Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

erkek olsan sarilmazdim koklamazdim...:) ben sadece bir kisiye sarilirim...

Dürüsr ol Elapr esprimi yaptın çocuğa :1shok: akannehir

ya şimdi tumena ya da elapr ikinizden biri aramadı di mi emre beyi?=) tumena senden de acuk şüphelendim emre bey erdi mi acabaaaaaaaaaa falan dedin diye

ya şimdi tumena ya da elapr ikinizden biri aramadı di mi emre beyi?=) tumena senden de acuk şüphelendim emre bey erdi mi acabaaaaaaaaaa falan dedin diye

yok kiz...ben yazdini bile görmedimki...:) icine dogmustur emre beyin...belki 1 senelik ameliyatlilara bakarken ahaaaaaaaa demistir ve aramistir seni...:)

bende aramadığıma göre demekki ermişşşakannehir hem doktor hem ermişş
vayy bee-tatlicadiarzu-

Dürüsr ol Elapr esprimi yaptın çocuğa :1shok: akannehir

beni çok iyi tanıyosun hayat hemen çözdün işizemuszemuskaydirigubbakcemile3

erkek olsan sarilmazdim koklamazdim...:) ben sadece bir kisiye sarilirim...
o bir kişi benim işte alla allaaa, hadi hazırım bencokacimcoook

o bir kişi benim işte alla allaaa, hadi hazırım bencokacimcoook
[/QUOTE]

ahahahahahkgjhahgakjhgagaga yicenmi beni kiz...tatli olduguma garanti veremem ona göre...ama mümkünse burnuma dokunma...

ahahahahahkgjhahgakjhgagaga yicenmi beni kiz...tatli olduguma garanti veremem ona göre...ama mümkünse burnuma dokunma...

ben tadını ayarlarım sen orasını dert etme:jeyyar:

tamam anlaştık burunlara dokunmak yok:içelim:

tumena fermuarı çektim baktım kızmışım

çok mutluyum demek siz aramadınız kendi hatırladı oleeyyy:)

Burda enteresan konuşmalar dönmüş ben yokken CADIARZU öncelikle Tumena çoktan benim oldu Elapr, boşyere ağzını sulandırma. Dünki mesajlara dönüp bakarsan beni sardı, kokladı... :dilcikar:
Ya ben okuduklarımdan sonra şuna karar verdim, Emre beyin hastaları hem çok güzel zemuszemus hem zeki :kedi: hem espri yeteneği olan kaydirigubbakcemile3 hem de kesinlikle kafadan çatlak hatunlar oluyor laelaelaelaelae

Tatlım kendi ağzıyla söyledi benim olduğunu,üzgünümm sarıp koklamakla olmaz bu işlerr:jeyyar:
Tumena benimdir benim kalacakkkk:teytey:

şimdi espri yeteneği diyince ben tabikii number onenaniknanik

birde bu güzel özelliklere bir tane daha bişey eklicem.. sıcakkanlı:1hug:

:))) ben cirkinim...aptalim...espri sifir...ve catlalik hic yok...zemuszemus

yorum yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…