- Konu Sahibi duygusogur
-
Kizlaaar bende bekir beye oldu su an 10. Günüm fotograf yukluyorum cok sis hala ama insallah en kisa zamanda gecer :))
Sizce nasil olmus?
Korkutma gibi bi amacımız yok olanı söylüyoruz . Muayeneye de gittim doktor bey evet söylediklerin doğru dedi . Kemik çıkıntısı için bir iğne yapacağını söyledi bu iğne şişliği alip olan dokuyu küçültecekmis. Ne kadar faydalı olur onu bilemiyorum bunu mayıs ayında yapacak . Eskiye göre iyi bir burun ama sorunları yok diyemem. Yine de şans olduğunu düşünüyorum herkeste aynı olacak diye bir şey yok derim
Korkutma gibi bi amacımız yok olanı söylüyoruz . Muayeneye de gittim doktor bey evet söylediklerin doğru dedi . Kemik çıkıntısı için bir iğne yapacağını söyledi bu iğne şişliği alip olan dokuyu küçültecekmis. Ne kadar faydalı olur onu bilemiyorum bunu mayıs ayında yapacak . Eskiye göre iyi bir burun ama sorunları yok diyemem. Yine de şans olduğunu düşünüyorum herkeste aynı olacak diye bir şey yok derim
Var tabıkı cokme rıskı bıle var kemık cıkma rıskıde var olmazmıAma gercekten ilerde yamulma rizki varmi??
Resim gönderebilirmisiniz?? Özlemin burnu gayet güzelVar tabıkı cokme rıskı bıle var kemık cıkma rıskıde var olmazmı
Ceren o kadar çok beğendiysen doktoru burda vakit kaybetme git hemen yaptır ya anlamadım senin amacını
3. ayımda bana da kemik cıkıntısı icin iğne yapmıstı 4 tane gecicek demişti ama 6 ay oldu hala yerinde duruyor. Zaten baska bi doktora sordum öyle iğneyle gecicek bisey değil dedi
Eki Görüntüle 1969307 Umarım sizde memnun kalır en önemliside kendinize baktığınızda mutlu hissedersiniz,yardımcı olacağım bir konu olursa seve seve mutlu burunlu günler dilerim
arkadaslar benimde burnum malesef egri saga dogru bekir bey masaj verdi fakay kemik solda daha az sagda fazla benim yapacagim masaj kemige nasil etki eder bilmiyorum ama yamuk yani
bende herhalde bekir sivride yaptircam.. emre ilhanla baris cakirdan caydim insallah bundada caymam -.- kapalimi yoksa acikmi ameliyat yapiyo??
resim yollarmısınız bende 14 nisanda ameliyat olucambenim 1 yılım bitti arkadaşlar.. cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?