Ay Tumena ben sana aşık olmaya başlıyorum sanırımTeselliyi anlatış biçimindeki şevkate, inceliğe bak opuyorumnanaktan şu kadınlar kulübünde erkek olası geliyo insanın Şeniz gerçi erkek olsam yazıdaki şu inceliği anlayamazdım değil mi laelaelaelaelae
demek teselli amaçlı sarılıyosun:jeyyar:
ya sölemişmiydim bende bugün ayrıldım.. kader işte okadar tuhafki hemen bugün birini buldum ve ilk dakikada kavga ettik ayrıldık.. çok üzgünüm teselli et beni Tumena:sm_cool:
fıstık gibisinn maşallahhhh :lepi:
ben anlamadım mesela. yoksa erkek miyim nıahhahahahaaa
ya şimdi tumena ya da elapr ikinizden biri aramadı di mi emre beyi?=) tumena senden de acuk şüphelendim emre bey erdi mi acabaaaaaaaaaa falan dedin diye
ya şimdi tumena ya da elapr ikinizden biri aramadı di mi emre beyi?=) tumena senden de acuk şüphelendim emre bey erdi mi acabaaaaaaaaaa falan dedin diye
Dürüsr ol Elapr esprimi yaptın çocuğa :1shok: akannehir
o bir kişi benim işte alla allaaa, hadi hazırım bencokacimcoookerkek olsan sarilmazdim koklamazdim...:) ben sadece bir kisiye sarilirim...
ahahahahahkgjhahgakjhgagaga yicenmi beni kiz...tatli olduguma garanti veremem ona göre...ama mümkünse burnuma dokunma...
ben tadını ayarlarım sen orasını dert etme:jeyyar:
tamam anlaştık burunlara dokunmak yok:içelim:
:))) peki canim...ozaman bu hatun artik senin malindir...
cazibeme kimse hayır diyemiyo
Şeniz
cazibeni yesinler senin...:)
tumena fermuarı çektim baktım kızmışım
çok mutluyum demek siz aramadınız kendi hatırladı oleeyyy:)
tumena ayıp oluyornasıl göstereyim yapma gözünü seveyim
Burda enteresan konuşmalar dönmüş ben yokken CADIARZU öncelikle Tumena çoktan benim oldu Elapr, boşyere ağzını sulandırma. Dünki mesajlara dönüp bakarsan beni sardı, kokladı... :dilcikar:
Ya ben okuduklarımdan sonra şuna karar verdim, Emre beyin hastaları hem çok güzel zemuszemus hem zeki :kedi: hem espri yeteneği olan kaydirigubbakcemile3 hem de kesinlikle kafadan çatlak hatunlar oluyor laelaelaelaelae
Burda enteresan konuşmalar dönmüş ben yokken CADIARZU öncelikle Tumena çoktan benim oldu Elapr, boşyere ağzını sulandırma. Dünki mesajlara dönüp bakarsan beni sardı, kokladı... :dilcikar:
Ya ben okuduklarımdan sonra şuna karar verdim, Emre beyin hastaları hem çok güzel zemuszemus hem zeki :kedi: hem espri yeteneği olan kaydirigubbakcemile3 hem de kesinlikle kafadan çatlak hatunlar oluyor laelaelaelaelae
Tatlım kendi ağzıyla söyledi benim olduğunu,üzgünümm sarıp koklamakla olmaz bu işlerr:jeyyar:
Tumena benimdir benim kalacakkkk:teytey:
şimdi espri yeteneği diyince ben tabikii number onenaniknanik
birde bu güzel özelliklere bir tane daha bişey eklicem.. sıcakkanlı:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?