• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

slm kızlar
dün çıktım hastaneden
dün sol gözüm çok şişmişti bugün yanaklara dağıldı
şişlik dışında bi sıkıntım yok
yarına emre bey çağırdı napcak acaba temizleyecem dedi
acıyor mu nasıl temizleyecek

slm kızlar
dün çıktım hastaneden

Geçmiş olsun canımm,iyi olmana sevindima.s.

acımasını gerektiricek bir işlem yapılmıyo tatlım hiç korkma ve bana güven ben acımıyo diyosam acımıyodur emin olsengözlerimebaksanab bakıyor sadece uçtaki kan pıhtılarını temizliyo falan ama işte ben korkmuş ve ellettirmemiştim halbukii hiç bişey olduğu yokhihoyyyt

Dün okula gittim.. okuldaykende sık sık konuştuğum,görüştüğüm bir arkadaşımı gördüm kendisi bendeki her değişikliği farkeder.. kıyafettende tutunda saça başa hatta ayakkabıya kadar.. ve bu kişi ameliyat olduğumu bilmiyo!
dakikalarca konuştukk hiç birşey anlamadı.. :bbo:

şimdii buna sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim:delphin:

Geçmiş olsun canımm,iyi olmana sevindima.s.

acımasını gerektiricek bir işlem yapılmıyo tatlım hiç korkma ve bana güven ben acımıyo diyosam acımıyodur emin olsengözlerimebaksanab bakıyor sadece uçtaki kan pıhtılarını temizliyo falan ama işte ben korkmuş ve ellettirmemiştim halbukii hiç bişey olduğu yokhihoyyyt

tşk. ederim elapr
bende korkuyordum canım ya
şimdi rahatladım

Cok gecmis olsun canim opuyorumnanaktan

tşk. ederim canım

slm kızlar
dün çıktım hastaneden

gecmis olsun canim...artik sende bizdensin...:D
opuyorumnanaktan

Dün okula gittim.. okuldaykende sık sık konuştuğum,görüştüğüm bir arkadaşımı gördüm kendisi bendeki her değişikliği farkeder.. kıyafettende tutunda saça başa hatta ayakkabıya kadar.. ve bu kişi ameliyat olduğumu bilmiyo!

üzülmene gerek yok canim...farkina varmamasi iyi bisi...sonucun iyi oldugunu gösteriyor...bendede ameliyat olacagimi bilmeyen arkadas farkina varmamisti :)...ve eminim arkadasin farkina varmistir ama tam olarak ne oldugunu cikartamamistir...:)

üzülmene gerek yok canim...farkina varmamasi iyi bisi...sonucun iyi oldugunu gösteriyor...bendede ameliyat olacagimi bilmeyen arkadas farkina varmamisti :)...ve eminim arkadasin farkina varmistir ama tam olarak ne oldugunu cikartamamistir...:)

iyi bişey diyosun yani hımm sen öyle diyosan öyledir
:lepi:
Emre Beye anlattım durumu 2-3 ay sonra farkedilir dedi, zaman geçsin o arkadaşın karşısına tekrar çıkıcam.. hele bi fark etmesinnn:oklava::oklava:

Emre Beye anlattım durumu 2-3 ay sonra farkedilir dedi, zaman geçsin o arkadaşın karşısına tekrar çıkıcam.. hele bi fark etmesinnn:oklava::oklava:

yani bana göre öyle...burunda degisiklik var ama okadar dogal durdugu icin kimse ilk görüste anlamiyordur...hemen farkina varilan burunlar sonucta ufacik kalkik heryeri estetik kokan burundur...sein buruna estetik desende yapmacik durmadigi icin kimse inanmaz sana...:)

yani bana göre öyle...burunda degisiklik var ama okadar dogal durdugu icin kimse ilk görüste anlamiyordur...hemen farkina varilan burunlar sonucta ufacik kalkik heryeri estetik kokan burundur...sein buruna estetik desende yapmacik durmadigi icin kimse inanmaz sana...:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ağzından bal damlıyo mübarek:roflol:

valla benim burnum gitgide kücülüyor ve farki anlayan da cogaliyor. ilk basta patates gibiydi ya. sisti eski burnumda öle oldugu icn herhalde anlamadilar ama simdi burnum kücüldü biraz ve ilk basta ses ciakrtmayan arkadaslar artik sölüyolar. bende sevinyiordum anlasilmyio die:D

valla benim burnum gitgide kücülüyor ve farki anlayan da cogaliyor. ilk basta patates gibiydi ya. sisti eski burnumda öle oldugu icn herhalde anlamadilar ama simdi burnum kücüldü biraz ve ilk basta ses ciakrtmayan arkadaslar artik sölüyolar. bende sevinyiordum anlasilmyio die:D

evdeki hesap carsiya uymadi...:)

hımm, ama azıcıkta belli olsun canım ondan bişey olmazşakkıdı
doğal ve güzel burun farkını belli ediyo tabiizemuszemus

Bu denemeyi yapabilmek için senin vriin vriin mesajını kötü emellerime alet etmiş oldum, affet Tumena kaydirigubbakcemile3

affetmiorum seni hayat...gece ben burda tek başıma arabamla oynarken nerdeydin?...:( :sinifsinif:[/QUOTE]

Valla profildeki şu çekici Tumenayı gördükten sonra, gece tek başına arabanla oynamana bi anlam veremedim CADIARZU Her gördüğümde KK' desin kaydirigubbakcemile3 şu arabanı al dışarda oyna biraz, milletin gözü gönlü açılsın sengözlerimebaksanab

Valla benim de ameliyat olduğumu kimse anlamıyo, ben doğal olduğuna çok seviniyorum. Benim kafamı karıştıran şuan domates kadar bir burnum ve hala şiş bi suratım var. Acaba eskiden de bu kadar dağılmış bir surata mı sahiptim ki kimse bişi anlamıyo CADIARZU alınmaya başladım valla kaydirigubbakcemile3

affetmiorum seni hayat...gece ben burda tek başıma arabamla oynarken nerdeydin?...:( :sinifsinif:

Valla profildeki şu çekici Tumenayı gördükten sonra, gece tek başına arabanla oynamana bi anlam veremedim CADIARZU Her gördüğümde KK' desin kaydirigubbakcemile3 şu arabanı al dışarda oyna biraz, milletin gözü gönlü açılsın sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

Tumenanın albümüne bak bide, orda neler var nelerr:jeyyar:

Patates gibi olacağına, anlaşılması tercih nedeni olabilir :delphin: Gerçi benim ki domates gibi, ben nie üstüme alınıyorum ki CADIARZU kaydirigubbakcemile3

affetmiorum seni hayat...gece ben burda tek başıma arabamla oynarken nerdeydin?...:( :sinifsinif:

Valla profildeki şu çekici Tumenayı gördükten sonra, gece tek başına arabanla oynamana bi anlam veremedim CADIARZU Her gördüğümde KK' desin kaydirigubbakcemile3 şu arabanı al dışarda oyna biraz, milletin gözü gönlü açılsın sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

bende her kk online oldumda sen burdasin...:P

napim kimsesizim ben...arabaciklarim benim can dostlarim...ve disarida cikmam...nazar deger diye korkuyorum...:P:icecream:

Back