F fundaseda Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2011 5 0 86 İstanbul 15 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fundaseda #1 ben 10 aydır hamle kalamıyorum arkadaşlar.. ayşe gül hanımma gıdıcem... gıden varsa aranızda ltfn bana tecrübelerini anlatabılırmı_?
ben 10 aydır hamle kalamıyorum arkadaşlar.. ayşe gül hanımma gıdıcem... gıden varsa aranızda ltfn bana tecrübelerini anlatabılırmı_?
Arzu atmaca Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2019 218 68 18 26 27 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi fundaseda #2 fundaseda .!.: ben 10 aydır hamle kalamıyorum arkadaşlar.. ayşe gül hanımma gıdıcem... gıden varsa aranızda ltfn bana tecrübelerini anlatabılırmı_? Genişletmek için tıkla... Merhaba gittiniz mi aradan baya zaman geçmiş bir faydası oldu mu? Gebe kalabildiniz mi?
fundaseda .!.: ben 10 aydır hamle kalamıyorum arkadaşlar.. ayşe gül hanımma gıdıcem... gıden varsa aranızda ltfn bana tecrübelerini anlatabılırmı_? Genişletmek için tıkla... Merhaba gittiniz mi aradan baya zaman geçmiş bir faydası oldu mu? Gebe kalabildiniz mi?
S SeymaKenan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2017 21 20 38 33 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi fundaseda #3 Arzu atmaca medicalpark Gaziosmanpaşa hastanesinde Emrah Kızıldağ var çok şyi ve çok ilgişi bi doktor ona gitmenizi tavsiye ederim
Arzu atmaca medicalpark Gaziosmanpaşa hastanesinde Emrah Kızıldağ var çok şyi ve çok ilgişi bi doktor ona gitmenizi tavsiye ederim