküistediğin gün istediğin saate alabiliyorum tamamen ben belirliyorum yani bu da hoşuma gidiyor.

Cuma günü cumartesi için ablama randevu aldığım zaman söylediler.Pzt.-cuma arası yani hafta içi ve saat 15.30'a kadar ssklılara bakacakmış.Salı gününe annem için aldım(ssklı) pzt.de verebiliriz dedi ,yani ertesi güne de verebiliyorlar.Belki de şu anda herkes bilmediği için yoğunluk yoktur.

Evet arkadaşlar doğru jale hanımın sgk ile anlaşması yapıldı ANCAK devlet memurları ile henüz yok .Geçen hafta jale hanıma muayeneye gittim yakında devlet memurlarınada bakılacakmış.Bilemiyorum herkez yaşadığını kendisi bilir ama ben üç aydır jale hanıma gidiyorum kardeşimin sekiz yıllık doktoru ve ikimizde çok memnunuz herkese sevgiler.

artık son kontrollerim için gidiyorum hastaneye nasip olursa 10 gün sonra kızıa kavuşacağım.....
bu gün hastaneye gittim jimere.............
objektif olarak bakmaya çalıştım herşeye.............
hastanede bi tur attım biraz erken gitmiştim randevuma
daha kapıda ilk girişte tüm kızlar oldukça güler yüzle hepsi adıma hitap ederek hoşgeldiniz diye başladılar........
eşimin karnı açtı yemek yemeye çıktık 3.kata....
bişeyler yiyoruz en az 4-5 hastane personeli geçti önümüzden
hepside gülümseyerek afiyet olsun dedi geçerken
tanımam etmem onlar da beni tanımaz etmez....
neyse,,,,,,,
alt kata indim muayne saatime 5 dk var jale hanım geldi hemen
gel canım dedi ve girdik muayneye içim rahat kızımı izzledik herşeyin normal olduğunu öğrendik ve muayne bitti....
derken kilo tansiyon takibi yapıldı
bu arada jale hanımın acil bi ameliyatı çıktı ve gitmek zorunda kaldı hemen apar topar ameliyathaneye indi..............
bizde eve gelmek için çıktık....
çıkarken de tüm personel yine olanca güler yüzü ve sevimliliğiyle iyi günler.......hanım diyerek uğurladılar bizi
çok uzun konuşamadığımız için jale hanımın işi bitince telefonla dönüş yaptık birbirimize.sorular soruldu ve cevap alındı zaten 3-4 gün sonra tekrar görüşeceğiz....
şimdi değerlendiriyorum....
çok şükür ki tanımışım doktorumu yoksa bu ilgi ve alakayı başka bi doktorda görebilmek bi mucize...
hastane olarak ta ben çok memnunum jimerden
en azından hiç kötü bişey gelmedi başıma
herkez oldukça nazik ve güleryüzlü...........
hastane çok yeni ve yeni yeni oturmaya başlıyor....
bazı şeylerin karşılıklı olduğunu düşünüyorum ben..............
asabiyet asabiyet getirir.............
takıntılı ve asık suratlı olmak insanın başına hep çorap örer..her konuda...
ben çok rahatım doktoruma ve hastaneye çok güveniyorum doğumuma 10 gün var ve odam ameliyatane herşeyde kaydım yapıldı herşey hazır....
ben yaşadığım ilgi ve alakayı başka hiçbiryerde görmedim....

umarım herkez aradığı ilgi ve tedaviyi gönül rahatlıyla yaşar..
allah herkeze nasip etsin

selam hanımlar ne zamandır girmiyordum bu sayfaya neler olmuş neler geçmiş öle şaşırdım kaldım valla...bu arada melekçim Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. kısa zamanda sıhhatinize kavuşun inş.
konuşmalar gerçekten beni çok şaşırttı üşenmedim tek tek okudum.jale hanımın yıllardır hastası olan ve şu an 6 aylık hamile olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki ben hiç böle ilgisiz yada aceleci bir tavrıyla karşılaşmadım şimdiye kadar.hastahaneye gelince ilk zamanlarda evet çok aksiliklerini yaşadım personelin ama son 2 aydır durum çok daha farklı ilerliyor.sanırım bazı şeyler yeni yeni oturuyor.personel daha yeni ilgi göstermeye doğru düzgün hitap etmeye başladı hastalara.jale hanıma gelince gebeliğin ilk dönemlerinde evet daha kısa oluyordu görüşmelerimiz ancak son zamanlarda görüşmeler uzamaya ilgisi daha ileri bir boyuta taşınmaya başladı.fakat benim onu seçmemin başlıca sebeblerinden biride güler yüzü ve aceleciliği. bu kişiden kişiye değişen bir şey tabiki ama ben yapı olarak fıkır fıkır ve aceleci bir insan olduğum için karşımdada böle kişiler görmek istiyorum.bu beni rahatlatıyor.ben ne olursa olsun jale hanımdan yanayım.ancak şunuda sölemeden geçemicem,aklınızda en ufak bir şüphe bile varsa br an önce doktorunuzu değiştirin.çünkü aynı şey benim bir arkadaşımın başına geldi son andaki değişiklikler ummadığınız ve hayatınız boyunca sizi etkiliyecek psiklolojilere sebep olabiliyo......

antika 13. bişi dikkatimi çekti ..jale hanım için hem hiç aceleci bi tavrıyla karşılaşmadım hiçbirzaman demişsin hemde onu seçmemin sebebi güleryüzlü ve eceleci olması demişsindelikafaduldendelikafadulden
yanlışmı yazdın biraz tuhaf olmuş:delphin:

Son düzenleme:
bugün jale hanımdan randevu aldım
randevu veren bayan özelmi ssklımı istiyorsunuz dedi

ssklı dedim

acaba ne faarkediyor

aceleci dememin sebebi tez canlı hızlı hareket ediyo anlamında yani yanlış kelime kullandım sanırım :S aceleci değil derkende rahat rahat konuşabiliyoruz sorduklarımda sabırla ve uzn uzundıya anlatıyo yardımcı oluyo demek istedim.bu arada uyarın içinde teşekkürler başkalarınada yanlış aktarmış olmadım düşüncemi

çok teşekkür ederim antika inşallah az kaldı hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize...
jale hanım benim hayatımda çok önemli bi yere sahip
onu doktorum olarakta ablam olarak ta çok seviyorum..
her zaman meyve veren ağaçı taşlamak isteyenler olacaktır.....
ben artık bu konularda yorum yapmamaya söz verdim kendime.....
herkez hakettiği ilgiyi görüyor bence..
allah herkezi iyilerle karşılaştırsın herkeze sağlıklı günler dilerim

öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim melek'cim.aslında bu sölenecek bir şey deil ama iş o boyuta gelmiş burda o yüzden anlatmadan geçemeyeceğim.Jale hanımla görüşmelerimizden birinde sizi farklı farklı kişilerden çok daha başkada dinledim dediğimde bana şunu sölemişti."senki her gebeliğinde hiç bir randevunu saat bile aksatmadan büyük bir ilgiyle takip ettin ve etmeyede devam ediyorsun,en ufak bir şeyde hemen müdahele yada yardım için bana koşuyorsun sen böle kendin ve bebeğinle ilgiliyken benim yerimde olsan senin gibi bir hastayamı daha çok önem verirsin yoksa kontrollere bile adam gibi gelmeyen aman nolcak bundanda ne çıkar diyen birinemi demişti?" yani uzun lafın kısası bu pek çok doktor içinde geçerli eğer siz kendinize önem veriyor ve bunu hissettirebiliyorsanız doktorlarında size yaklaşımı çok daha farklı oluyor...

Çok doğru söylemişssin hastalar kendine gerekli önemi bazen vermiyorlar ama bizim toplumumuzun genel yapısı bu keşke değiştirebilsek

valla çok zor değiştirmek yeşim hanım insanlarımızın çoğu umursamaz,araştırma desen yok üşengeçlikten ama, oku desen yok ödleri kopuyo iki satır bişey öğrencem diye....

7 temmuzda doğum yaptım herşey iyi geçti...
hastanede doğumda çok güzeldi en küçük bi aksilik yaşamadım hatta herşey mükemmel geçti
2 gece kaldık hastanede herkez çok ilgiliydi
bebeğimde bende çok iyiyz....

7 temmuzda doğum yaptım herşey iyi geçti...
hastanede doğumda çok güzeldi en küçük bi aksilik yaşamadım hatta herşey mükemmel geçti
2 gece kaldık hastanede herkez çok ilgiliydi
bebeğimde bende çok iyiyz....

Allah sana babeğine ve ailene uzun ve sağlıklı günler nasib etsin inşallah.Doğum yapıp yapmadığını ve yaptıysan nasıl geçtiğini merak ediyordum doğrusu.Herşey yolunda gittiği için sevindim.Ya ayıp olacak ama toplam hastane masrafı olarak ne kadar ödedin,epidural mi yaptın yazabilir misin?

Back