Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ben aklima geldikce kullaniyorum...:lepi: yani bu demek oluyor günde en fazla bir kez...:ecrin_bebek:

arkadaslar albümüme resimlerimi yükledim bakabilirsiniz.daha yüzüm biraz sis ama genede yorumlarinizi bekliyorum.

canim o burun sprayini ben amelyattan sonra bile cok kullanmadim 2 hafta kadar ya kullandim ya kullanmadim:kedi:

mrb kızlar,ya benim moralim çok bozuk.20 gün oldu ameliyat olalı,ama burnum hiç kavisli de durmuyor kalkık da durmuyor.çok şiş bunu biliyorum ama sizlerin 2 3 haftalık resimlerinize baktım ,çok güzel kavisli kalkık gözüküyor.çok canım sıkılıyor.tasarımda yapmıştık kavis de vardı bariz kalkık da olacaktı.emre bey bekle daha çok yeni dedi,biliyorum inecek ama çok düz bi burun şu anda.of bence ameliyatın en zor yanı beklemek ya...
bu arada o spreyi ben kullanıyorum ,bi kaç saatte bir sıkıyorum

zelihacim sabret canim gercekten sabir cok önemli, daha cok degisecektir , bende soktaydim ilk zamanlar yavas yavas alisiyor insan hic takma bekle biraz zaman gectikce iyi olucaktir tatlimkaydirigubbakcemile5

zelihacim sezosunda dedigi gibi burnun daha inecektir daha yeni. bende beklemekteyim daha ama ben suanki halinden memnunum sadece önden bakildiginda sislik farkediliyor.ama yavas yavas iniyor bunu kendimde farkediyom baskalarida.ilk bandajimi actimda ben öyle sis duruyorduki önden zencilerin burnunun kalinligindaydi.ama yavas yavas indi.halada inecek hala sislik var. sen morelini bozma ve bekleyerimseniben

saolun kızlar ama takıyorum valla:)selanın 15 günlük bi resmi var,orda kavisi falan çok güzel belirli.benim 20. gün ama düz duruyor sanki .burun ucum çok işi top gibi ondan mı engelliyor acaba kavisli durmasını?biliyorum herkesin iyileşme süreci farklıdır ,herkesin resimleri aynı zamanda aynı güzellikte olacak değil ama işte gel gör dilim sölüyor da şüphe oluyor işte insanın içinde

kıdemli hasta:) demothy nin ta ilk sayfadaki resmiyle önceki sayfadaki resimdeki burunlarına bakınca ne kadar değiştiğini görüp moral buluyorum biraz.umarım benim burnumda güzelleşir:)güzelleşecek biliyorum!!!Emre bey bana kızacak niye moral bozuyorsun diye valla,daha fazla depresif takılmayayım

biz kadin milleti cok sabirsisiz...en minik olumsuz seyde hemen kafayi yeriz...oysaki bu bir ameliyat ve hersey daha cok yeni...aylar sonra hala istedigimiz gibi degilse belki ozaman dir dir yapmaya hakkimiz var...kimseyi yargilamiorum sonucta bende bidi bidi yapan biriyim...ama sabretmek lazimmis onu ögrendim...ilk günden bu güne kadar benim burun cok degisti...9 ay anamizin karninda kalabilmeyi basardiksa ozaman bir kac ay beklemeyide basarmamiz lazim...kafamçokkarıştı:tomato:

evet sabırsızlık var kanımızda maalesef:)bekleyeceğiz canım başka çaresi yok.inanıyorum ama canım doktorum istediğim burunu yapmıştır,güveniyorum ona.:lepi:

sayenizde sabretmem gerektigini ögrendim :))) önceden bilmek iyi yoksa bend ebandajlari actiktan sonra kafayi yerdim kavisim nerde diye:)

sayenizde sabretmem gerektigini ögrendim :))) önceden bilmek iyi yoksa bend ebandajlari actiktan sonra kafayi yerdim kavisim nerde diye:)

yakinda eminim emre bey bayanlari ameliyat etmez artik...cok bidi bidi yapiyoruz...o nerde su nerde...sisler nezaman incek...böyle kalmicak dimi..vs...iyi sabir varmis onda...

evett biz cok dirdirciyizdir cünkii ayrintilara takili kaliyoruz ve herseyin hemen mkemmel olmasini istiyyoruz. erkekler bizden daha yüzeysel. bazan de düsünmüyor degilim, aceba cok soru sorup bunaltiyyormuyum. en önemli sadece gerekli sorulari sormaya calsiyyorum emre beye. ögretmenlik yaptigim icin cok soru dan bunalmanin ne demek oldugunu cok iyi bilyiorum kaydirigubbakcemile3

Canımcım Emre bey bence bu konuda bulabileceğimiz en sabırlı ve işini çokk seven bir doktor..benimde burnum bştan önden çok kalın gibi duruyordu kafasının etini yedim ,her ay konrole çağırdı beni, her ay dinledi , bana sabretmemi birlikte sabretmek istediğini burnumu tam inmiş görmeyi en çok kendisinin istediğini söyledi bana hep...ee ne de olsa eser sahibi kendisi...bir de beni mutlu görünce gözlerinin içi gülüyor, işini gerçekten böyle bir aşkla yapan bir oktorum olduğu için çook mutluyum.İki yıl oldu ben kendim istiyorum artık arada kontrole gidip kendisini görmeyi...yakışıklı doktorum benim..:)) ne zaman görsem psikolojim acaip rahatlıyor..alkisalkisalkis

Zelihacıım ben de senin gibiydim sakın moralini bozma, zamanla send de göreceksin her geçen gün daha da inecek ve şeklii alacak...

lol serenades...hafiften stalkerlik mi seziyorum...

zelihaalev cnm dha cok erken sislikler gecmemis tir sabret epey sürermis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…