Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

mrb yaptıgı çalışmalarla burnun aynımı çok merak ediyorum bnde olcamm mayıstaa
:1no2:

slm burnunu gördüm çok begendimmm.... bnde emre beye mayısta ameliyat olcamm biraz korkuom açıkcasııı kararsızımdaaa şimdii nasıll burnunda deişme fln yok dimii bide istedign konuştugunz burunla birebirmi oldu yardımcı olursan tşk ederim....

merhaba sinemcim, bende emre beyin hastasiyim, burunda cok asiri derecede bi degisim olmuyor icin rahat olsun... Emre bey ameliyattan önce seninle konusacak zaten anlaticak herseyi resimlerini cekip üzerinde calisacak tabi sende yaninda oluyorsun sen karar veriyorsun nasil bi burun istedigini, ve sonucun nasil olabilecegini sana az cok söylüyor. Tasarladiginiz burunla ameliyattan sonraki burun ayni oluyor mesela benimki yandan tam tasarladigimiz gibi oldu tabi en dogru karari doktor hakkinda sen vericeksin ayrica korkacak hic birsey yok ben cok cok rahat gecirdim birtek morariyorsun ve sisiyorsun buda hastanin kendisine bagli birseyyerimseniben

sinemcim geçmiş olsun .. hayatım hersey okdar rahat bir sürecci anlatamam sana .. morarma ve şişmeler için bişi diyemem çünkü herkese ğöre değişiyor ama netıcede 10 günü ğeçmiyor %90 ..
ewet aynısı sayılır sayılır diyorum cünkü tasarımdan cok daha güzel oluyor =)
gidince sende anlayacaksın .. burun tasarlarken sende emre beyın yanında oturuyorsun beraber karar veriyorsunuz .. öle abartılı bişiler yok zate doğallıktan yana emre beyde .. emin ellerdesin şekerim için rahat olsun ama ne kadar dersek diyelim yaşayana kadar kalbim güm güm biliirm ...tekrar geçmiş olsun

YARDIMIN İÇİN ÇOK TŞK EDERİMM.... içimi rahatlattın

tşk ederimm... inanılmaz gerginim korkuyorum ama içimi rahttatnız tşk ederim bnde emre beye çok güvendim anlttıgınız gbi konuştu ama sizden ögrenmek duymka bni daha rahttı tekrar tşkkürr

Bende 1 hafta önce Emre ılhan ile görüşmeye gittim, ben bir akadaşımın tavsiyesi üzerine gittim Emre beye..Emre bey daha ilk görüşte güven veriyor..ilgili ve samimi buldum, kendisi burnumla ilgili tüm gördüklerini söyledi aslında çok kötü değil dedi..zaten benim de şikayetçi olduğum sorunları saydı ancak burun yapılırken bir bütün olarak yapılmalı eksik burun ameliyatı olmamalı dedi..yapısal rinoplasti diye yeni bir yöntemle burun yapıyormuş...tüm dünya artık bu yönteme dönmüş...bir doktor daha var aklımda onunlada görüşmeye gidip kararımı vereceğim ama şimdiden emre bey benim güvenimi kazandı...kızlar sizler de birkaç doktorla görüşerek...mi karar verdiniz karar verme aşamanız nasıl oldu..şu an mutlu musunuz..?yani bir kaç cümle ile ne aradınız ne buldunuz bana yardımcı olunn lütfenn.zira kafam karışıyor..gittikçe..

yazdiklarinda cok haklisin canim emre bey insana fazlasiyla güven veriyora.s ben bi arkadasimla gittim türkiyeye ameliyat olmak icin, yurtdisinda yasiyorum cünkü, biz mail yoluyla ilk görüsmelerimizi yaptik sonra aradik konustuk falan, ilk basta bende iki doktor arasinda kalmistim öteki doktorlada maillestim ama kararimiz emre bey oldu, ikimizde gayet mutluyuz sonuclardan kisacasi ilk emre beyle konustuk tercihimizi ondan yana yaptik baska doktorlarla görüsmedik yani. genede en dogru karari sen vericeksin:teselli:

ben daha önce başka birine ameliyat olmuştum ve hiç memnun kalmamıştım daha sonra aradan 2 yıl geçti emre beyle görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim. acayip ilgili bi doktor. hala üstünden 7 ay geçmesine rağmen aynı şekilde ilgileniyor.. yaptığı burundan da çok memnunum.. tavsiye ederim...

önden neden yok resim yok yandan daha güsel önden durmuyor gibi laflar duydum =) yan profilde bence daha dikkat cekıcı ama öndede sorunyok arkadaşlar ...

Çok teşekkürler SezosS , mutlu olmanız beni de çok cesaretlendiriyor..Emre Bey le görüşme sırasında ameliyatın tüm ayrıntılarını tek tek ve ayrıntılı olarak anlatması çok güven verdi...sanırım artık gereken tüm cesaretimi topladım,Mayıs ortası gibi ameliyat olmak istiyorum bakalım...emrebeyin bana gösterdiği burunlar gerçekten çok ama çok doğaldı.İnşallah benimkide öyle olur çünkü küçücük bir burun istemiyorum..kaydirigubbakcemile2

hambosparacim süperrrrrrr olmussun bayildimmmmmm saclarin süper olmus acaip yakismisssss masallah masallah kaydirigubbakcemile5

Ben Princess in son halini merak ediyorum....nasıl oldu ayrıca forumu açan Ceren in de burnunu merak ediyorum..1 sene geçmiştir...herhalde..

Bu arada uzman tv ye emre beyin burun estetiği ile ilgili videoları konmuş.....super anlatıyo...ilgilenenlere ...bana kendisi söylemişti çekim yaptılar yakında yayına girecek diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…