hehe benim de o hamster tipim ekli profilimde. hemde göz makyajli hamster.millet ne bicim bakyiordu bana hala unutamyiorum ya o bakislari. yaratik görmüs gibimafoldumben
tumenacim bende et de alinmisti, sen anormal degilsin durumlarimiz farklii:) belki ondandir...
evt cnm muayene icin gitmem gerekyiordu sinir olyuordum. hic odadan cikmadim yoksa
hem beni zaten taniyamazlar haha
helal olsun sana o halinlede disari cikip gezdinya...madalya takcam sana...
banada taksanahihoyyyt benle arkadasimda hemen4. gün falan sokaga ciktik millet nasil bakip konusuyorlardi:roflol:
bendede burun eti büyümesi vardiki...yok yok ben harbiden anormalim...:sinifsinif:
bende yazmistinya istanbulda gitmedin yer kalmadi...bu halinle sandim...
Ben eve kapattım kendimii:uhm:
yanlış yapmışım demek:1shok:
yarın ilk işim kendimi sokaklara atmak olucakdelikafadulden
halkın nabzını ölçmem lazımşakkıdı
ya beni de kücük bi cocuk gördü, babasina dioki "muynunu kesmisler muynunu kesmislerrrr" ciglik atiyordu cocuk . yazik korkmasin die onu teselli ettik.
Ben eve kapattım kendimii:uhm:
yanlış yapmışım demek:1shok:
yarın ilk işim kendimi sokaklara atmak olucakdelikafadulden
halkın nabzını ölçmem lazımşakkıdı
hemen cikmalisin, milletti dedikleri cok komik oluyorkaydirigubbakcemile3 farkli bi duygu:)) bize neler neler dedilerrr... aaaa bu kizlar kaza gecirmis herhalde... aa bu kizlar birbirine kafa atmislar galibaa.... anaaaa estetik olmuslar gibiiii bir sürü sey:roflol:
hemen cikmalisin, milletti dedikleri cok komik oluyorkaydirigubbakcemile3 farkli bi duygu:)) bize neler neler dedilerrr... aaaa bu kizlar kaza gecirmis herhalde... aa bu kizlar birbirine kafa atmislar galibaa.... anaaaa estetik olmuslar gibiiii bir sürü sey:roflol:
valla bazi seylere bizde gülmekten öldük ben o halde gezdim ya duymadigim laf kalmadi. trafik kazasindan dayaga kadar herseyi sandilar.
geldi
ehuehue ikinci bi balea kaldiramaz istanbul. esnaflarin agzilari acaip laf yapyior. cingeneler birikti basima sahilde otururken. istanbul benim yüzümden calkalandi o hafta ehueehue
duydum canim...haberlerde bile söylendi...o hafta madonna gelmisti istanbula ama senin kadar flash flash haberi olmadi...:hulya:
nasil bi cümle kurmusum yukarda tövbe tövbe.
canim madonna zaten bozuldu bana, gündemde o kalicakti ya ama benim yüzmden pabucu dama atildi. cikmadigim program kalmadi. dikkat dikkat tanimlanamayan bir cisim ortalikta dolasiyor diye haha.
ben muayene olmayi beklerken, bi baktim walla salonda benden beter görüneni yok. benden sonra ameliyat olanlarin bile yüzleri benmki gibi degildi. bende daha ne resimler war smdikilerden daha beter gözlerim kan canagina dönmüs falan. onlari koymadim, size bi iyilik yapim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?