Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Kızlar Emre Bey'in ameliyat yaptığı hastaneler de Kadıköy'de mi?İstanbul'da tanıdığım yakın kimse olmadığı için kalacak yer ayarlamam gerekiyor.Ulaşımı kolay olacak güvenli ama çok da pahalı olmayacak nereler olabilir?Sonuçta 15 gün kalmam gerekiyor.

canım biri kadıköyde önerdiği hastanenin biri kozyatağında..ama kalacak yer hakkında ne yazıkki bir fikrim yok :1no2:

Teşekkürler demothy.Peki bu hastaneler birbirine yakın mı yani?Canım ben Kozyatağı neresi bilmiyorum?Ben Avrupa yakasına gittim birkaç kere.

Teşekkürler demothy.Peki bu hastaneler birbirine yakın mı yani?Canım ben Kozyatağı neresi bilmiyorum?Ben Avrupa yakasına gittim birkaç kere.

anadolu yakasında 2side..kozyatağı bostancı köprüsüne yakın.diğeri zaten kadıköyde.yani 2 si birbirne yakın sayılır.ama konaklayacağın yere hangisi yakınsa onda olursun ameliyatı..

Sağ ol demothy, bilgilendirdiğin için.Şu sitede en çok senden etkilenip Emre Bey'de karar kıldım.

Sağ ol demothy, bilgilendirdiğin için.Şu sitede en çok senden etkilenip Emre Bey'de karar kıldım.

inşallah senin için de en doğru karardır canım ; şimdiden çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz a.s.

Teşekkürler demothy.İşlerim yoğun olduğu için yakın zamanda İstanbul'a gitmem pek mümkün görünmüyor.Herhalde yaz tatiline kalacak.

yaa arkadaşlar ben burnumu gene çarptım yaa bi arkadaşın eli çarptı bugün 4. ay bitti tam. sizce ne olur.. acil cevap bekliyorum nolur yardım edin... bu arada kan falan gelmedi sadece şişti ve kızardı hafif.. Kemer falan çıkar mı ki offff ya offfffffffffffffff

Arkadaşını eli çarptıysa bence korkma...zaten 4 ay geçmiş...kızarıklık ve şişlik için klasik buz uygulaması yaparsan iyi olabilir...ama bence en kısa zamanda emre beyi ara ve ona sor...bu gibi durumlarda çok anlayışlı kendisi..

çok sağol canım benim yaa inan o kadar moral oldu ki bu yazı. zaten 2 aylıkken de çarpmıştm ve bundan çok daha şiddetliydi o zaman aramıştım gene gayet anlayışlı davranmıştı aynen söylediğin gibi:) sonra da bakması için gitmiştim muayenehanesine, o da olumsuz bişey olmadığını, çarpmadan dolayı bi olumsuzluk gelişmediğini söylemişti. ohh neyse biraz rahatladım 2 aylıkken bişey olmadıysa 4aylıkken hiç olmaması gerek di mi mantıken:) oleyy:)

Evet aynı fikirdeyim 4 ayda kaynamıştır bütün kemikler...merak etme ...canım,kontrolde de söylersin ,böyle böyle diye.. :)

Hambospara dan haber yok kızlar o nerelerde..?? Burnunu merak ediyorum..

canım buralardayım hersey yolunda .. canım 1 aylık kontrole gittiğimde yok resimdi yok muaneydi unuttum flaşa almaya resimleri. yeni ve eski hali =) ayın 6 sına 2 ay kontrolum var ozamana artık .. gerci emre beye mail attım dedim at bana resimlerimden bir eski bir yeni ama cewap gelmedi sanırm cok yoğun .. gidene kadar gelirse koyarımyoksa ayın 6 sındakı kontrole kaldı .. ya burnumun içine böle et ğibi küçük bişiler var onu kafama cok takmıştım iyileştkce ğececek dedi ama bakalım .. halen taş ğibi öle sağa sola yukarı oynamıyor .. yuzumü 2 ğündür normal yıkıyorum eskisi gibi yani.. yoksa ellerimi ıslatıp burnuma dokunmadan kalan yerleri siliyodum = ) ayy ne zaman ne zaman derken oldukta iyileşme sürecine girdik .. benim dönemimden ameliyat olan varmı acaba ? ben fucerin cenesini merak ediyorum ne alemde die ?

burnunuzun kemer bölgesi güzel olmuşta ucu tam fotoda nası gözüküo sırıtıyomu top gibi ? ucunu beğenmedim yaa ya benimkinide öle yaparsa ((

ilk mesajınızı bana yazmanız çok sevindirici :1closedeyes: ucu top gibi sırıtıyor ben öyle istedim ucu düşük olsun dedim ,sen istemezsin seninki öyle olmaz korkma

Perfectnose mükemmel burun demek di mi? Senin burnun mükemmel mi perfect nose? Emre bey her hastasına o hastasının yüzüne göre ve aynı zamanda da isteğine göre burun yapıyor canım...git bir görüş istersen..seni tatmin edeceğine eminim...ama ben sanki çekememe kokusu alıyorum...:)

ImageShack - Image Hosting :: 47gnlkxb1.png
WEPcam den bu kadar cekebildim kızlar ..

hamposparacım burnun birazcık şiş görünüyor, çarptın mı ki bi yere..? son hali nasıl şiş indi mi..

canım çarpmadım ona gözüm gibi bakıyorum ..=) ama nefes alamıyoum içindeki şişiliği cok fena hissediyorum ..53 gunumdeyım bakalım ne olcak sabretcema rtık .. ben görüntuden artık anlamz oldum hergun aynı geliyor ama içindeki şişliği hissediyorum .. 6 sında 2 ay kontrolum var bakalım doktorum ne dicek =) seninki nasıl yani buynunn ????

Son düzenleme:
Supper olmuş canım bende merak ediyordum ...gule gule kullan ....çok hafif şişlik var gibi ama normal ...oturunca çok daha güzel olur ..eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…