teşekkür ederim canım.. sanada çoook geçmiş olsun dikkat et kendinelmaz:
Benden çok yaşıcaksın hayattt, bende sana sorucaktım nefesin ne durumda diye..
bende nefes alamıyorum henüz konuşurken çok kötü oluyo bide çok konuştuğum için nefesim bitiveriyokaydirigubbakcemile3 birde bazen açılmış gibi oluyor sonra yine tıkanıyor normaldir sanırım bu durum, bi bilen cevaplasın bu soruyuuu biz nezaman nefes alıcazz, ben nezaman tıkanmadan car car konuşmaya devam edicemmm??:gitme:
E sen de nefes alamadığına göre normaldir bu durum. Benim içerden dört tane ameliyat yapıldı daha iyi nefes alabileyim diye. Geceleri ağzım açık uyurdum hep, hala açık uyuyorum. Boğazım ondan tahriş oldu birazda. Sürekli ağzımdan nefes aldığım için. Bi de iş yerinde filanda ağız hep açık, e burun tıkalı olduğu için seste bi garip çıkıyo... bütün karizma gitti valla kaydirigubbakcemile3
Aynen bende ağzım açık uyuyordum.. Kapalı uyumaya alışmak istiyorum biran önce..
Karizmamız yerlerde zaten:tomato:kaydirigubbakcemile3
3 vakte kadar düzelicek ama içime doğuyo:teytey:
kızlar benim 4.5 ay oldu hala arada tıkanıyor gece fln agzım acılıyor sizin daha yeni normaldir
valla eminim sizinki gibi degildir ama hala arada sırada gün icinde tıkanıyor ama normal sonucta burun ici hep yara sonra sis yavas yavas düzeliyor, he tabii sizin kasteddiginiz boyutta degil yanii :)
Hımm saol ebrua.s.
Hayat 3 vakte kadar demiştimya unut onunaniknanik baya bi tıkalı kalıcaz demekkiCADIARZU
sizin o rahatsız edici tıkanıklık yakın zamanda gecer merak etmeyin
Saol Ebru, imdadımıza hep sen yetişiyosun opuyorumnanaktan Tecrübeli birileriyle konuşmak doktorla konuşmak kadar rahatlatıyor insanı a.s
ebrus benim asistanim...yaz kizim diorum yazio...opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
Kizlar albümüme bir iki tane sezenle beraber cekildigimiz yeni resimlerimizden ekledim, isteyen bakabilir opuyorumnanaktan
Şu resim altına yorum yapmanın püf noktası neydi, ben neden yapamıyorumlmaz:
Derya eski burnun benim eski burnuma çok benziyor, umarım benimki de senin ki kadar güzel olur, cidden yüzüne çok yakışmış sengözlerimebaksanab
kızlar benimde sıram geldi sositososito
saatler kaldı ameliyatıma kafamçokkarıştı
yarın sabah 8 de hastanede olacam kafamçokkarıştı
kızlar benimde sıram geldi sositososito
saatler kaldı ameliyatıma kafamçokkarıştı
yarın sabah 8 de hastanede olacam kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?