Canımm benim çok hoş olmuş burnun , ne kadar da doğl olmuş , güle güle kullan...çektiklerine değmiş...
lol serenades...hafiften stalkerlik mi seziyorum...
Stalker ne kız?zemuszemus
mrb kızlar,ya benim moralim çok bozuk.20 gün oldu ameliyat olalı,ama burnum hiç kavisli de durmuyor kalkık da durmuyor.çok şiş bunu biliyorum ama sizlerin 2 3 haftalık resimlerinize baktım ,çok güzel kavisli kalkık gözüküyor.çok canım sıkılıyor.tasarımda yapmıştık kavis de vardı bariz kalkık da olacaktı.emre bey bekle daha çok yeni dedi,biliyorum inecek ama çok düz bi burun şu anda.of bence ameliyatın en zor yanı beklemek ya...
bu arada o spreyi ben kullanıyorum ,bi kaç saatte bir sıkıyorum
canım bende 20 haziranda oldum 1. aya giricem ama aynı sorun bendede var aşırı şiş
şekil fln belli olmuo bide benm burnun sol tarafı çok sorunluydu en çokta orası şiş şimdi yamuk gibi gözüküo
bide bazen brz inmiş gibi oluo ertesi gün gene balon gibi şişiyo:S göz altımda öle bzn morlukları hafiflemiş gibi ertesi gün gene morarmş oluo yanlış anlaşılmsın ameliyat morluklarının çoğu geçti öle panda gibi diilim artık ama kaydirigubbakcemile3 brz siyahımsı oldu gözlermn altı ameliyyatn sonra o değişken oluo işte:S mesela burda diğer ameliyat olan bayanların 2-3 hafta resmlerine bakınca benmkinin durumu felaket
benimkide yamuk gibi gözüküordu...banada emre bey sol tarafa daha cok sey yapildigi icin orasi daha cok sis demisti...sisler indikce düzeliyor...takma kafaya fazla...düzelir sendede yavas yavas...
evet canım,benim de 24 gün oldu.son yazdığımdan beri biraz daha indi sanki,ya da ben kafaya takmadığım için bana öyle geliyor:)benim iki taraf da tıkalıydı,biri kemikle biri etle he he:)ama etle tıkalı olan taraf bariz şiş hala.morluk yok bende,3. 4. gün far gibi oldu geçti.geçecek ya inşallah ,herkes diyo zaten.bi de ilk bantı çıkardığımdaki burunla şimdiki burnumun farkını görünce daha iyi inanıyorum buna
canım bende 20 haziranda oldum 1. aya giricem ama aynı sorun bendede var aşırı şiş
şekil fln belli olmuo bide benm burnun sol tarafı çok sorunluydu en çokta orası şiş şimdi yamuk gibi gözüküo
bide bazen brz inmiş gibi oluo ertesi gün gene balon gibi şişiyo:S göz altımda öle bzn morlukları hafiflemiş gibi ertesi gün gene morarmş oluo yanlış anlaşılmsın ameliyat morluklarının çoğu geçti öle panda gibi diilim artık ama kaydirigubbakcemile3 brz siyahımsı oldu gözlermn altı ameliyyatn sonra o değişken oluo işte:S mesela burda diğer ameliyat olan bayanların 2-3 hafta resmlerine bakınca benmkinin durumu felaket
evet canım,benim de 24 gün oldu.son yazdığımdan beri biraz daha indi sanki,ya da ben kafaya takmadığım için bana öyle geliyor:)benim iki taraf da tıkalıydı,biri kemikle biri etle he he:)ama etle tıkalı olan taraf bariz şiş hala.morluk yok bende,3. 4. gün far gibi oldu geçti.geçecek ya inşallah ,herkes diyo zaten.bi de ilk bantı çıkardığımdaki burunla şimdiki burnumun farkını görünce daha iyi inanıyorum buna
Sakın moralni bozma canımm... herkesin iileşmesi çok farklı oluyor ...sen emre beyin kontrollerini aksatma ..zaten o sana ne gerekiyorsa söylüyor uyarı olarak..
bnmde bugun kontrolum vardııııı..
boşver geç olsun güç olmasın şeklini aşşağı yukarı begendiysen önemli olan o.
sabretmek zor biliyorum ama sabrettiğine deger böyle düşün..
yok o yüzden sormadım16.00daydı
ama benim 3.ay kontrolümdü gördüğün kişinin ben oldugumu sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?