- 9 Nisan 2008
- 137
- 15
- 643
tşk ediyorum bana yazmışsın ama benim özel msj hakkım olmadıgından yazamıyorum, sana arkadaşlık isteği göndercem kabul edersen sevinirim cünkü fotolarınıda görmek istiyorum mail adresim ayka_76 @ mynet eklersende sevinirimbu akşam slimlipo ile ilgili bilgi almak için coşkun beyle görüştüm. yaptığı operasyon ve akabindeki değişim mucize gibiydi tek kelimeyle. kendisini son derece samimi ve egosuz buldum. realist olduğunuz müddetçe sorularınıza açıklayıcı cevaplar veren bir doktor.olumsuz yazılara kanmayıp doktorla birebir görüşmenin ne kadar faydalı olduğunu bir kere daha anladım, çünkü ben bir emre ilhan revizyon vakasıyım.( yanlış anlaşılmasın revizyonumu emre bey yaptı ve memnuniyetim için topiğe bakabilirsiniz ). topikteki olumsuz yazılara kanıp doktorlarla görüşmekten vazgeçen arkadaşlara tavsiyem; bu sanal ortamda samimiyetine inandığı insanlarla msn aracılığla irtibata geçmeleri ve operasyon ve devamındaki süreçte yaşananlar hakkında bilgi sahibi olmaları. coşkun bey hakkında yazılan olumsuz yazıdan etkilendiğimi söylemem gerekir. ancak kendisiyle görüştükten sonra aklımda soru işareti kalmadı doğrusu.şunu da eklemem gerekir ki; muayenehanesi söylendiği gibi hijyenik olmayan bir apartman dairesi değil, nişantaşının göbeğindeki alman göz hastanesinin 6 -7 katlı binası. her türlü ameliyata uygun tam techizatlı bir hastane. zaten aklı başında hiç bir doktor cerrahi müdahaleleri bir apartman dairesinde yapmaz. operasyonu yaptırdığım takdirde bilgi almak isteyenlere yardımcı olup deneyimlerimi paylaşabilirim daha önce yaptığım gibi. şimdilik yazacaklarım bu kadar...
illuyanka canım cok tesekkurlerMerhaba, jayjay,
Yüzüme yağ dolgusu yaptırmayı düşünmüyorum. Şimdilik yüzüme sadece fraxel lazer yaptırdım. 1. seans bitti. Bu hafta 2. seansa gideceğim. Toplam 3 seans olacak. Bu uygulamayı Superplastta yapan Medikal estetisyen Hamiyyet Ariatta işinde 1 numara. Biliyorunuz Türkiye de 1 haftalık kurslara giden kendine estetisyen diyor. Hamiyyet hanım 4 yıllık üniversite mezuniyetinin ardından birde master yapmış. Kendimi güvenle onun ellerine emanet ettim.
Ben kendisiyle bir iki yıl evvel gorusmustum.şunu da eklemem gerekir ki; muayenehanesi söylendiği gibi hijyenik olmayan bir apartman dairesi değil, nişantaşının göbeğindeki alman göz hastanesinin 6 -7 katlı binası. her türlü ameliyata uygun tam techizatlı bir hastane. zaten aklı başında hiç bir doktor cerrahi müdahaleleri bir apartman dairesinde yapmaz. operasyonu yaptırdığım takdirde bilgi almak isteyenlere yardımcı olup deneyimlerimi paylaşabilirim daha önce yaptığım gibi. şimdilik yazacaklarım bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?