vay vay vay deryacim bu ne güzellik, ne datluu cikmissin resimde
hayatım biraz domates burunlu gibi olmussun. yani resimlerden öyle görünüyor. şuan nasıl oldu belki şiş olduğu için bana öyle geld annem
hayatım biraz domates burunlu gibi olmussun. yani resimlerden öyle görünüyor. şuan nasıl oldu belki şiş olduğu için bana öyle geld annem
Ebru_ebru ve Lolabunny canlarim cok tsk ederim yorumlariniz icin, bazen böyle sinir bozucu insanlar cikabiliyor ama ben hic takmiyorum, kasitli olarak bu topice geldigi belli oluyor ilk msjini bana laf sokmak icin yazdigida ap acik ortada. Burnumu herkes begenecek diye birsey yok begenmeyebilirsinizde ama bunu sacma sapan sebzelere benzeterek yorum yapmak cok sacma geldi. Benim burnumun derdi onumu gerdi cok aptalca bi durum. aslinda su an cvp yazarak büyük hata yapiyorum ama tutamadim kendimi. neyse böyleleride cikacaktir elbet hic takmiyorum :lepi: bu günden sonrada resim eklemicem görmek isteyen arkadaslarima özel albüm yaparim deger verdigim insanlar yorum yapsinlar iyi veya kötü bu benim zoruma gitmez ama böyle kasitli olarak yapilanlari cvp vererek vaktimi harciyamam!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?