- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
simdiki burnumun görüntüsünü koydum albümüme.
öndenkötü bi sey görnmüyor (ucunun azcik genis olmasi haric) ama yandan felaket :çok üzgünüm:
emre beyin tasarimini da koyyum cok begendim insallah aynisini yapar:dance: kavsili kalkik istiiyorum böyle diyip basinin etini yedim hep
daha önce hic estetik amelyiati olmadim. sinüzit ve polip amelyaiti oldum. brunum gitgide kamburlasiyor. umarim kurtulurum emre bey sayesinde bu görüntüden senağlama
simdiki burnumun görüntüsünü koydum albümüme.
öndenkötü bi sey görnmüyor (ucunun azcik genis olmasi haric) ama yandan felaket :çok üzgünüm:
emre beyin tasarimini da koyyum cok begendim insallah aynisini yapar:dance: kavsili kalkik istiiyorum böyle diyip basinin etini yedim hep
daha önce hic estetik amelyiati olmadim. sinüzit ve polip amelyaiti oldum. brunum gitgide kamburlasiyor. umarim kurtulurum emre bey sayesinde bu görüntüden senağlama
tumena
insan ameliyattan sonra günlerce dogru dürüst yüzünü yıkayamiyor .saçlarını da yıkayamiyor .yüzünün bir kısmını silebiliyosun sadece.önceki sinüzit amleiyatimda da koca tamponlarla maalesef bende de öyle oldu. sanirim bu zaman zarfında insanin cilt yapısı değisiyor
Doktorum demisti ki cildinimi uzun süre yağdan arındırmam yağlanmanın aşırı aktivasyonunu saglamıs. ben cilt doktoruna gittim o dönemden sonra sürekli ilac kullandim.
bide narkozun etkisnden de olabilir
kiz peeling yapsana bude buhar banyosu falan :))
hm yediklerine dikkat etsen belki...kiz cilt doktoruna git ya allah korusn akne makne cogalmasin
mafoldumben banami öyle geliyor bilmiorum ama ameliyattan sonra cildim daha bi yagli...ve sivilceli...:sinifsinif: sizdede öylemiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?