Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Canımm benim çok hoş olmuş burnun , ne kadar da doğl olmuş , güle güle kullan...çektiklerine değmiş...

cok tesekkür ederim tatlim yorumun icin, burnuma baktikca zaten diyorum bazen cektiklerime deydi diye. insallah tam yerine oturdugu zaman dahada güzel olurhihoyyyt

tumena frp geçmişin var mı anacım lol kelimesini pek sık kullanmazlar burda:) bu arada i love emre ilhan. emre ilhan is the best forget the rest. emre ilhan bizi discoya götür.

yada bazan facebookta sürekli sayfana bakar, her anini gözetler, telden sesini duymak icin dinler (ileri boyut stalkerlik bu) gizli gizli hediyeler gönderirbuyrunnnnnnnnn

canım bende 20 haziranda oldum 1. aya giricem ama aynı sorun bendede var aşırı şiş
şekil fln belli olmuo bide benm burnun sol tarafı çok sorunluydu en çokta orası şiş şimdi yamuk gibi gözüküo
bide bazen brz inmiş gibi oluo ertesi gün gene balon gibi şişiyo:S göz altımda öle bzn morlukları hafiflemiş gibi ertesi gün gene morarmş oluo yanlış anlaşılmsın ameliyat morluklarının çoğu geçti öle panda gibi diilim artık ama kaydirigubbakcemile3 brz siyahımsı oldu gözlermn altı ameliyyatn sonra o değişken oluo işte:S mesela burda diğer ameliyat olan bayanların 2-3 hafta resmlerine bakınca benmkinin durumu felaket

benimkide yamuk gibi gözüküordu...banada emre bey sol tarafa daha cok sey yapildigi icin orasi daha cok sis demisti...sisler indikce düzeliyor...takma kafaya fazla...düzelir sendede yavas yavas...

benimkide yamuk gibi gözüküordu...banada emre bey sol tarafa daha cok sey yapildigi icin orasi daha cok sis demisti...sisler indikce düzeliyor...takma kafaya fazla...düzelir sendede yavas yavas...

inşallah cnım ya..okullar açılana kadar düzgün bi şekle girer umarım

evet canım,benim de 24 gün oldu.son yazdığımdan beri biraz daha indi sanki,ya da ben kafaya takmadığım için bana öyle geliyor:)benim iki taraf da tıkalıydı,biri kemikle biri etle he he:)ama etle tıkalı olan taraf bariz şiş hala.morluk yok bende,3. 4. gün far gibi oldu geçti.geçecek ya inşallah ,herkes diyo zaten.bi de ilk bantı çıkardığımdaki burunla şimdiki burnumun farkını görünce daha iyi inanıyorum buna

Kızlar kesinlikle panik yapmayın herkesin derisi ve herkesin eti vs...farklı , herkesin iyileşmesi de farklı bu yüzden sabırlı olun...benim de ilk 3 ay çok kalındı önden bir de sağ kanat daha aşağıda gibiydi(kanatlardan da daraltıldı benim burnum), emre beyle bu sorunları paylaştım ne dediyse çıktı...sabırlı ol inecek asimetrik gibi durur dedi ve gerçekten oturdu burun şimdi çook daha güzel zaten deri super indi.Tabii benim ameliyatın üzerinden neredeyse 2 yıl geçti..bence kesinlikle aceleci olmayın ...be positive...canlarım benim ..

Sakın moralni bozma canımm... herkesin iileşmesi çok farklı oluyor ...sen emre beyin kontrollerini aksatma ..zaten o sana ne gerekiyorsa söylüyor uyarı olarak..

aynen benimde öleydi biri kemikle biride etle tıkalıydı kaydirigubbakcemile3
benmde kemikle tıkalı olan felaket şiş :S o ilk bant çıktığında kabus gibiydi zaten o gün resmen depresyona girmiştim:bbo: ama şimdi o güne göre dha daha ii tabiki..inşallah hepimizin burnu hemencecik iyileşip harika burunlar olura.s.

Sakın moralni bozma canımm... herkesin iileşmesi çok farklı oluyor ...sen emre beyin kontrollerini aksatma ..zaten o sana ne gerekiyorsa söylüyor uyarı olarak..

çok saol cnm ilgilendiğin için a.s. aksatmıyorum zaaten umarım herşey yolunda gider:1rolleyes:

ooooooooooofffffffffff bugün kontrolüm vardı..doktor dediki bu ne şiş 1 ay oldu hala nekadar şişsin dedi ord 9 günlük bi kız vardı nerdeyse hiç şişi yoktu bende farketmiştim emre beyde söyledi işte 9 günlük nerdeyse hiç şişi yok senin derin neymiş böyle fln..sonra normalde 2 ayda şişlerin %90 ı iniyo ya dedim benim durum nolucak böyle devam ederse
2 ayda %40 filan iner heralde dedi çok bozuldu moralim vlla depresyona girmek üzereyim

bnmde bugun kontrolum vardııııı..
boşver geç olsun güç olmasın şeklini aşşağı yukarı begendiysen önemli olan o.
sabretmek zor biliyorum ama sabrettiğine deger böyle düşün..

16.00daydı
ama benim 3.ay kontrolümdü gördüğün kişinin ben oldugumu sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…