Merhaba tekrar,
Hangi bolgeler icin konustunuz? Ben butcemin kisitli oldugunu soyledigimden Coskun bey bana uc secenek onerdi. Birincisi yalnizca bel ve sirt bolgesine tek seans uygulamakti, ikincisi bel,sirt ve karin bolgesine tek seans uygulamakti, ucuncusu ise tam istedigim sonuca operasyon sonrasinda ulasmak istiyorsam bel-sirt bir seans, karin bir seans uygulamakti.
Bana benim gibi tek seansta tam istedigi sonuca ulasamayacagi icin uc ay arayla ayni bolgelere iki seans uygulama planiyla yola ciktiklari, ama ilk seansi takip eden sure icinde aldigi sonucla motive olup kilo vermeye devam eden ve 3 ay sonra geldigi zaman 2. seansa gerek kalmayan bazi hastalarinin fotograflarini gosterdi, ve sonuc gercekten cok basariliydi.
Gerci ben sonucta sabirsiz oldugum icin iki seans yaptirmaya karar verdim beklemek istemedigim icin. Sizin de soylediginiz gibi 20 bin dolar cok yuksek bir rakam. Bence normal kilonuzdayken de sizi rahatsiz eden en sorunlu bolgeniz neyse ona oncelik verin. Zaten kac gun arayla uygulamak uzere konustunuz bilmiyorum ama 4 seansin iyilesme sureci de uzayacagindan bu sicaklarda sizin icin cok bunaltici olabilir. Ben hala eski ideal kiloma ulasmadigim icin aslinda vucudumda bir suru bolgeden sikayetciyim. Kollarim, gidim, sirtimin ust bolgeleri, bu liste boyle uzayip gider. Ama zayifken aslinda butun bu saydigim bolgelerle ilgili bir sorunum yoktu, yalnizca karin be bel cevresi her zaman sorunlu olmustu. Coskun bey de baktigi zaman daha ben sormadan butun bu memnun olmadigim bolgelerin verecegim 3-4 kiloyla bile duzelecegini, sadece karin ve bel bolgesinin asiri yaglanma sorunu oldugunu soyledi. O yuzden bu iki bolgede iki seans uygulandi, bel ve sirttan 2 litre, karindan 1,5 litre yag alindi. Ben de bu surecte diyet programima dikkat ediyorum, ve henuz vucudumda odem olmasina ve siskinliklerimin tam olarak inmemis olmasina ragmen sonuctan cok cok memnunum.
Birden fazla seans dusunuyorsaniz doktorunuzla yapabilecegi son fiyat ve kredi karti taksit secenekleri icin pazarlik yapin, ve dedigim gibi en sorunlu bolgeniz neyse once o bolgeye uygulama yaparak daha genis bir zamana yayabilirsiniz seanslarinizi, belki diyet ve spora devam ederseniz sonraki seanslara gerek bile kalmaz.
Coskun Bey'i de gormek isterseniz ne kadar sure tatilde olacak bilmiyorum ama benim 4 Agustosta kendisiyle kontrol icin randevum var, o tarihe kadar karar vermemis olursaniz ona da danisabilirsiniz.