Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

6 ocakta da benim 1. ay kontrolum var =) 1 seneye 1 ay neyse umarım denk geliriz kuzu ==)

DUN akşam bantları cıkardık oysa çıkmasın istıyordum =) halen şiş tabe bundan sonrası sabır sanırım .. bantsız resmimide ekledim doktorumla olanıda .. bantların anısına resim cektırdık =)

DUN akşam bantları cıkardık oysa çıkmasın istıyordum =) halen şiş tabe bundan sonrası sabır sanırım .. bantsız resmimide ekledim doktorumla olanıda .. bantların anısına resim cektırdık =)

öncelikle gecmis olsun canim burnun cok hos olmus hihoyyyt peki eski hali nasildi cok merak ettim resim eklermisin :uhm:

ocak kontrollerinin hepsini toplayıp bi güne ayarlıyak mı süper olurrr

İLKİM TEKRAR geçmiş olsunnnn .. artık sende coğunu atlattın ...hayırlı olsunn ...fucerde ctesi ameliyat olcaktı ii haberlerini bekliyoruzz ..

HAMBOSPARA çok teşekkürler, hatırladığın için. Oldum bitti. Burnum bomba gibi ( ÇOK İYİ ) ama çenem ne yalam söyleyim şiş ve acıyor. Umarım çabuk geçer.
Senink, hala şişmi ?

Emre Bey'e güvenmekle haklıymışız. Dr. gibi Dr. gerçektende. Svg

ayy sığmayız kıs oraya ...kovarlar bizi baskın yaptık diee =) . bir yemek mekanı ayarlayalım yemeğe ğidelim tanışalım.. ay masada herkesin burnu yapılmış şıkır şıkır .. emre beyıde en başa oturtalım ohhh ne güsel olurdu .. hep sanatcıların mı fan klüp olucak .. emre ilhan fan klübu olur bizimkiside =)

ben daha ameliyat olmadım ama bende gelirim valla...:) nerede buluşucazz ve ne zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ocakta bir gün kararlaştıralım ben yemeğe eşlik edemem ama hepinizi tanımak ,güsel burunlarınızı görmek isterimmmm:):)
malum sevdiceğim askerde ve sosyal hayatım dibe vurmuş durumda malesef;foto çektirip komple koyarız buraya :)
..bide işten 6 çıkıyorum genelde randevularım 7de oluyoo size o saatler uyarmı..malum haftasonu ameliyatları oluo emre beyin genelde hft içi çağarıo

Ancak orda toplanabiliriz bencede çünkü malum bende evli ve çocukluyum:)) Ama yinede uygun bir program olursa şartlarımı zorlarım oğlanı babaya satarım Emre İlhan fun cluba katılırım.

bugün burnumu vurdum ve hemen emre beyi aradım. Bıktırıcam diye korkuyorum artık yaa Hiçbişey olmaz dedi ve nitekim hiçbir şey olmadı, 2.30 ay oldu zaten:)

GECMİŞ OLSUN ARKADŞIM =) YA EWET BENDE 6 YA CIKIYORM RANDEVULAR 7 DE =) OZAMAN 15 TATİLDEN ÖNCE OLSUNKI 15 TATİLE BENCE YOĞUN OLUR ÖN GÖRÜŞME FELAN .. BEN BAYRAMA SIĞDIRDIM MİSAL AMELİYATI .eminim tatilede sığdırmak isteyen çok olur ... gerci işimiz cok değil =) şip şak =)

o zaman canlarım şöyle yapıyoruz sizler yeni ameliyat oldunuz kontrolleriniz benden daha sık oluyor;ocağın hangi günleri yakınsa anlaşıyorsunuz beni çağarmasa da gelirim zaten -tatlicadiarzu- bide 15 tatil ne zaman oluyo.şöyle söyliyim bana ocakta bir gün söyleyin ona göre şaapiim kaydirigubbakcemile3

[?
fucerrrrr
Emre Bey'e güvenmekle haklıymışız. Dr. gibi Dr. gerçektende. Svg[/QUOTE]
fucer canım cok ğeçmiş olsun .. cenen için cok sabretmen lazım .. böle botoxlu ğibi köfte dudakların tadını cıkar kıs ..=)
iyi olmana cok sewindim ..seni ameliyat ettiği gün ben ordaydım seni sordum dedi onada taktık güsel oldu =) resimlerini bekliyorum burdan yada msnden =) zamana bırak hersey gusel olcak .. 15 gün atlatınca gerisi kolay 22 .gündeyim .. hersey cok gusel olcak ...
ya duyguson denk getirek kıs=) aramadım ben daha .. ozaman aynı güne denk getırek .. ama akşam iş cıkışı unutma ...

Arkadaşlar ben ayın 10-20si arası orda olabilirim, kontrolüm var.. Bu tarihler arasında uyar mı size de? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…