Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ama dil masallah boyum kadar...laelaelaelaelae

neyse onu bunu sunu birak...senin burnun önden resim neden yok?...

Bende çözemedim dilim aldı başını gidiyo, tuhafsositososito

önden daha bi şiş diye niye olcakmafoldumben
hayır hayırrr bunu isteme benden Tumena
size bu kötülüğü yapamammmmm:1no2:

ama ama amaaa görsek nolurki...yani ben egri halini bile göstermistim görmek isteyenlere...ve o resimde cok igrenc görünüyordum...:sinifsinif: neyseeeeee zorla güzellik olmaz...

ama ama amaaa görsek nolurki...yani ben egri halini bile göstermistim görmek isteyenlere...ve o resimde cok igrenc görünüyordum...:sinifsinif: neyseeeeee zorla güzellik olmaz...

süprüzlere hazırlıklı ol şakkıdı

inş. çok acı duymam canım ya
çok merak ediyorum acaba şekli nasıl oldu :sm_confused:

çok acı yok canım için rahat olsun panik yapma yeter
bak ben bile acımıyo diyosam acımıyodur yani emin olyerimseniben

şekil konusu.. işte orası biraz kötü..
aynaya baktığın an hazırlıklı ol
o burun sana dünyanın en kocaman burnuymuş gibi gelicek
ama günden güne indiğini farkediceksin o konudada rahat ola.s

kızlar bugün emre bey burnumun içini temizledi gerçekten de acımadı :sm_cool:
pzt. dikişleri falan herşeyi alacak acaba bu sefer acır mı :1shok:

Canım süreç boyunca hiç acı yok merak etme, sadece 1 ay boyunca ağlıyosun ben çirkin oldum diye senağlama sonra o da geçiyo, çirkin ördek yavruluğundan kuğuluğa terfi etmeye başlıyosun zamanla. Ben kuğuya dönüşmeye başladım, domates burunlu kuğu şimdilik ama hiç yoktan iyi :roflol:

elapr zaten sizin tecrübeleriniz sayesinde rahatlıyorum kaydirigubbakcemile5
herşeye hazırlıklı girdim ameliyata
nelerle karşılacağımı biliyorum :jeyyar:
inş. o şokuda çabuk atlatırım :1shok:

Sen şimdiden şekli nasıl oldu diyosan işimiz yaş, benim 1 ay oldu hala şekli tam belli değil kaydirigubbakcemile3 burnunu ilk gördüğünde depresyona girip hemen yeniden bandajlayın diyceksin Emre beye, o da merak etme herkes ilk göördüğünde bu tepkiyi veriyo diycek sana ilkleri yaşatamadık böle her şeyi anlatarak ama bilmek iyidir, burası olmasa ben bu günleri atlatamazdım valla. Burnum tıkansa kızlara soruyorum nie diye... Emre beye bişi sormana gerek yok, burda hepimiz birer doktor olduk :lepi:

elapr zaten sizin tecrübeleriniz sayesinde rahatlıyorum kaydirigubbakcemile5
herşeye hazırlıklı girdim ameliyata
nelerle karşılacağımı biliyorum :jeyyar:
inş. o şokuda çabuk atlatırım :1shok:

Şimdi bunu bilerek aynaya bakıcağın için şok geçirmiceksin evet biliyodum bu manzarayla karşılaşıcağımı diceksin sabırla inmesini beklicem diceksin, burnum şahane olucak diceksin vs vs emi tatlımmyerimseniben
hihoyyyt

korkma canim...:teselli: okadar korkulcak birsey degil...hem aslinda acimiyor bile...ama iste elapr ve ben gibiler cok nazli ve hassas oldugu icin...aci hissetmesekte aglicak duruma geliyoruz...:)

Demek sizin yüzünüzden Emre Bey bana çok cesursun dedi. Dikiş almakta ne var ki canım. Ben Emre Bey izin verse kendi dikişlerimi bile alırdım. Bitanesini aldım zaten delikafadulden

Valla bu tanpon çıkarma işini bende sevmiştim. Hafifliyosun resmen. Ve o da hiç ama hiç acımıyor, benim bi tek atel çıkarken acımıştı birazcık.

süprüzlere hazırlıklı ol şakkıdı

Elapr ben iki haftalıkken bile koymuştum önden resim, yabancımıyız canım, koy bi kaçtane de burun görelim kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr iyi ki varsınızz :1hug:
iyi ki emre bey sizi ameliyat etmiş :sm_cool:

a.s.a.s.a.s.

evet elapr...cok nazlandin...gelcem oraya cekcem resim...birak kk gazete tv ne varsa heryerde yayinlancak...

bizim cenemiz is yapio ama ameliyata gelince emre beyi koltugundan etmek biraz zor olcak...:)

Haklı olabilirsinCADIARZU
Elapr ben iki haftalıkken bile koymuştum önden resim, yabancımıyız canım, koy bi kaçtane de burun görelim kaydirigubbakcemile3

albümüme bi bakın derimşakkıdı

buarada ne güzel öğretmişim alıntı yapmayı çatır çatır alıntı yapıyosun hayatkaydirigubbakcemile3

evet elapr...cok nazlandin...gelcem oraya cekcem resim...birak kk gazete tv ne varsa heryerde yayinlancak...

Bu ettiğin laflardan utanıcaksın Tumenalmaz:
halbukii ben saatler öncee......

girin çabuk albümüme ulennnnn klava:

Bu ettiğin laflardan utanıcaksın Tumenalmaz:
halbukii ben saatler öncee......

girin çabuk albümüme ulennnnn klava:

uh ah...harbiden bana bisiler oluyor...yavas yavas formdan düsmeye basliorum...:)

bu arada benim yazilarin cogu neden alintinin icinde kalior elapr?...sen bu konuda uzmansin...lülülülülülü

uh ah...harbiden bana bisiler oluyor...yavas yavas formdan düsmeye basliorum...:)

bu arada benim yazilarin cogu neden alintinin icinde kalior elapr?...sen bu konuda uzmansin...lülülülülülü

QUOTE yazısının bir kısmını sildiğin için olabilir.. mesela [/QUOTE] böyleyken [/QUOTE böyle olsa bilee alıntın karışır çorba olur , alıntı yaptıktan sonra [/QUOTE] yazıyoya sonunda oraya sonuna tıklayıp enterla alt satıra in ordan yaz..
ay amma anlattım hekafamçokkarıştı

ayrıca evet formdan düşüyosun.. kendine gel yoksa ben getirmesini bilirimm:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…