Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

amacim zaten o...övmek ve övülmek...laelaelaelaelae sositososito

Yeni burunlar görmek istiyorsan senin burnu bir kez daha yaptır Emre Beye delikafadulden ,böylece Emre bey yine çok hoş bir burun yapar sen de yeni burun görmüş olursun...nasıl fikir hayatım?alkisalkisalkis

Yeni burunlar görmek istiyorsan senin burnu bir kez daha yaptır Emre Beye delikafadulden ,böylece Emre bey yine çok hoş bir burun yapar sen de yeni burun görmüş olursun...nasıl fikir hayatım?alkisalkisalkis

fikir güzel canim ama birdaha ameliyat olursam herhalde arkadaslar bana beyaz gömlegi giydirip timarhaneye kendi elleriyle teslim ederler...sositososito onlar yapmassa eminim emre bey yapar...laelaelaelaelae

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaaar şimdi Emre Beyle msn de görüştüm...ayıptır solemesi msn adresini almıştım..Varan 1-----Muaynehaneye bir estetisyen almış,tüm hastalarına ameliyat sonrası bazı hastalarda gelişebilen cilt problemleri için ücretsiz cilt bakımı ve danışmanlık hizmeti vericekmiş..bence çook güzel bir düşüncee..
Varan 2-----Emre bey Demothy ile konuşmuş , ve Eylül ayı gibi hastaları için yemek verecekmiş...yani KK den olan veya olmayan tüm hastaları bir yemekte buluşturacakmış...bu da çook süperrr...ne dersiniz kızlarr?

aaaa süperrrkaydirigubbakcemile5 ama yurtdisindayim yemege gelemem eger öyle birsey yaparsa tabi, cok gelmek isterim yaaa...

saol canim...emre beyden zaten baska bir sonuc beklenmez...:)

3. ameliyatimdi benim...ama kesin sonuncu ameliyatim...:):lepi:

burnun gercekten çok hoş olmuş güle güle kullan ama bir sorum olacak neden 3 kere ameliyat oldun begenmedınmı yoksa düşme falanmı oldu önceki doktorların kımdı acaba bılgı verırmısın

tumena mrb bende 2. amlytımı olucam emre beyle görüştüm we bana çok güwen werdi başka bi doktorda amlyt olmaya kesn karar wrmiştim ki kararımdan caydım emre beyi dinleynce. sende 3. amlytını olmuşsn sanırm ama şu an çok güzel we doğal . ben plastik cerrah olmadığı için başta çekindim ama senin burnunu görnce gerçektn çok begendim. sanırm bnde emre beyde karar kılcm.

burnun gercekten çok hoş olmuş güle güle kullan ama bir sorum olacak neden 3 kere ameliyat oldun begenmedınmı yoksa düşme falanmı oldu önceki doktorların kımdı acaba bılgı verırmısın

saol canim...:) ben iki kez almanyada ameliyat oldum...burun kemigim egriydi ve nefes alamiyordum...hem burun güzellessin hemde nefes alabilmek icin ameliyat olmustum ama...burun ucu düstü (ucu top gibiydi)...kemik olustu...önden baktiginda egrilik vardi...profil iki taraftan degisikti...vs...orjinal burnum pek güzel degildi ama bukadarda igrenc degildi...:sinifsinif:

2. 3. yada bilmem kacinci ameliyat olanlar tabiki doktorunu daha iyi secmeli...ben iki kez hayal kirikligina ugradiktan sonra inan yaklasik 2 sene boyunca doktor arastirdim...
Emre bey bana cok güven verdi...baskalari gibi yok 3. ameliyat bu dokunmam baskasinin dokundugu gibi sacma seyler söylemedi...
sonuctan cok memnunum ben canim...eskiden aynaya pek bakmazdim gerekmedikce...simdi önünden ayrilmiyorum zemuszemus

emre bey gercekten isini cok iyi yapan biri canim...kbb yada plastik cerrah...sonuc önemli degilmi?...:)

canım bende burun ucu düşmesinden çok korkuyorum.emre bey bunun garantısını verebılıyormu bu konuda konustunmu.bazı doktorlar evet düşmez diyebiyor emre beyın yorumları nsl gerçi bizim türk doktorlar kadar başarılı deıl alman doktorları buda bir gerçek:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…