demothy burnun cok güzel cok seker duruyor yüzün. kizlar benimde burnumda ameliyat sonrasi kücük kücük sivilceler oluyor birde yaglanma var-yüzümdede sivilceler cikiyor ama yüzümde yaglanma yok.insallah gecer yaaa cok morelim bozuluyor cünküü. birde bisee sorcam sizlere ameliyattan sonra doktorun verdigi burun spray den doktor dedi bana 2 ay boyunca kullanmam gerektini ama ben kullanmiyorum fazla siz buna uydunuzmu ne zaman buraktiniz kullanmayi.?
demothy burnun cok güzel cok seker duruyor yüzün. kizlar benimde burnumda ameliyat sonrasi kücük kücük sivilceler oluyor birde yaglanma var-yüzümdede sivilceler cikiyor ama yüzümde yaglanma yok.insallah gecer yaaa cok morelim bozuluyor cünküü. birde bisee sorcam sizlere ameliyattan sonra doktorun verdigi burun spray den doktor dedi bana 2 ay boyunca kullanmam gerektini ama ben kullanmiyorum fazla siz buna uydunuzmu ne zaman buraktiniz kullanmayi.?
mrb kızlar,ya benim moralim çok bozuk.20 gün oldu ameliyat olalı,ama burnum hiç kavisli de durmuyor kalkık da durmuyor.çok şiş bunu biliyorum ama sizlerin 2 3 haftalık resimlerinize baktım ,çok güzel kavisli kalkık gözüküyor.çok canım sıkılıyor.tasarımda yapmıştık kavis de vardı bariz kalkık da olacaktı.emre bey bekle daha çok yeni dedi,biliyorum inecek ama çok düz bi burun şu anda.of bence ameliyatın en zor yanı beklemek ya...
bu arada o spreyi ben kullanıyorum ,bi kaç saatte bir sıkıyorum
mrb kızlar,ya benim moralim çok bozuk.20 gün oldu ameliyat olalı,ama burnum hiç kavisli de durmuyor kalkık da durmuyor.çok şiş bunu biliyorum ama sizlerin 2 3 haftalık resimlerinize baktım ,çok güzel kavisli kalkık gözüküyor.çok canım sıkılıyor.tasarımda yapmıştık kavis de vardı bariz kalkık da olacaktı.emre bey bekle daha çok yeni dedi,biliyorum inecek ama çok düz bi burun şu anda.of bence ameliyatın en zor yanı beklemek ya...
biz kadin milleti cok sabirsisiz...en minik olumsuz seyde hemen kafayi yeriz...oysaki bu bir ameliyat ve hersey daha cok yeni...aylar sonra hala istedigimiz gibi degilse belki ozaman dir dir yapmaya hakkimiz var...kimseyi yargilamiorum sonucta bende bidi bidi yapan biriyim...ama sabretmek lazimmis onu ögrendim...ilk günden bu güne kadar benim burun cok degisti...9 ay anamizin karninda kalabilmeyi basardiksa ozaman bir kac ay beklemeyide basarmamiz lazim...kafamçokkarıştı:tomato:
evet sabırsızlık var kanımızda maalesef:)bekleyeceğiz canım başka çaresi yok.inanıyorum ama canım doktorum istediğim burunu yapmıştır,güveniyorum ona.:lepi:
sayenizde sabretmem gerektigini ögrendim :))) önceden bilmek iyi yoksa bend ebandajlari actiktan sonra kafayi yerdim kavisim nerde diye:)
evett biz cok dirdirciyizdir cünkii ayrintilara takili kaliyoruz ve herseyin hemen mkemmel olmasini istiyyoruz. erkekler bizden daha yüzeysel. bazan de düsünmüyor degilim, aceba cok soru sorup bunaltiyyormuyum. en önemli sadece gerekli sorulari sormaya calsiyyorum emre beye. ögretmenlik yaptigim icin cok soru dan bunalmanin ne demek oldugunu cok iyi bilyiorum kaydirigubbakcemile3
arkadaslar albümüme resimlerimi yükledim bakabilirsiniz.daha yüzüm biraz sis ama genede yorumlarinizi bekliyorum.
Canımcım Emre bey bence bu konuda bulabileceğimiz en sabırlı ve işini çokk seven bir doktor..benimde burnum bştan önden çok kalın gibi duruyordu kafasının etini yedim ,her ay konrole çağırdı beni, her ay dinledi , bana sabretmemi birlikte sabretmek istediğini burnumu tam inmiş görmeyi en çok kendisinin istediğini söyledi bana hep...ee ne de olsa eser sahibi kendisi...bir de beni mutlu görünce gözlerinin içi gülüyor, işini gerçekten böyle bir aşkla yapan bir oktorum olduğu için çook mutluyum.İki yıl oldu ben kendim istiyorum artık arada kontrole gidip kendisini görmeyi...yakışıklı doktorum benim..:)) ne zaman görsem psikolojim acaip rahatlıyor..alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?