arkadaslar merhaba..
gebeligimin 26. haftasindayim ve doktorum gulcan satir..doktorumdan cok memnunum aslinda ama sevket yilmazin durumu belli olmadigindan gectigimiz pazartesi jimere gittim..gulin hanimla bir gorusme talep ettim..kabul ettiler fakat yarim saat kadar bekleyebilirmisiniz dediler..bizde tamam dedik..fakat yaklasik 2.5 saat gecti ve hala bekliyorduk..yani gorusemedik ve acikcasi sinirlenerek ayrildik hastaneden..cunku randevusuz gorusemezsiniz deselerdi randevu alirdik..amacimiz muayene olmak degildi. Sadece sartlari filan gorusmek istiyorduk doktorla..cunku hastane ile ilgili bilgi almak istiyoruz dedigimizde doktorunuzla gorusun demislerdi bize..Jale hanim hakkinda yazilanlari okuyana kadar gulin hanima gitmeyi dusunuyordum fakat bu yazilanlardan sonra fikrim degisti yani jimere gitmeye karar verirsem jale hanima gidicemm. Yazdiklarimdanda anlamissinizdir herlade ne yapacagimi gercekten bilemiyorum...Gulcan hanimdan da memnunum fakat cok aceleci davraniyor muayenelerinde...ayrintili konusamiyoruz bir turlu..bilincli insanlar olmasaydik ne yapardik diye dusunuyorum..dikkat etmemiz gerken seyleri ayrintili anlatmiyor ve bundan rahatsiziz acikcasi ama ne hikmetsede bir turlu vazgecemiyoruz..sanirim benim onu yillardir tanimaminda etkisi olabilri..arkadaslar lutfen fikirlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum..bu benim icin donum noktasi artik bu haftadan sonra bir karar vermem gerkeli..ya kendi doktoruma devam yada jimere..bir turlu karar veremiyorummmkafamçokkarıştı
cnm gülcan satır bi yakınımın doktoruydu özel muaynesine gitti şevket yılmazda yapamadılar üstelik doktoru gelmedi devlet hastane sinde yaptı başka bi doktorla
malesef canım bütün doktorlar acele ediyor yada onlar işlerini ii bildikleri için bizleride bilgili gördükleri için şunu yap bunu yapma diye üstünde durup konuşmuyorlar
o yüzden kendin konuşacaksın
bu yüzden gülin hanımı beğenmediysen jale hanımda böyle yani çok iper aktif onunda muaynesi hızlıdır ama çok cana yakın bi insandır
sorarsan herşeyi söyler anlatır
jimer çok güzel bir hastane ben 3,5 ay önce orda doğum yaptım jale hanımla çok memnun kaldım
sen özelden mi gidiyosun sgk lı mı?