jale hanım bu jimerle benim ilk hamile olduğum zamanlardan beri uğraşıyor
10 aydır falan biliyorum ben
morali bozuk zamanlarıda gördüm ama böle yapacağı hiç aklıma gelmezdi
demekki bardak taşmış artık
yoksa böle yapacak biri değil gerçekten çok şaşırdım
jale jimerdeyken pembemaviyede gidiyodu
hastaları nereye isterse orya gidiyor
evet hemen polikliniğm önündeki deskte duranların...kapı girişindekilerin değil..yani hastaların beklediği odaların önündeki..hemen odasının karşısındaki......kızda şaşırdı orda yazık.....bende diyorum kızın bi hatası oldu herhalde ama neden böyle bizim önümüde rezil ediyor kızı derken bize dönerektesöylendide söylendi....randevunuzu doktorunuzdan alın falan filann işte....
hatta şunuda dedi...kendi muayene ücretinizide doktorunuza ödeyin oda ister hastahaneye veriri ister cebine atar da dedi.....
yani senin tahminlerin doğru sanırım.......
sonra ben gülin hanımın yanına girip çıktığımda ise kapının oradaki desktede kimse yoktu...hastahanede hiç bir personel yoktu in cin top atıyordu diyebilirim....
yok hani demiş ya randevunuzu doktorunuzdan alın die doktor alır hastasını içeri kim hesap sorcak
kim bilcek alır ordada parasını olur biter
belkide bu zamana kadar böle olduğu için hastane batma noktasına geldi
hastane çok güzel çok lüks ve çok para harcanmış zaten o hastanenin 10 milyon muayene ücretiyle kurtarmaya çalışmak aptallık bence
sgk ile hiç anlamıcaklardı
ve ben nakit verdiğim zamanlarda çoğu kez makbuz falan almadım yani...
çok üzüldüm ben onun bu halleere düşmesine
çok üzüldm gerçekten
boş yere kendini kötü gösterdi yanlış anlaşıldı
olan olmuş
ya kızlaar merhabalar hepinizee öncelikle bende jimer hastasıyım 5 aylık hamileyim
vokan yıldırıma gidiyorum bende ama osn ikidir çok soğuk ilgisiz canım sıkıldı sizin yazdıklarınızıda okudum kafam karıştı napmam gerek bilemedim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?