Kizlar yorumlariniz icin tskler o sivriligi emre beye söylemem lazim baris bey ucunu daha iyi yapmis ama kalkik yapmis ben o kadar istemiyorum emre bey onu daha iyi ayarlamis ucunudan hafif sivrilik gitse daha iyi durur herhalde
canımm arkadasım oncelıkle resmı bızlerle paylastıgın ıcın cook tesekkurlerrr..afett olmussun canım superrrrr superrrr bayıldımm tek kelımeyleınsallah benımde,amelyat olmak ısteyen tum arkadaslarında boyle olurrrr cnmm ya :Saruboceq:
İyi de sonuçta bunlar tasarım yaw , doktorla yanyana gelmedikçe bir şey ifade etmiyor bence ..çünkü tasarım çalışmasının amacı senin nasıl burun istediğini doktora tam anlatabilmen....canım benim nasıl burun istediğini doktorunla yüz yüze geldiğinde anlatabilirsin ve o da işinde iyiyse bunu sana yapar...yani aynı ısmarlama elbise gibi...:sengözlerimebaksanab
her iki doktoru sadece tasarıma göre karşılaştırmamak lazım bence , her ikiside çok iyi doktorlar...sonuçta..:)
yani barış beyin yapptığını emre bey emre beyin yaptığını barış beyde yapabilir..sen anlatırsan...::dance:sonuçta istediğin gibi olur..
canım bende barış beyin yaptığı tasarımı daha güzel buldum
avatarımı güncelledimmmmmmm burnukim net seçilio
Tsk ederim canim a.s. insallah ameliyat sonrasindada güzel sonuc aliriz. Allah yardimcimiz olsun.
deryacım bır karısıklık olmus alıntı yapmadan mesaj yazdıgım ıcın o ılk yorumu hambosparaya yazmıstımguzel burnunun resımlerını bızlerle paylastıgı ıcın hem ona hemde senın guzel tasarım calısmanı bızlerle paylastıgın ıcın sanada cok tesekkurler canım a.s.emre beyın sana yaptıgı calısmaları cooook begendım cokk dogal bır burun tasarlamıs...2. gorusmemde bızde tasarım calısması yapıcaz bakalım benımkı nasıl olucak:1rolleyes: evet canım allah yardımcımız olsun hepımızın:Saruboceq:
canımm arkadasım oncelıkle resmı bızlerle paylastıgın ıcın cook tesekkurlerrr..afett olmussun canım superrrrr superrrr bayıldımm tek kelımeyleınsallah benımde,amelyat olmak ısteyen tum arkadaslarında boyle olurrrr cnmm ya :Saruboceq:
Canım cok teşekkür ederim =) derya hemen ne atlıyosun benim buyun resmime =) kızlar siz paraları biriktirin sizinde olucak inşallah ve burda paylaşcaz resimleri ayyy heyacan yaptım birden =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?