Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

hayatım biraz domates burunlu gibi olmussun. yani resimlerden öyle görünüyor. şuan nasıl oldu belki şiş olduğu için bana öyle geld annem

bkz: ilk mesajı resme yorum yapmak için yazmak (üye olanın soluğu burda alması:)
bkz: annem deyip lafı sokmak =)
bkz: la havle... =)
derya canım prenses gibi olmuşsun çok beğendim bu arada princess kaldırdın mı kıs fotoları ben göremedim

Son düzenleme:
Ebru_ebru ve Lolabunny canlarim cok tsk ederim yorumlariniz icin, bazen böyle sinir bozucu insanlar cikabiliyor ama ben hic takmiyorum, kasitli olarak bu topice geldigi belli oluyor ilk msjini bana laf sokmak icin yazdigida ap acik ortada. Burnumu herkes begenecek diye birsey yok begenmeyebilirsinizde ama bunu sacma sapan sebzelere benzeterek yorum yapmak cok sacma geldi. Benim burnumun derdi onumu gerdi cok aptalca bi durum. aslinda su an cvp yazarak büyük hata yapiyorum ama tutamadim kendimi. neyse böyleleride cikacaktir elbet hic takmiyorum :lepi: bu günden sonrada resim eklemicem görmek isteyen arkadaslarima özel albüm yaparim deger verdigim insanlar yorum yapsinlar iyi veya kötü bu benim zoruma gitmez ama böyle kasitli olarak yapilanlari cvp vererek vaktimi harciyamam!!!

Deryacım inan ki çok hoş olmuş daha 1 ay bile olmamasına rağmen bu kişiler yeni değil bu topicde , kimleri gördü bu topic başka doktorların sekreterleri mi dersin emre beyi çekemeyen ve kötülemek isteyenler mi dersin bunu eskiden beri takılanlar bilir kk ya, dediğim gibi çok çok hoş olmuş ve ileride daha da güzel olacağına eminim , darısı biizim başımıza ,ama bence inadına koy ki resimlerini çekemeyen çatlasın eheh

hayatım biraz domates burunlu gibi olmussun. yani resimlerden öyle görünüyor. şuan nasıl oldu belki şiş olduğu için bana öyle geld annem

has lemancim annecim yorumunu tabiki yapabilirsin olumlu veya olumsuz ama domates demek cok sacma sonucta domates bi nimet böyle abuk sabuk yakistirma yapman cok yanlis , millet cesaret edip resmini koyuyor, birde seni görelim sen nasil birirsisin inan cok merak ettim, yorum yapcaksanda adam gibi yorum yap milletin keyfini kacirmaya hic hakkin yok, cocukca seylerde yazma burda lütfen bosu bosunada sayfayi mesgul etme......

derya cok güzel bence cekemeyenler catlasin catir catirkaydirigubbakcemile2 hicte takma h inadina inadina koy resimlerini, bi dengesizin lafina bakipta koymamazlik yapma... daha cikacaktir böyle sacmalayanlar moralini sakin bozma....
dedigim gibi yorum yapsinlar herkes begenecek diye birsey yok zaten ....tabiki begenmezlersede dile getirebilirler ama böyle sacma sapan degil !!!!!

İnsan bir şeyi beğenmese bile belirli bir seviyeyi koruyarak yorum yapmalı.Eleştiriler olumlu sözcükler kullanılarak yapılırsa daha anlamlı olur.
Hiç kimsenin hiç kimseyi incitmeye hakkı yok diye düşünüyorum.Burda birbirimize destek olmaya , tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz.Başkalarını incitmeden olmulu paylaşımlarda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Yaw burada hiç olmayan biri giriyor ...sadece karalama için yazı yazıyor...kafanıza takmayın bile kızlarr....devam...şakkıdı

Kizlar cok tsk ederim hepinize teker teker, dedigim gibi isteyen begenir istemeyen begenmez, zaten o arkadasin yorumunada güldüm sadece ama cvp vermedende edemedim aslinda bosa vaktimi harcadim biliyorum.

Ben burda kasim ayindandan beri üyeyim ve arkadaslarimin tecrübeleriyle yorumlariyla bizimle paylastigi resimlerle fikir edinip Emre beyi sectim ve üc ay bi süreden sonra gidip ameliyatimi oldum. Merak edip görmek isteyen resim bekleyen arkadaslarimin oldugunu bilerek buraya bir iki resim ekledim, sonucta ben kendimden biliyorum, ameliyat olup gelen arkadasi bende merakla bekliyorum nasil oldu nasil gecti öncesi sonrasi resimleri felan. Benim niyetim sizin fikir sahibi olmanizda yardimci olmakti. Profilime özel albüm yapip gercekten görmek isteyen arkadaslarimla paylasirim resimlerimi a.s

Ben ("Domates" ki öyle olmadigi ap acik ortada) burnumdan memnunum darisi ameliyat olmak isteyen arkdaslarin basina kaydirigubbakcemile2

Burda yazılan yazı bence Deryanın burnuna bakılarak bıle yazılmamıs amac kesınlıkle ortada..o anda ben veya Emre Beye amelyat olmus kim resim koysa aynı seviyesizce yorum yapılcaktı..buraya resim koyan tum insanlar kendilerini göstermek için degil amelyat olmayan arkadaslara yardımcı olmak için resim koyuyor,herkes aynı seyı begenmek zorunda degıl gorusler kımseyı ıncıtmeden yapılmalı bencede..ne derseniz diyin nekadar bos ve sacma yorumda yapsanız gercekler ortada Deryanın burnuda Emre Beye amelyat olan her hastasının burnu gibi mukemmel...ne solenırse solensın gercekler ortada Deryacım masallah sana guzel resimlerini her zaman koymaya devam et ama lutfen altına mavı boncuklar koyarak,ok mi?yerimseniben

Bu olay bu başlıkta kaçıncı oluyor, merak ettiğim neden bizim kendimizi savunduğumuz mesajlarımız siliniyor? Sonuçta silmek çözüm değil bu olay 3. ya da 4. meydana geliyor, biz her seferinde böyle tekrar tekrar cevap yazıp sinir olmaya mecbur muyuz? Lütfen mesajlarımızı silmeyin sayın moderatör her seferinde aynı şeyleri yazmaktan bıktım gerçekten. Bizim kendimizi savunmak için yazacağımız mesajları sileceğinize o kişilerin foruma girmesini yasaklasanız daha iyi olmaz mı? Bize de yazık değil mi kaçıncıya yazıyoruz aynı şeyleri.. Her seferinde yemin ederim sinirim bozuluyor resmen karalamak için üye olup ilk mesajlarını buraya yazıyorlar. Siz de bizim mesajlarımızı siliyorsunuz. Tamam forum sayfası şık gözüksün tartışma olmasın ama bize de yazık. En azından cevaplarımızın orda kalmasını istiyorum tekrar tekrar açıklama yapmak istemiyorum aynı konuda..

Arkadaşlar konuya konu başlığına uygun içerikte devam edelim.
Konu dışı mesajlar forumun her yerinde silinir ki konu kendi asıl içeriğinden çıkmasın.

Forum kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz yorumlara cevap vermek yerine kötü içerikten bildiriniz.
karşılıklı cevaplaşmalar sonunda tartışmaya dönüşebiliyor ve istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor.

Bu forumu dışardan takip edip (mesajların tamamını okuyup) sonradan üye olabilen kişiler var kimse hakkında ilk mesajı şurda ilk mesajı buraya yazmış diye fikir sahibi olamayız.

Lütfen yanlış olduğunu düşündüğünüz yorumlar için kötü içerik kullanınız.

Konuya kalınan yerden devam edelim lütfen.
anlayışınıza teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…