Ne soktunnn:roflol:
nemi soktum...olmaz söylersem taklit edilirim...taklit edilmekten hic ama hic hoslanmiorum...
valla en kolayi cimbiz oluo...hala öyle cikartiorum ben...tam arkaya doluo tüm igrenclikler...hop die cekiom cimbizla...
Cımbızının fotosunu göster hemen gidip aynısından alıp seni taklit etmem lazımmdelikafadulden
hıımm doğru bantlar var daha bunlarda sıktı ama ya her gittiğimde emre bey birdaha yapıştırıyo çıkartınca da çok acıyo mafoldumben
Cımbızının fotosunu göster hemen gidip aynısından alıp seni taklit etmem lazımmdelikafadulden
ucu incecik olcak...kalin falan degil...resmini cekemem reklam olur sonra...dava acarlar bana...
ah ah ah bunu söylemekten bikmicam asla ama bantlarimi kendim cikartmistim...mafoldumben <------- aynen böle oldum...emre bey beni cezalandirmisti...kendin cikart dedi...ben cikartmam...cok gaddar emre bey...
ondan o birazcik aciya dayan sersacim...
aa ne acısı
unuttunmu
sen en dayanıklı hastasınlmaz: sen böle yaparsan bizim gibi korkaklar napsınkaydirigubbakcemile3
2 hafta kadar duruyo o bantlar senin ne kadar olduu çıkar yakındaCADIARZU
ah ah ah bunu söylemekten bikmicam asla ama bantlarimi kendim cikartmistim...mafoldumben <------- aynen böle oldum...emre bey beni cezalandirmisti...kendin cikart dedi...ben cikartmam...cok gaddar emre bey...
ondan o birazcik aciya dayan sersacim...
akannehirakannehir
naptında ceza verdi Emre Bey
akannehirakannehir
naptında ceza verdi Emre Bey
napcak geçirmiştir yine bütün tırnaklarını kaydirigubbakcemile3:jeyyar: kimbilir nasılda korkutmuştur emre beyi cadaloz şakkıdı
napcak geçirmiştir yine bütün tırnaklarını kaydirigubbakcemile3:jeyyar: kimbilir nasılda korkutmuştur emre beyi cadaloz şakkıdı
ya ben cadaloz falan degilim...sor cuma gittinde Mevlüde nasil biri diye...Melek gibi biri demesse bende kk terk edicem...
kötükedihüso -- bak bu da bir melek kaydirigubbakcemile3
benide bi zahmet ali verin deryacim...:)
kaydirigubbakcemile3 ya denedim şimdi girmiyo sen nasıl soktun ya :jeyyar: korkuyorum dikiş yerlerinden açılır burnum :roflol::
Ne soktunnn:roflol:
nemi soktum...olmaz söylersem taklit edilirim...taklit edilmekten hic ama hic hoslanmiorum...
valla en kolayi cimbiz oluo...hala öyle cikartiorum ben...tam arkaya doluo tüm igrenclikler...hop die cekiom cimbizla...
Gittiğim kuaförde kaşlarımı alan kızda burun estetiği olmuştu CADIARZU hayır olamaz olamaz :1no2: :1shok: akannehir akannehir akannehir
Olur mu hiç sensiz...Tumena ,elapr,hayat,sersa herkes gelir hatta demothy,hambospara,lolabunny,gamzei de katılır....)
Canım Tumena bantlarını kendi söktüğü gibi, ben de bi tane dikişimi kendim sökmüştümEmre Bey'in yaptığı burunlar sağlam oluyo dikişleri söksen bile dökülmüyo :lepi: hatta kullanıyosan Emre Beye çaktırmadan sigara bile içebilirsin Gerçi benimkini çakmıştı ama... İlk sigaramı yakıp yarılamıştım ki aradı sen sigara mı içiyosun diye kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Gittiğim kuaförde kaşlarımı alan kızda burun estetiği olmuştu CADIARZU hayır olamaz olamaz :1no2: :1shok: akannehir akannehir akannehir
Ya bi gün toplansak da sallasak İstanbul' u cidden güzel burunlarımızla :dilcikar: Emre Beyden sosyal aktivite de beliyoruz artık. Toplasın hepimizi bir araya Emre beyi ortamıza alıp güzel fotolar çekelim KK için zemuszemus
Merhaba öncelikle Emre beye burdan teşekkür ederim herşey için.Ben 8 yıldır sağlık ortamının içindeyim ve bir anestezist olarak birçok plastik ve kbb ameliyatı gördüm.Üstelik herkesin beğendiği takdir ettiği cerrahlarlada çalıştım fakat bir fark gördüm ki Emre beyde bunun içinde paylaşmak istedim.Bu zamana kadar tek güvendiğim ve ameliyat olmaya karar verdiğim kişi Emre bey oldu.Sizlere bunun sebeplerini dürüstçe açıklamak isterim.O'na güvenip ameliyat olmamın baştaki sebebi Emre beyin başarısıdır.Bu başarı kendi burnumdan aldığım sonuç için değil sadece..Kendisiyle birçok ameliyata girmem ve aldığı sonuçları,ameliyattaki başarısını kendi gözümle görmemdir.Her cerrahın başarısı ve başarısızlıkları olur fakat emre beyde bu başarı oranı yüzdeyüz.Ameliyat olmamdaki temel sebep başarısı,azmi,el becerisi.İkinci olarak gerçekten aşırı titiz olması..yani hastasının sadece yarınını değil 10 yıl,20 yıl,30 yıl sonrasınıda düşünüp onagöre sağlam bir burun yapabilmesi;biliyoruzki çok güzel gördüğümüz o burunlar 6 ay sonra yamulup düşebiliyorlar.Emre beyde bu böyle değil,kendisi okadar ince eleyip sık dokuyorki anlatamam.Diğer sebeplere gelince hepimiz tampon olayından çok korkarız diğer cerrahların kullandığı o basit nefes aldırmayan iğrenç şeylerden kullanmıyor.Ben ameliyattan çıktığımda gayet güzel nefes alabiliyordum bence buda önemli bir faktör hasta rahatlığı açısından.Bir diğer sebebim hastasıyla aşırı ilgili olması bence.Yaptığının arkasında ve saniye saniye hastasını takip eden biri.Tatilde bile hastası olarak gerektiğinden çok daha fazla ilgilendi sağolsun.Ayrıca işi ticarete dökmüş diğer kasap cerrahlar yada hastaları ilerleyebilmek için kobay olarak kullanan cerrahlardanda değil.Gelmesi gereken en güzel başarı noktasında kendisi.İşin içinde biri olarak bukadar tatmin olacağım memnun kalacağım inanın aklıma gelmezdi.Alıcağım sonuç belliydi ondan bir şüphem yoktu fakat gözümde büyüttüğüm bir ameliyattı.Bir daha ameliyat olacak olsam yine gideceğim kişi Emre beydir.Lütfen cerrahınızın reklamına dış görünüşüne ikna kabiliyetine kanmayın hele arkasında tuttuğu kaliteli isim yapmış hastanesine hiç güvenmeyin ben türkiyenin çok kaliteli en pahalı lüx hastanelerinde çalışmış,staj yapmış biriyim.Neler olduğunu biz sağlıkçılardan ve ameliyat olmuş hastalardan başkası bilemez.Burnunu beğenmeyen bence herkes ameliyat olsun.Hayata gözlerimizi kapatmadan önce istediğimiz herşeyi gerçekleştirelim.İnanın kuaförde saç boyatmak kadar kolay zahmetsiz,acısız bir şey.Ameliyat demeye dilim varmıyor o derece kolay konforlu bir operasyon.Tekrar DR.EMRE İLHAN ve ekibine teşekkür ederim,ellerinize sağlık..
Daha bugün 1. yıl kontrolüm için Emre Bey'e gittim, her zamanki gibi beni son derece sıcak karşıladı. O gerçekten iyi bir insan bunu her halinden hareketinden seziyorsunuz. Ameliyat hanesinde kaç tane insanla karşılaştım hepsinin burnu çok güzel, kendime bakıyorum benim burnum da çok güzel oldu. Aradan 1 yıl geçti hala bana aynı sıcaklıkla davranıyor, tek tek resimlerimizi çekiyor, dosyalıyor, değişimlerle yakından ilgileniyor. Bugün ameliyattan önceki ve sonraki halimi karşılaştırdık, ki bunu değişimleri ay ay görmek için her gittiğimde yapıyoruz, kaldı ki şunu da biliyorum, ben burnumdan memnun kalmamış olsaydım yani burnumu beğenmemiş olsaydım tekrar yapardı, bunu kendisi de söylüyor. Ama öyle bir ihtimal söz konusu bile değil, çünkü gerçekten yaptığı işe özeniyor. İşini seviyor. Benim ameliyatımın hemen ertesinde beni ziyaret etmişti, kafasında renkli renkli bi bone vardı, gerçekten işini seven bi doktor. Ertesi sabah da geldi beni gördü sabahtan kalkıp gelmiş düşünün yani. Sonrasında arar sorar ilgilenir. Nefes açısından da estetik görüntü açısından da yaptığı burundan çok memnunum. Böyle onu karalamak için konuşan insanlar(ya da diğer doktorların sekreterleri mi demeliyim) gördüğümde de çok üzülüyorum. çünkü o bunları hiç hak etmiyor. eğer bana inanmıyorsanız gidip görüşün, görüşmek ücretsiz. ya da telefon açın. hiçbir şey kaybetmezsiniz.
bence emre bey güzel burunlu hastalarını toplasın yemeğe götürsün :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?