CANIM 8 AYLIK HAMİLEYİM 1 AY 10 GÜN KALDI DOĞUMA ALLAHIN İZNİYLEa.s.
Çokaz kalmış, sanırım ilk çocuğun heyecanın gittikçe artıyordur.Allah yardımcın olsun .Doğum şeklinle ilgili konuştun mu doktorunla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM 8 AYLIK HAMİLEYİM 1 AY 10 GÜN KALDI DOĞUMA ALLAHIN İZNİYLEa.s.
Çokaz kalmış, sanırım ilk çocuğun heyecanın gittikçe artıyordur.Allah yardımcın olsun .Doğum şeklinle ilgili konuştun mu doktorunla?
jale hanımın da ultrasonda uzun baktığını söyleyemem.ama hamilelik ilerledikçe süre biraz daha uzuyor.hatta 8. aydaydım ve bana bebeğin babasının kopyası olduğunu ve aynı eşimdeki gibi çenesinde gamzesi olduğunu söylemişti ve gerçekten de öyle oldu.söylemek istediğim ilk aylarda herşey normalse söylenecek pek birşey olmuyor anacak son aylarada bebek hakkında yorum yaparak ultrason süresi biraz daha uzuyor.Muayene süresinin kısalığıyla ilgili şunu söyleyebilirim.Ablam başka bir yerde hemşirelik yapıyor 1,5 yıldır bebek istiyor ve erkek bir doktora gidiyordu.dr.uzun uzun sohbet ediyor içeriden yarım saatten önce çıkmıyordu iş tedaviye gelince pek birşey uygulamıyordu ve bebek olur yada olmaz diye hiçbirşey söylemiyordu ve ablamın morali bozuluyordu.yaklaşık bir buçuk aydır oda jale hanıma gidiyor şimdilik çok memnun . kısa muayene ettiğini oda söylüyor ama diğeri gibi sohbet edip oyalamaktansa hiç değilse tedavi uyguluyor diyor.Sen bilirsin tabii ama dr seçimindeki kararını hamileliğin ilerlemeden vermen senin için en hayırlısı olur bence,aslında doktorunla konuşarak da memnuniyetsizliğini giderebilirsin belki.
sağolasın canım az kaldı..
sezeryan olacak doğumum allah nasip ederse...
ben hen genel ultrason hemde konuşma anlamında çok memnunum kendisinden...
jale hanım benim değiştirmeyeceğim tek doktor...
onun bana çok emeyi oldu onun yaptığını hiçkimse yapmazdı....
benim tanıdığım en mükemmel doktor jale hanım....
tabi caım haklısın belkide zamanla aşılbilir belkide....
buarada ben bugün gülin hanıma gittimbugünde benimle oldukça güzel ilgilendi ....bugün ço memnun ayrıldım kedisinden..ama birkaç odada birkaç hastaya aynı anda bakıyor..mesela bana ultrason bakaren yanda vajınal muayene yapıyordu ..dışarıdada başka hastayla tahlil sonuçlarını konuşuyordu...bunları sırayla yapıyor..yandaki odadan çıktı bana geldi sonra benı vajınal muayeneye alacağı sırada kapıda tahlilleri konuşyordu ben yan odaya geçtiğimde daha içerdeki hasta çıkmamıştı bende odada onun çıkmasını bekliyordum falan..böyle bi karışıktı yani...
ben bugün memnun kaldım gerçi kendisinden kızlarr...
canım sana da çok geçmiş olsun. sen de doktor mağdurlarındansın sanırım. acı bir tecrübe atlatmışsın. Allah bir daha yaşatmasın.
yani çalışanların para alamaması sizlerin sorunu değil. sizler paranızı sayıp gitmişsiniz ve muameleye bak. utanmasalar çalışanların ücretini de siz ödeyin diyecekler. ne saçmalık yani.
kızlar dün jimere gittik inanaılmaz bir olay oldu..jale hanım sinirle deskteki kızlara terkedin burayı randevu alınmıyor diye bağırmaya başladı ..bende deskteki kızların bir hatası oldu sandım ama meger öyle değilmiş...bilgisayar fişlerini söktü attı ..hangi hasta randevu almak istiyorsa doktorundan alsın şikayeti olanda hastahane yönetmeliğine şikayetini yazsın diye bizelere dönerekte bağırıyor...sonrada bu hastahaneyi batıranlar bellii diye doktor isimlerini saydı bağıra çağıra odasına girdi..biz şok olduk kendi doktorumuza girip çıktığımızda deskte kimseler yoktu ve ben randevu alamadan hastahaneden çıktık ama böyle rezalet görmedim ben....bir doktor ne yaşarsa yaşasın hastalara bunları yansıtabiliyorsa pes derim doğrusu..parası gitmiş olabilir yada daha kötü olaylar yaşamış olabilir ama bizeee ne canımmmmm kapat ozaman hastahaneyi...inanılacak gibi değilll doğrusu.....
jimere giden herkezin bilgisi olsun burası çok rezil biryer arkadaşlar bence tercih edilecek en son yere dönüşmüş durumda....iğrendim resmen...git paranla rezil ol azar işit bi doktorun egoları yüzünden çık sonra.....böyle biryer....
kızlar dün jimere gittik inanaılmaz bir olay oldu..jale hanım sinirle deskteki kızlara terkedin burayı randevu alınmıyor diye bağırmaya başladı ..bende deskteki kızların bir hatası oldu sandım ama meger öyle değilmiş...bilgisayar fişlerini söktü attı ..hangi hasta randevu almak istiyorsa doktorundan alsın şikayeti olanda hastahane yönetmeliğine şikayetini yazsın diye bizelere dönerekte bağırıyor...sonrada bu hastahaneyi batıranlar bellii diye doktor isimlerini saydı bağıra çağıra odasına girdi..biz şok olduk kendi doktorumuza girip çıktığımızda deskte kimseler yoktu ve ben randevu alamadan hastahaneden çıktık ama böyle rezalet görmedim ben....bir doktor ne yaşarsa yaşasın hastalara bunları yansıtabiliyorsa pes derim doğrusu..parası gitmiş olabilir yada daha kötü olaylar yaşamış olabilir ama bizeee ne canımmmmm kapat ozaman hastahaneyi...inanılacak gibi değilll doğrusu.....
jimere giden herkezin bilgisi olsun burası çok rezil biryer arkadaşlar bence tercih edilecek en son yere dönüşmüş durumda....iğrendim resmen...git paranla rezil ol azar işit bi doktorun egoları yüzünden çık sonra.....böyle biryer....
ayy inanmıyorum gerçektenmi
yazık kadına üzüldüm en sonunda delirttiler kadını
slm nilüfer vallla inanamadım ya......hani ben de pztesi gitcektim ya gittim çok iyi ilgilendi onada şaşırdım çünkü yine normal tepkiler bekliyordum ama bu sefer gayet memnun kaldık eşimle.bende dün eskiden jimerde çaılışan bir tanıdığımızdan birşeyler duydum.jimer hakkkında denilenler doğrumu dediğimde (kapancak....)belki kapanmaz ama o duruma geldi benimde 6 aylık param içerde hala dedi zaten kısa süre öncede ayrılmış.ne olucaksa olsun artık bizde ona göre hastanemizi bilelim yani.tatlım sen cumada gitmiştin dün tekrar neden gittin hayırdır?
dekinman canım memnunsan devam et ama burada değil..bence kesinlikle jimere gitme .....zaten jale hanım pembe mavide bakıyormuş hastalara...hatta ogun akşamüzeri arkadaşım gitti ona pembe mavide birisinin doğumuna yetişmeye çalışıyormuşş.....demek orada devam edecek...
jale hanımın güzel tedavi edebilmesi için moralinin güzel olması lazım demekki yoksa çok dışarıya yansıtabilen bir kişi diye düşünüyorum....burayı bırakırsa devam et bence sen jimerden ayrıl yani biran önce....baksana yarınbirgün kapanır eldeğiştirir herşey değişir ...yinede senbilirsin...
ben kendi düşüncemi yazıyorum tatlım sana sadece....