normal doğummu 1700 ? Yoksa sezeryanmıRica ederim evet öyle ama hakķıni veriyorlar 10 ay önce arzu hanım takibinde bende orada doğum Yaptim ve iyi ki dedim çok şükür. 1750 tl ye yapmıştım 100 tl bi zam gelmiş pesinatta.
Sezaryan yalnız geçen seneki fiyat o ayrıca iki doğumun ucreti eşit nerdeyse .dediğim gibi normal doğum şuanda peşin 1850 tl.N
normal doğummu 1700 ? Yoksa sezeryanmı
lginç arkadaşım 3ay önce doğum yaptı 1500dediSezaryan yalnız geçen seneki fiyat o ayrıca iki doğumun ucreti eşit nerdeyse .dediğim gibi normal doğum şuanda peşin 1850 tl.
İnsnaına göre giyat olurmu ya ne saçma hangi doktordu doktorunuzBen Mart ayında akademide doğum yaptım ama bir daha o hastaneye adım atarmiyım bilmiyorum allah düşürmesin
Bende yaşar beyin hastasıyım. Bu hafa hidicem fiyat bilgisini onamı sorayım muhasebedeki kızlaramı? Gerçekten çok sinir boucu oradakilerValla olur mu bilmem ama oldu hatta benim ıspatım bile var yani elimde ilk gittik fiyat sormaya 3500 dediler sonra doktorumzla konuştuk o bile o kadar fiyat mı olur bi daha konuşun deyince bu sefer 1750 falan dediler ve medikal muasebedeki bayanlar çok saygısızlar ve kendilerini hastanenin sahibi sanıyorlar resmen neyse biz hem onlarin bu tavirından hemde fiyat konusundaki tutarsızliklarindan dilekçe yazmıştık ondan sonra fiyat 1450 düştü siz düşünün yani ilk 3500 diyipte 1450 ye nasıl düşer benimle aynı anda doğum yapanlardan kaç para aldılar bilemem çünkü biz doğum için gittiğimizde anlamış olmamıza rağmen 1750 fiyat verdiler neymiş indirim yapmışlar doğum fiyatlarına cart curt bişeyler anlattılar ama allahtan elimizde yazılı imzalı fiyat kartımız vardıda anlaştigımiz fiyat a ödedik bu arada doktora gelince on numara bi insan ona hiç lafım yok ve bize çok yardımcı oldu hep dediğim kelime yine hamile olsam ona giderim ve herkese Önerdiğim bi doktordur ama hastane yüzünden ondan da vazgeçtim sanırım inşallah başka bi hastaneye geçer de bu arada doktorum yaşar çeğil
Yaşar bey fiyat bilgisine karışmaz canım Medikal muhasebe varya orayla konuşacaksın ama oradakiler biraz ukalalar sana şimdiden kolay gelsin ve bu arada yüksek fiyat verirseler itiraz et kabul etme ben senin yerinde olsam 1500 den fazla vermem çünkü ben martta doğum yaptım 1450 tl verdim ve fiyat alınca imzalı kaseliBende yaşar beyin hastasıyım. Bu hafa hidicem fiyat bilgisini onamı sorayım muhasebedeki kızlaramı? Gerçekten çok sinir boucu oradakiler
Valla fiyatlar kime göre neye göre değişiyor bilemem ama ben yaşadıklarımı anlatıyorum fazla ücret ödemeyin boşuna diyeBende önümüzdeki hafta arzu hanım gitmek istiyorum doğumda orda düşünüyorum ama fiyatlardaki tutarsızlık canımı sıktı kime göre neye göre böyle farklı fiyatlar veriliyor acaba
Merhabalar. Ben de Yaşar Bey'in hastasıyım. Kendisindne çok memnunum. Beni hiç germedi, her konuda yardımcı oldu. Kafamda soru işareti yok. Özel sigortalı olduğum için de farklı fiyat politikalarından pek haberim yok. Ama ben de hasta ilişkilerindeki siyah saçlı bayanla bir kaç kere görüştüm. Dünyadan bir haber. Özel sigortalıysan 4000 isteriz sigortadan 1000 tl fark çıkar dedi. Sonra muhasebeyi aradı, sigortanın tamamını karşıladığını öğrendi vs. Doğum fotoğrafçısı, süsleme, kuaför gibi hizmetler hakkında bilgi alamıyorum bir türlü. Yemeğe çıkacağım dedi diye de odaları gezemedim. Kısacası doktor ne kadar iyiyse hasta ilişkileri maalesef o kadar kötü, ve personelle alakalı bu.Valla fiyatlar kime göre neye göre değişiyor bilemem ama ben yaşadıklarımı anlatıyorum fazla ücret ödemeyin boşuna diye
Bu yazıyı görünce inanılmaz şaşırdım. 2 çocuğumu da sevgiyle doğurtan ,7/24 telefonu açık olup,şefkatle sorularımı yanıtlayan,her halimize sabreden bu insan da nihayetinde insan. Her zaman her hali,bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor. Korona salgını döneminde gönülden hizmet veren bu insanları anlamaya davet ediyorum sizi. Bizlere gülmek zorunda olmadıkları gibi,sorularımıza da yüzde yüz netlik sağlayacak cevabı veremeyebilirler. Tıp bu nihayetinde 2x2 eşittir 4 eder diye birşey mi sanki tıp? Gebelik belirsizliğe tahammüldür derdi sevgili hocam Arzu Hocam . Çok da doğru. Belirsizliğe tahammül etmek kolay değil .Sağlıkta şiddet yasası onaylanmadıkça her yerden bu insanlara şiddet rahatça uygulanabiliyor malesef. Ve ben de kahroluyorum. Allah başımızdan eksik etmesin onları.Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!! Bende Yorumlara bakarak arzu karaman yeşildağ gittim ama berbat bir doktor ne güler yüzlü nede samimi ukala kendini beğenmiş bir doktor sorulara bile net cevap vermiyor olabilirde olmayabilirde diye cevap veren bir doktor asla bir daha gitmem ve kimseyede tavsiye etmem
Bu yazıyı görünce inanılmaz şaşırdım. 2 çocuğumu da sevgiyle doğurtan ,7/24 telefonu açık olup,şefkatle sorularımı yanıtlayan,her halimize sabreden bu insan da nihayetinde insan. Her zaman her hali,bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor. Korona salgını döneminde gönülden hizmet veren bu insanları anlamaya davet ediyorum sizi. Bizlere gülmek zorunda olmadıkları gibi,sorularımıza da yüzde yüz netlik sağlayacak cevabı veremeyebilirler. Tıp bu nihayetinde 2x2 eşittir 4 eder diye birşey mi sanki tıp? Gebelik belirsizliğe tahammüldür derdi sevgili hocam Arzu Hocam . Çok da doğru. Belirsizliğe tahammül etmek kolay değil .Sağlıkta şiddet yasası onaylanmadıkça her yerden bu insanlara şiddet rahatça uygulanabiliyor malesef. Ve ben de kahroluyorum. Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Bu yazıyı görünce inanılmaz şaşırdım. 2 çocuğumu da sevgiyle doğurtan ,7/24 telefonu açık olup,şefkatle sorularımı yanıtlayan,her halimize sabreden bu insan da nihayetinde insan. Her zaman her hali,bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor. Korona salgını döneminde gönülden hizmet veren bu insanları anlamaya davet ediyorum sizi. Bizlere gülmek zorunda olmadıkları gibi,sorularımıza da yüzde yüz netlik sağlayacak cevabı veremeyebilirler. Tıp bu nihayetinde 2x2 eşittir 4 eder diye birşey mi sanki tıp? Gebelik belirsizliğe tahammüldür derdi sevgili hocam Arzu Hocam . Çok da doğru. Belirsizliğe tahammül etmek kolay değil .Sağlıkta şiddet yasası onaylanmadıkça her yerden bu insanlara şiddet rahatça uygulanabiliyor malesef. Ve ben de kahroluyorum. Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Yorumda doktora şiddet mı uygulanmış yada doktora şiddete teşvik mı edilmiş? Bu doktoru önermemiş, doktorla ilgili kötü tecrübe edinmiş. Sağlık çalışanı diye eleştiremeyecekmiyiz bile? Doktor da olsa onu eleştirme hakkımız var, bunda kötü bir şey yok.Bu yazıyı görünce inanılmaz şaşırdım. 2 çocuğumu da sevgiyle doğurtan ,7/24 telefonu açık olup,şefkatle sorularımı yanıtlayan,her halimize sabreden bu insan da nihayetinde insan. Her zaman her hali,bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor. Korona salgını döneminde gönülden hizmet veren bu insanları anlamaya davet ediyorum sizi. Bizlere gülmek zorunda olmadıkları gibi,sorularımıza da yüzde yüz netlik sağlayacak cevabı veremeyebilirler. Tıp bu nihayetinde 2x2 eşittir 4 eder diye birşey mi sanki tıp? Gebelik belirsizliğe tahammüldür derdi sevgili hocam Arzu Hocam . Çok da doğru. Belirsizliğe tahammül etmek kolay değil .Sağlıkta şiddet yasası onaylanmadıkça her yerden bu insanlara şiddet rahatça uygulanabiliyor malesef. Ve ben de kahroluyorum. Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Yorumda doktora şiddet mı uygulanmış yada doktora şiddete teşvik mı edilmiş? Bu doktoru önermemiş, doktorla ilgili kötü tecrübe edinmiş. Sağlık çalışanı diye eleştiremeyecekmiyiz bile? Doktor da olsa onu eleştirme hakkımız var, bunda kötü bir şey yok.