Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

buda son resim .. umarım yardımcı olabilmişimdirr =) buyuk değişim =) ALLAH RAZI OLSUN emre beyden yaa =)

arkadaşlar merhaba.. aranıza yeni katıldım.1 aydır takip ediyorum siteyi.henüz kararımı vermedim ama kesin kararımı verirsem kafamdaki 3 isimden birini seçeceğim.isimlerden biri emre bey.

hambospara merhaba canım :) cok geçmiş olsun.harika görünüyorsun.nasıl hissediyorsun?

aramıza hoşğeldin arkadaşım .. resimleri koydum fikir edinmene yardımcı olabilirim umarım ? insan ameliyat öncesi cok zorlanııyor secerken doktorunu ..eleye eleye bayağı azaltıyosun ve karar veriryorsun zatee.. ben emre beye ilk ğittim bir dahada başka dr gitmedim ğitmedim ben kendimi şanslı hissediyorum bu konuda emre ilhan 10 numara bir dr hemde cok iyi bir insan ..sende görüşürsen ne demek istediğimi anlayabilirsin .. adına hayırlısı olsun ....
ben gayet iyiyim canım .. 2 aylık oldu burnum dahada iyi olucak inşallah .. ben süper ötesi hissediyorum darısı olmak isteyen herkesin başınaa =)

hambospara canımmm resımlerıne bayıldım ya masallah sana canım super olmussun a.s. emre bey gercekten yuzune cok yakısan bir burun yapmıs darısı bızım basımıza canım resimlerini bizlerle paylastıgın ıcın cok tesekkurlerr cicim kaydirigubbakcemile5

Cok cirkin olmussun lülülülülülülaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

HAMBOSPARA ve Demothy nin burunlarını cok begendim yaaa ben de Emre beye yaptırıcamm büyük ihtimalle.cok fazla morarma falan oluyor mu kızlar?

hoşbuldum canım:) çok yakışmış yüzüne,çok geçmiş olsun.ilk 2de tuğrul maral ve emre ilhan var.bakalım şuan bilgi edinmeye çalışıyorum.henüz ameliyat kararı verebilmiş değilim,çok korkuyorum.çok teşekkür ederim.

iyi olmana çok sevindim.sanki son hali gibi duruyor:)

hambospara 1 önceki msjım sana.. yeni olduğum için siteyi kullanmayı pek bilemiyorum,afedersiniz.

çook güzel olmuş hamnospara, tek kelimeyle çok doğal olmuş , resmen bambaşka bir hatun olmuşsun, darısı bütün ameliyat olmak isteyenlerin başına...

KORKULCAK Bi ameliyat değil kızlar sadece sabır istıyo ay ne olsu nasıl oldu die =) morarma olmazmı arkadaşlar kişiden kişiye değişiyor bu morarma =) okdar işlem ğörüyor burun ..ama benim morarmalarım hemen ğeçtı 10 ğün sora işe geldiğimde bant olmasa kımse anlamayacak kadar düşünün.. aman okdar morarmada olsn hıııh ameliyat oldum dersiniz hemde minübüs otubuste herkes size yer veriyor ayy bantlı halı bile başka keyıfti =) ben cıkarma dedim ama emre bey yeter cıkırcaz dedi =)
olmak isteyen herkesin başına inşallah .. kafanız karışmasın dr guvenın gerisi geliyor . ooo loliş lolişşşşşşşşşşşşş

Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ama bayadir yazdiklarinizi takip ediyordum, hatta deryanin sürekli bahsettigi arkadasi benim . Bende burun estetigi olmayi düsünüyorum,biz emre bey diyorduk ama ben cok kararsizim emre bey mi yoksa baris cakirmi diye... lütfen bana yardimci olun bu konuda, her ikiside gercekten cok basarili doktorlar ama ben iste karar veremiyorum Her iki doktora resimlerimizi gönderdik ve her iki doktorda bana cene protezini tavsiye ediyor, ama ben korkuyorum iki ameliyati birden olmaya aranizda ikisinide olan arkadaslar varsa bana yazsin lütfen, zor bi ameliyatmi? cok agrisi sizi oluyormu her iki ameliyatin acisina dayanabilirmiyim??

Kizlar haftaya salio ucuyoz biz tr ye sezosss la delikafadulden hersey birden gelisti artik geri sayim bizim icinde basladi gibi, yarin emre beyle görüsücem telde...

ben 2 sini birden oldum canım = ) yoo dayanamayak bişiy değil ..ama sana göre ağrı sınırın ne demektır bilmiyorum ... ben birgun arayıpta dayanamıyorum demedim emre beye =) antıbıyotık ilaçlar ağrı kesicin var ben ağrı kesiciyı tamamen bitirmedim bile =)
canım sna emre bey zaten herseyı anlatacaktır yaşayacaklarını felan =)

sagol canim bana bu konuda yazdigin icin, bana doktor bey cene protezinde üc madde kullanildigini söyledi, medpor silikon ve prolen mesh, tabi aciklamalarinida yazmis sagolsun ( baska yöntemleride varmis ama en sIk kullanilan bunlarmis) bunlar sen hangisini yaptirdin ??

ay bişi dedi ama bende öle tıbbı isimleri tutamamkı aklımda ama zararı olmayan bi madde dedi .. bir daha ğidince sorarım =)

tamam canim sagol, sana zahmet bi sor... ben internette arastirmistim biraz cene protezini ve hissislik falan oluyormus dudakta sen böyle birsey yasadinmi? cenede yabanci bir madde oluyor sonucta bu seni rahatsiz ediyormu veya hic birsey yokmus gibimi oluyor? dokundugunda falan aci hissediyormusun, konusurken falan herhangi bi rahatsizlik oluyormu? cok soru sordum biliyorum ama gecek ciddi ciddi düsünüyorum yaptirsammi diyekafamçokkarıştı

Merhaba kıslarr...nasılsınızz...ben yoktum buralarda...orduya gittim yine...yeni geldim..Hambospara çok hoş olmuş burnun ...hayırlı olsun ...canımm

Emre bey kulak estetiği de yapıyordu değil mi, bir arkadaşım var çok sıkıntılı bu konuda bir kulağı ötekine göre çok kepçe...

Kizlar Allah kismet ederse sali günü istanbuldayim, ucaktan iner inmez emre beyle görüsmeye gidicez. Cuma günüde ameliyat oluyoruz delikafadulden Insalla hersey istedigimiz gibi olurrr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…