Hiç panik yapma canım. Valla ben ameliyathaneye götürüldüğüm anı bile hatırlamıyorum. Odada ameliayata götürülmeyi beklerken, uyandım baktım aynı yatakta yatıyorum.
E sonucunda güzel olacağına emin olduğuna göre bu anların tadını çıkar.
Sana tek tavsiyem annenle gitme ameliyata, benim ki ben ameliyattayken dağılmış resmen, çıktım baktım bütün sülale gelmiş odada onu sakinleştirmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3 bi de ikide bir birini ameliyathaneye gönderiyomuş git bak bakiim nie çıkmadılar diye
simdiden gecmis olsun canim...güzel haberlerini beklioruz...insallah istegidin buruna kavusursun...:) opuyorumnanaktan
Hiç panik yapma canım. Valla ben ameliyathaneye götürüldüğüm anı bile hatırlamıyorum. Odada ameliayata götürülmeyi beklerken, uyandım baktım aynı yatakta yatıyorum.
E sonucunda güzel olacağına emin olduğuna göre bu anların tadını çıkar.
Sana tek tavsiyem annenle gitme ameliyata, benim ki ben ameliyattayken dağılmış resmen, çıktım baktım bütün sülale gelmiş odada onu sakinleştirmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3 bi de ikide bir birini ameliyathaneye gönderiyomuş git bak bakiim nie çıkmadılar diye
Kizlar albümüme bir iki tane sezenle beraber cekildigimiz yeni resimlerimizden ekledim, isteyen bakabilir opuyorumnanaktan
kızlar benimde sıram geldi sositososito
saatler kaldı ameliyatıma kafamçokkarıştı
yarın sabah 8 de hastanede olacam kafamçokkarıştı
canım şimdiden geçmiş olsun, sorunsuz bir ameliyat geçiriceğine eminim.
eski burnuna veda ett, opuyorumnanaktan
lol annen iymis...valla en güzeli tek gitmek herhalde...ben cok rahattim...ameliyattan sonra bide bidi bidi hic cekemezdim herhalde...negüzel tek basima masum masum tavana bakiodum...kafamçokkarıştı
tşk ederim canım Şeniz
haha kaydirigubbakcemile3
canım annemde babamda gelecek benimle kaydirigubbakcemile
napcaz şimdi kafamçokkarıştı
Bu yazıyı ameliyattan sonra okuyacağın için gönül rahatlığıyla yazabilirim. Hem annen hem de baban geliyosa senin hayatın kaymış demektir. lülülülülülü sen orda mor mor yatarken yanında birbirini yiyen iki tip çekilmeyebilirbenim kafamdaki aile profili de süperiş yalnız CADIARZU
Bu arada geçmiş olsun, artık sen de bizlerden birisin opuyorumnanaktan
Coook tsk ederim canim eminim senin burnunda coook güzel olmustur ve zamanla oturunca cokcokcok daha güzel olacaktirr kaydirigubbakcemile2 ben resimlerime bakiyorumda ilk ameliyat oldugum zamanlar cok fazla sisdi burnum ve zamanla degisti güzellesti, hatta burda birisi bana domates gibi olmus demisti hahahaŞu resim altına yorum yapmanın püf noktası neydi, ben neden yapamıyorumlmaz:
Derya eski burnun benim eski burnuma çok benziyor, umarım benimki de senin ki kadar güzel olur, cidden yüzüne çok yakışmış sengözlerimebaksanab
aaay simdi kendi ameliyatim geldi aklima...heycandan hic uyumamistim...sifir uykuyla gitmistim ve bir an önce narkozlanim diye sabirsizlaniordum...aaaaaay ne günlerdi bea...hayatimin en eglenceli ameliyati kesinlikle bu ameliyatti...
Ya ben ameliyatimdan bi gün önce hic heycanli degildim sanki hic ameliyat olacak ben degilmisim gibiydikaydirigubbakcemile3 Sezosla ayni gün ameliyat olduk sezen benden önce girdi ameliyata, herneyse ameliyati bitti emre bey aradi odayi haber verdi sezeni odaya getirdiler benim icim bi tuhaf oldu bi anlik bisey aglamaya basladim aslinda korku felanda yoktu ama nedense aglamaya basladim -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 sezende garibim sagolsun o haliyle beni teselli etmeye calisiyor derya acimiyor bisey yok diye hahaha allam ne günlerdi yaaaakaydirigubbakcemile3 simdi düsününce hic ameliyat olmamis gibi hissediyorum kendimi :lepi:
Coook tsk ederim canim eminim senin burnunda coook güzel olmustur ve zamanla oturunca cokcokcok daha güzel olacaktirr kaydirigubbakcemile2 ben resimlerime bakiyorumda ilk ameliyat oldugum zamanlar cok fazla sisdi burnum ve zamanla degisti güzellesti, hatta burda birisi bana domates gibi olmus demisti hahaha
neyseeeeh bende senin resimlerini görmek istiyorum ne zaman ekliceksinnn
Sersa_24 simdiden gecmis olsun sana.
Bende günlerdir burda ne var ne yok okuyorum...bende ameliyat olmak istiyorum, hemen simdi bana kalirsa.
Offf ama daha cok beklemem lazim, önümüzdeki yil mayis haziran gibi...nasil bekliycem.
Kararimi verdigimden beri zaman gecmek bilmiyo.
Ama burda yazilan yazilar eklenen fotograflar icin herkese tesekkür etmek istiyorum, hic bukadar kararli olmamistim. Sayenizde sorular korkular kalmadi.
Ama sabirsizligima bi ilac yok sanirim...beklicem mecbur.
Kalin saglicakla arkadaslar kaydirigubbakcemile3
Valla ben mışıl mışıl uyumuştum. Zorla uyandırdılar beni hadi kalk ameliyatın var die şakkıdı
Sersa_24 simdiden gecmis olsun sana.
Bende günlerdir burda ne var ne yok okuyorum...bende ameliyat olmak istiyorum, hemen simdi bana kalirsa.
Offf ama daha cok beklemem lazim, önümüzdeki yil mayis haziran gibi...nasil bekliycem.
Kararimi verdigimden beri zaman gecmek bilmiyo.
Ama burda yazilan yazilar eklenen fotograflar icin herkese tesekkür etmek istiyorum, hic bukadar kararli olmamistim. Sayenizde sorular korkular kalmadi.
Ama sabirsizligima bi ilac yok sanirim...beklicem mecbur.
Kalin saglicakla arkadaslar kaydirigubbakcemile3
yok ben heycandan uyuyamadim...ama birazda ister istemez korku vardi...yani acaba yinemi hayal kirikligi falan...öteki yandan emre beyin cok iyi bir doktor oldugunu düsündükce o korku yok oluyordu...:)
E tabi senin öncesinden hayal kırıklıkların var, normaldir. Neyse ki korkuların boşa çıkmış, fıstık gibisin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?