- 9 Nisan 2008
- 137
- 15
- 643
Merhaba bende bugün Dr.Coşkun beyle görüştüm ve iyikide görüşmüşüm diyorum. Kendisi çok ilgili ve samimi bir doktor.Mesela sorunlu olduğunu düşündüğünüz bir yerinizi ona gösterdiğinizde sonucu şöyle olur yada olmaz diye açık bir dille belirtiyor. Yani boşu boşuna heveslendirmeyip ''bak şöyle alırız ama hoş bir görüntü olmaz en iyisi şöyle yapalım'' diye sizi yönlendiriyor ve yaptığı işleri görünce ağzım açık kaldı. Öyle vakalar gelmiş ve öyle güzel olmuşlarki hemen yaptırmak istedim.boshayallersmile ılk görüşmede muaynede ediyor ve hiçbir ücret taleb etmiyor. Arkadaşlar bende SLıMLıPO yu öNce bel -göbek çevreme sonra basenlerime yaptırıcam en yakın zamanda inş. Sonucu fotoğraflarıyla buraya koyarak bu süreci sizlere tam anlamıyla paylaşacağım...
Herkese tavsiyem önce doktorla görüşüp sonra karar vermeleri. Zaten önce-sonra fotolarını gördükten sonra hiçbir pazarlama tekniği yapmaları gerekmedi hemen yaptırmak istedim
Şimdilik bu kadar canlar yine yazıcam zemuszemus
Herkese tavsiyem önce doktorla görüşüp sonra karar vermeleri. Zaten önce-sonra fotolarını gördükten sonra hiçbir pazarlama tekniği yapmaları gerekmedi hemen yaptırmak istedim
Şimdilik bu kadar canlar yine yazıcam zemuszemus