Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

afferim bole uyun bakiim kurallara...boş boş da konuşmayın bakiim...varsa pozitif bir katkı..burun ameliyatı emre beyle ilgili.falan vs.tecrübeler yazın ..muhabbet etcekseniz doğrruu msn ye..hady bakiim...

afferim bole uyun bakiim kurallara...boş boş da konuşmayın bakiim...varsa pozitif bir katkı..burun ameliyatı emre beyle ilgili.falan vs.tecrübeler yazın ..muhabbet etcekseniz doğrruu msn ye..hady bakiim...

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...sniff sniff...

balea henüz ameliyat olmadi...ve bu yastan sonra kural mural dinlemem ben...ki yabanci dilde bir iki laf etmissek mesela cokmu agir bi suc islemisiz...
emre ilhana gelince zaten herkes biliyor nekadar iyi bir doktor oldugunu...cok iyi burunlar yaptigini...bin kere ayni seyi yazamam sonucta...dimi?...emre beyi nekadar övsem azdir ama belli bir süre sonra bir cok kisi eminim sacma sapan seyler düsünmeye baslar...:umursamaz:

:1rolleyes:
zaten ben buraya sIk sIk yazdigim icin (her ne olursa olsun), yazilarimi gören "aha bu kiz da emre beyde ameliyat olucak" diye düsünür. bana bircok kisi yazdi özelden yardimci oldum . hic te zannetmyiorum bosu bosuna yazdigimi ki-anca modlar zaten buna karar werir.
hem daha ameliyat da olmadim. zaten iki doktor arasinda kararsiz kalmistim. belki de burdaki negatiflik ve bazi garip seyleri sezmemle karar degistirebilirim her an

Son düzenleme:

mod bile bisey yapamaz...ne küfür ediyoruz nede baska doktorlari karaliyoruz...mod acc silcekse kendi ayibi olur zaten...balea ile cogunlukla hastane kosullarini ve türkiye almanya hakkindaki estetik ameliyat farklarini konustuk...yeri gelir saka yapariz yeri gelir ciddi oluruz ve bu hakki kimse benden/bizden alamaz...ortamida gereksiz cocuksu nedenlerden dolayi germeyelim lütfen...ve böyle yazilarla ancak emre beye zarar vermis olursun...

:dilcikar:

Son düzenleme:
Ya saka yaptim ben ... Hosgorunuze siginarak .. Ozur dilerim yanlis anlasildiysam..amacim asla ortami germek degil kusura bakmayin lutfen, ozel mesajdan elimden geldigince herkese yardimci olmaya calisiyorum ama benim yazdigim mesajlarin bazilari gitmiyor , ama sana da attim mesaj daha once , tekrar ozur dilerim ben saka olsun diye oyle yazdim...

Gerçekten yazdığım şey sizin muhabbetinize şakayla katılmak amaçlıydı kusura bakmayın , gerçekten çok üzüldüm, ben buradaki herkesi çok seviyorum ve asla kimseyi kırmak istemem zaten o yazdıklarımın arkasına da dil çıkarmıştım ...yanlış anlaşıldı ...tekrar özür...özür...özür...

ben bugün cok igrenc bir burun gördüm...michael jackson'un burnu bile ondan büyüktü...bazilari harbiden kafayi yedi...nekadar cirkin oldugunun farkinda degiller...eminim etrafindakilerde cok güzel burun oldugunu söylüodur...böyle burun yapan doktoru asmak lazim...

kol kaslarinimi gelistiriosun?...

muhaha deliii :roflol:evt cnm birazdan bacaklara gecicem ama önce kolllarrr hihoyyyt

ay bende öyle bir burun gördüm. bizim bölümde bi kiz wardi, burnunu kestre kestre kus kadar biraktmis kimse doktoru. emre bey cok dogal burunlar yapyio sansliyiz biz

bende parmak kaslarimi gelistiriyorum...

aklima nedense tatjana gsell geldi...gecenin bu saatinde...hayirdir... o hatunun burnu cok ögh aslinda kadin tümüyle ögh...belkide kocasini ondan öldürdü...burunu begenmedi...SIKTI kursunu...

bende yasemin hadiventin burnunu hic begenmyiorum. cok yapmacik

bunlarin doktorlari sanirim pek umursamiyor yakisirmi yakismazmi diye...yeterki paraciklar gelsin...ceylanin burunuda igrenc mesela...ki o burunla nasil nefes aliyor anlamiyorum...kafamçokkarıştı

bencede pek düsünülüp te yapilan burunlara benzemyio. victoria beckham birde dansöz tanyeli nin burunlari da acaip fena. domuz burunlu. doktoru kimse

bencede pek düsünülüp te yapilan burunlara benzemyio. victoria beckham birde dansöz tanyeli nin burunlari da acaip fena. domuz burunlu. doktoru kimse

ama bunlarinki gibide degil tabi:umursamaz: petek dincöz dansöz dideminkine bayildimmmmmmm yaaa kim yaptiysa süperrrr tam istedigim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…