canim ayni senin dedigin cikti valla bantlari bende kendim cikartmak zorunda kaldim offf nasil aciodu öyle. tamponlari cikartirkende zirladim agliyordum nerdeyse. ya gec yaziom net yok burada ordan burdan giriom kusura bakmayin
Aboo Almanyadaymışsınakannehir
kandırıldım...senağlama geliceksin diye hazırlıyodum kendimi,hayallerimle oynadın Tumena:umursamaz:
sırnaşık şey
kiz cigliklar taaaaaaaaaaaa afrikada duyuldu...avrupa yakasi sallanmis anadolu yakasi ise tamamen cökmüs...laelaelaelaelae
:roflol::roflol:
yok yok henüz gitmedim 8 buçuk gibi gidicem..
Şimdiden uyarıyorum !!! dünya çapında bi sarsıntı yada kulakları sağır eden bir ses dalgası işitirseniz sakın korkmayınnnnnaniknaniknaniknanik
ben bavullarimi toplayip türkiyeyi terk edim en iyisi...lülülülülülü hatta dünyayi...
Hayırr olmazlmaz:
sen biyere gidemezsinn
çığlığımı duyar duymaz koşup gelcektin haniii:dilcikar:
erkek sözüne güvenilmedigi kadar bu kadinlar icinde gecerli...
oo biz bile böyle yaparsak erkekler naparr..:jeyyar:kız dayanışmasına davet ediyorum senihihoyyythihoyyyt
Tamponlarım gitti ama ömrümdende ömür gitti.aynen şu şekildeydim--senağlama--
ama şunuda belirtmeliyimki öyle aman aman acılı-ağrılı bir işlem değilmiş sorun bende ultra nazlıyım ama geçti neyseki:kedi:
benim gibi yapanda kimse yokmuş tarihe geçtim galiba:hooray:,adımı altın harflerle yazıcaklarr lülülülülülü
SezoSsS tesekkür ederim canım,bakalım bi burun otursub gun be gun değişiyor sekli :))
Tamponlarım gitti ama ömrümdende ömür gitti.aynen şu şekildeydim--senağlama--
ama şunuda belirtmeliyimki öyle aman aman acılı-ağrılı bir işlem değilmiş sorun bende ultra nazlıyım ama geçti neyseki:kedi:
benim gibi yapanda kimse yokmuş tarihe geçtim galiba:hooray:,adımı altın harflerle yazıcaklarr lülülülülülü
sen bendende nazliymisin...:)
asarlar artik muanehaneye resmini...ayin en nazlisi diyede yazarlar altina...
sen bendende nazliymisin...:)
asarlar artik muanehaneye resmini...ayin en nazlisi diyede yazarlar altina...
hadi gözün aydinkaydirigubbakcemile2
elapr canım çok geçmiş olsun.sende kendimi gördüm biran.bende çok nazlıyım.gözüme damla damlatırken bile çıglık atıyorum.igne yapılırken daha igne koluma girmeden ayyy diyorum hemşireler gülüyor.daha igneyi koluna yaklaştırmadım bile diyor.ben nasıl olsa acır diye önceden bagıryorum.amelyat sonrası nasıl agrın varmıydı?amelyattan önce korkunu nasıl yendin?müayine yapılınca burnun içine bişey sokuyolar heralde?ay acımıyormu?bunları düşündükce kafayı yiyorum.emre beyle 1 ekim randevum var.antalyadan istanbula gitcem.ama heran fikrimden caya bilirim.hatta müayinehanenin kapısından döne bilirim
nazliii seyler siziiiiilülülülülülülülülülülülü
valla siz dua edin emre bey sabirli ve anlayisli biri...baska doktorlarda sanrim böyle nazli olsaydik bilmem dayakmi yerdik yoksa kovulurmuyduk...:kedi: yani ben doktor olsaydim kesin döverdim bizim gibileri...laelaelaelaelae
Al bendende okadar
ben hiç tahammül edemezdim galiba yada oturur onunla beraber ağlardım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?