selam cansusash:) yazdıkların gercekten cok hos ,senın adına cok sevındım.ben de burun ve gozaltı amelıyatı olmak ıstıyorum coskun beye.burun amelıyatını ne kadara yaptgını soyleyebılırmısın sakıncası yoksa.bı de burun amleıyatı sonrasında ne kadar surede kendını boyle hıssettın onu cok merak edıyorum.yanı amelıyatsız ya hemen gunluk hayatına don dun mu canım.eger cevaplarsan cok memnun olucam .sımdıden cok tesekkur ederım..
ben de bu sıralar gtmeyı dusunuorum canım ıletsıme gectım superplasttan bırılerıyle.maıllesıyoruz bakalım ınsallah gıdıcem yakın zmaanda.gttgımde haber verrırım anlatrım detaylı bı sekılde merak etme.sen de benden once gdersen bana haber ver ama olurmu:)
tamm canım,sanırım aynı aşamadayız:) ama ben ist dışı oldugum için hemen gidebilecegimi sanmıyorum,ama kesin yazıcam yaptırmaya gidersem :)
senden de haber bekliyorum,teşekkür ederim geri dönüşün için :))
aslında fark var yok değil ama sanki 2lt yağ alınmış kadar değil.. önceden kotlardan yanlarım pörtlerdi ama şu anda böyle bir sıkıntım yok.. hafif bel kıvrımım da var ama şişman biri de değilim ki 2 lt yağ bu kadar az farketsin.. acaba diorumki benden 2 lt den az mı alındı ki?
bugün arayıp bir randevu ayarlayacağım..size gelişmeleri bildiririm..
Aslında 2 lt yağ dediğimiz 2 lt kola şişesini dolduracak kadar bi yağ demek arkadaşlar. Bence bu büyük bi miktar yağ demek ama vücuda yaydığın zaman belki göze okadar çok görünmüyodur. Anikacım sen zaten dediğin gibi kilolu değilmişsin ve istediğin görüntüye kavuştuysan problem yok ama ödemlerin bu kadar zamandır atılamaması neden acaba... Ben de gün sayıyorum bakalım neler olucak. Bu aralar hep bacaklarımın inceleceği hayaliyle yaşıyorum umarım hayal kırıklığı olmaz
umarım iyi geçer.. benim de 20sinde anlaşırsak 22sinde işleme giricem, aksi gibi 24ünde de regl oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?