Valla profildeki şu çekici Tumenayı gördükten sonra, gece tek başına arabanla oynamana bi anlam veremedim CADIARZU Her gördüğümde KK' desin kaydirigubbakcemile3 şu arabanı al dışarda oyna biraz, milletin gözü gönlü açılsın sengözlerimebaksanab
Valla benim de ameliyat olduğumu kimse anlamıyo, ben doğal olduğuna çok seviniyorum. Benim kafamı karıştıran şuan domates kadar bir burnum ve hala şiş bi suratım var. Acaba eskiden de bu kadar dağılmış bir surata mı sahiptim ki kimse bişi anlamıyo CADIARZU alınmaya başladım valla kaydirigubbakcemile3
Valla profildeki şu çekici Tumenayı gördükten sonra, gece tek başına arabanla oynamana bi anlam veremedim CADIARZU Her gördüğümde KK' desin kaydirigubbakcemile3 şu arabanı al dışarda oyna biraz, milletin gözü gönlü açılsın sengözlerimebaksanab
1. ay resimlerimi ekledim bu arada, burun sapıklarına duyurulur naniknanik
Ben PC bulduğum heryerden giriyorum, bağımlı oldum sanırım kafamçokkarıştı İş yerinde müdürüm şu bütçelere bakalım diyo, şuan müsait değilim deyip sizlere laf yetiştiriyorum :roflol: Yakında işsiz kalıp komple online olcam burda naniknanik
nedense üstüme alindim...
Ben PC bulduğum heryerden giriyorum, bağımlı oldum sanırım kafamçokkarıştı İş yerinde müdürüm şu bütçelere bakalım diyo, şuan müsait değilim deyip sizlere laf yetiştiriyorum :roflol: Yakında işsiz kalıp komple online olcam burda naniknanik
ben müdürün olsaydim coktan kovmustum...is hayatinda cok acimasizimdir...
Seni kastetmiştim zaten laelaelaelaelae
kafamçokkarıştı
Kovdurmak için az uğraşmadım zaten, içlerde 6 yıllık tazminatım var :icecream: ama sürekli KK de de olsam kovmuyolar beni, düşün artık nasıl bir personelim :dilcikar:
6 yillik tazminati ödememek icin kovmuolar...yoksa isini cok iyi yaptin icin degil...laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesositososito
kk herseyden önemlidir. ödevle urasacam onlari bile yarina atip duruyorum haftalalrdir yarn yapacam diom
kızlar bugün emre bey burnumun içini temizledi gerçekten de acımadı :sm_cool:
pzt. dikişleri falan herşeyi alacak acaba bu sefer acır mı :1shok:
dikis vs. konusu canim kisinin hassasligina bagli birsey...bazilari hic acimadi der...bazilarida bayilir gibi olur...ben ikinci gruptanim...:)
EYVAHH :bbo:
Sersa canımm hiiiiiç acımıyo korkma
ama ağlamak serbesttt:kedi:
Emre Beye sorarsan acıcakmı diye
sana vericeği cvp.. kaşını aldırırkenki acı kadar.. dicek kaydirigubbakcemile3
artık Emre Beyden yeni örnekler bekliyoruznaniknanik
gerçekten acımıyo hatta çok değişik bir duygu,hele o tampon çıkarkenki his çok güzel bi ferahlık geliyo keşke tamponum olsada bidaha çıkarttırsamsırnaşık şey
tampon fetishimi oldun simdide...senden korkmaya basliyorum...sapikliktan sonra fetishlik...akannehir
Kork bendennnnn:jeyyar:
seni ve hayatı kötü emellerime alet edicem.. içtiğiniz kahveye dikkat edin derim benden uyarmasıkötükedihüso
kahve icmedigim icin benim dikkat etmeme gerek yok...
bana zarar vermeyiniz lütfen...ufacik defecik bisiyim zaten...:sinifsinif:
pardon sen sahlebine dikkat etnaniknanik
asıl ben ufacıkım parmak kadarr:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?