- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
aramıza hoşğeldin arkadaşım .. resimleri koydum fikir edinmene yardımcı olabilirim umarım ? insan ameliyat öncesi cok zorlanııyor secerken doktorunu ..eleye eleye bayağı azaltıyosun ve karar veriryorsun zatee.. ben emre beye ilk ğittim bir dahada başka dr gitmedim ğitmedim ben kendimi şanslı hissediyorum bu konuda emre ilhan 10 numara bir dr hemde cok iyi bir insan ..sende görüşürsen ne demek istediğimi anlayabilirsin .. adına hayırlısı olsun ....
ben gayet iyiyim canım .. 2 aylık oldu burnum dahada iyi olucak inşallah .. ben süper ötesi hissediyorum darısı olmak isteyen herkesin başınaa =)
aramıza hoşğeldin arkadaşım .. resimleri koydum fikir edinmene yardımcı olabilirim umarım ? insan ameliyat öncesi cok zorlanııyor secerken doktorunu ..eleye eleye bayağı azaltıyosun ve karar veriryorsun zatee.. ben emre beye ilk ğittim bir dahada başka dr gitmedim ğitmedim ben kendimi şanslı hissediyorum bu konuda emre ilhan 10 numara bir dr hemde cok iyi bir insan ..sende görüşürsen ne demek istediğimi anlayabilirsin .. adına hayırlısı olsun ....
ben gayet iyiyim canım .. 2 aylık oldu burnum dahada iyi olucak inşallah .. ben süper ötesi hissediyorum darısı olmak isteyen herkesin başınaa =)
ben 2 sini birden oldum canım = ) yoo dayanamayak bişiy değil ..ama sana göre ağrı sınırın ne demektır bilmiyorum ... ben birgun arayıpta dayanamıyorum demedim emre beye =) antıbıyotık ilaçlar ağrı kesicin var ben ağrı kesiciyı tamamen bitirmedim bile =)
canım sna emre bey zaten herseyı anlatacaktır yaşayacaklarını felan =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?