yeni burunlar görmek istiyorum...:ecrin_bebek:
Daha kimi görcen ? Sen koyda yeni fotolarını biz görelim...::lepi:
Tumena sen kontrollere gidiyor musun Emre Beye? Ne kadar oldu ameliyat olalı?[/QUOTE
4. agustosta 2 ay olcak...:) 6sinda giderim sanrim kontrole...henüz radevu falan almadim...:):kedi:
Sen tazesin daha , resimlerde fıstık gibisin valla....
Merci hayatim , gorenlerde bunlar birbirini ovmek icin girmisler dicek
Emre beye sonsuz tesekkurler...
amacim zaten o...övmek ve övülmek...laelaelaelaelaesositososito
Yeni burunlar görmek istiyorsan senin burnu bir kez daha yaptır Emre Beye delikafadulden ,böylece Emre bey yine çok hoş bir burun yapar sen de yeni burun görmüş olursun...nasıl fikir hayatım?alkisalkisalkis
saol canim...emre beyden zaten baska bir sonuc beklenmez...:)
3. ameliyatimdi benim...ama kesin sonuncu ameliyatim...:):lepi:
burnun gercekten çok hoş olmuş güle güle kullan ama bir sorum olacak neden 3 kere ameliyat oldun begenmedınmı yoksa düşme falanmı oldu önceki doktorların kımdı acaba bılgı verırmısın
tumena mrb bende 2. amlytımı olucam emre beyle görüştüm we bana çok güwen werdi başka bi doktorda amlyt olmaya kesn karar wrmiştim ki kararımdan caydım emre beyi dinleynce. sende 3. amlytını olmuşsn sanırm ama şu an çok güzel we doğal . ben plastik cerrah olmadığı için başta çekindim ama senin burnunu görnce gerçektn çok begendim. sanırm bnde emre beyde karar kılcm.
saol canim...:) ben iki kez almanyada ameliyat oldum...burun kemigim egriydi ve nefes alamiyordum...hem burun güzellessin hemde nefes alabilmek icin ameliyat olmustum ama...burun ucu düstü (ucu top gibiydi)...kemik olustu...önden baktiginda egrilik vardi...profil iki taraftan degisikti...vs...orjinal burnum pek güzel degildi ama bukadarda igrenc degildi...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?