Ben görüştüm ctesi ikinci randevum var bakalım ne olacak
öncelikle bunu sorgulamak bizlere düşmez. fiyatlarla kadınlar kulübünün ne ilgisi var anlam veremiyorum. 2 sene öncesi hangi fiyatlar sabit kalmış ki hele ki özel bir doktordan bahsediyoruz.konuya bu şekilde yaklaşmanız forumdaki yazılanların etkisi olduğunu düşünmeniz çok ilginç geldi açıkçası bana. sonuç itibari ile özel bir doktor maliyetler doğrultusunda(özellikle hastane masrafları) her yıl artış olması kadar doğal bir şey yok. zira fiyatı daha uygun olan doktorlar var isteyen istediği ücreti ödeyerek istediği doktora ameliyat olabilir. kimse kimseyi zorlamıyor ki.. sizi de anlıyorum belki gerçekten emre beye ameliyat olmak istiyorsunuz bütçeniz şu aşamada müsait olmadığı için belki bu şekilde sitemde bulunuyorsunuz. ama fiyatı sonuçta emre bey belirliyor ve bu konuda kk yı hedef göstermek doğru değil. bu arada geçen sene 6,500 fiyat denmişti bu yıl 7.000. sadece 500 artış oldu diye biliyorum. bu süre içerisinde hastane değişikliği söz konusu olmuştu . ben de ona bağlamıştım.:26:
kizlar ya ben ekimde terminmi ayarlamistim ameliyat icin ozaman banada 7000tl denilmisti ilk ameliyat icin suan 2014 icin 8000 tl oldunu duyunca sasirdim size bu benim icindemi gecerli olur :S ben cunki ozaman o fiyata anlasmistim ameliyatim tam bi ay sonra
öncelikle bunu sorgulamak bizlere düşmez. fiyatlarla kadınlar kulübünün ne ilgisi var anlam veremiyorum. 2 sene öncesi hangi fiyatlar sabit kalmış ki hele ki özel bir doktordan bahsediyoruz.konuya bu şekilde yaklaşmanız forumdaki yazılanların etkisi olduğunu düşünmeniz çok ilginç geldi açıkçası bana. sonuç itibari ile özel bir doktor maliyetler doğrultusunda(özellikle hastane masrafları) her yıl artış olması kadar doğal bir şey yok. zira fiyatı daha uygun olan doktorlar var isteyen istediği ücreti ödeyerek istediği doktora ameliyat olabilir. kimse kimseyi zorlamıyor ki.. sizi de anlıyorum belki gerçekten emre beye ameliyat olmak istiyorsunuz bütçeniz şu aşamada müsait olmadığı için belki bu şekilde sitemde bulunuyorsunuz. ama fiyatı sonuçta emre bey belirliyor ve bu konuda kk yı hedef göstermek doğru değil. bu arada geçen sene 6,500 fiyat denmişti bu yıl 7.000. sadece 500 artış oldu diye biliyorum. bu süre içerisinde hastane değişikliği söz konusu olmuştu . ben de ona bağlamıştım.:26:
hiçbir saldırıda bulunmadım.. sadece öngörüde bulundum.. öngörüde bulunmamı foruma saldırı olarak algılamanız ve ikisi arasındaki farkı düşünmemenize anlam veremedim.. tabii ki kimse kimseyi zorlamıyor ben de aksini iddia etmedim ki?neden bu kadar uç bir algılama sistemi üzerinde oturttunuz paylaştığım yazıyı? sizin de dediğiniz gibi yalnızca sitem ettim, kimseyi karalamak gibi bir niyetim yok ki özellikle yanlış anlaşılmamak adına '' mutlaka iyi bir doktordur ve hakediyordur '' cümlelerimle başladım yazılarıma.. eğer burası insanların duygu ve düşüncelerini paylaştıkları bir platformsa ben de hissettiklerimi paylaştım ve hiç bir yeri hedef gösterme gayesi içinde olmadan olabiliteler üzerindeki düşüncelerimi paylaştım.. bu arada fiyat arıtışıyla ilgili de fikir sahibi olmadan yazmanız ilginç geldi. 6.500 ken 7000 olmadı 8000 oldu yani 500 tl artış olmamış değil mi? :) fikrimi yazdım konu çok başka yerlere gelmiş daha yazmayım en iyisi fikrimi belirttim zaten ama yanlış anlaşılmışım sanırım, biraz da okuyan insanın niyetiyle de alakalı keza samimiyetle cevap veren arkadaşlar oldu teşekkür ederim hepsine..
forum sayesinde Emre beye karar veren insanlar var ama tek başına fiyat artışına etkisinin çok olduğunu düşünmüyorum şunu söyliyim facebookta bile arkadaşlarım burnumu görüp arkadaşına anlatmış alakasız yerlerden mesajlar geliyo her hasta bi anlamda reklam oluyo doktorlar için düzgün ve doğal yapılan bi iş herkes tarafından dikkat çekiyo akraban, iş arkadaşın, arkadaşının arkadaşı derken rağbette gittikçe artıyo şuan yanlış bilmiyosam nisana gün verilmeye başlanmış ameliyat için... seni anlıyorum içinin sindiği doktoru bulmuşken fiyatların zorlaması üzüyo insanı tabi ben 5500'e ameliyat olmuştum verdiğim parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum çünkü doğal burnun birebir benzerini yapıyo Emre bey gerçekten... biraz acele etmek lazım talep ve emek fazla olunca fiyatta artıyo keşke kaliteli işi ucuza bulsak ama böyle bi dünya yok ne yazık ki :Sbenim takıldığım nokta 2 senede fiyatların nasıl bu kadar uçtuğu.. ben sadece bunu sorguluyorum ve samimi gelmiyor. yoksa emre ilhan tabiiki iyi bir doktor ben de ameliyat olmak isterim. maddi imkanı olan arkadaşlar da çok şanslı buna bir şey diyemem..ama birdenbire bu kadar artmasının etkisi acaba forumlarda yazılanlar mı diye de düşünmeden edemiyorum.. çünkü kadınlar kulübü gerçekten büyük bir platform, çok geniş yelpazede bilgi alış verişinin olduğu bir site, herkesin takip ettiği.. bilmiyorum hakedip haketmeme mevzusu değil neticede sağlık. imkanım olsa bende olurum. ama birdenbire bu kadar artışın olmasına da hiç anlam veremiyorum.. 500-600 tl değil resmen 1000 tl artıyo her sene.. 2015 de 10.000 tl ye mi olacağız? sevgiler...
tekrar söylüyorum" fiyatı sorgulamak" bizlere düşmez.bunu anlamış olsaydınız hala bu şekilde öngörülerde bulunmazdınız....
bu yazmış olduklarınızı kim okusa aynı şekilde algılar. 2 senedir takip ediyorum diyorsunuz ve ilk defa estetik alanında bir yorumda bulunup,bunu da emre beyin sayfasına yazıyorsunuz. burun estetiği düşündüğünüze dair hiç bir yazınızı göremedim.fiyat olarak da samimiyetle cevap veren arkadaşlar oldu diyorsunuz.ben böyle bir cevap da nedense görmedim :26:buradaki düşüncelerinizle insanları farklı yere yönlendirmektense emre beyin muayenehanesini arayıp asistanından gerekli tüm bilgileri almış olsaydınız daha doğru olurdu. artışın sebebini de en iyi emre bey ve çalışanları verebilir.fiyat artışı ile ilgili de yanlış algılamışsınız. bana 6500 denilip 7000 oldu diye yazdım sebebi de o sırada hastane değişikliği yapılmıştı ve bende hiç sorgulamadan ona yordum diye ifade ettim.lütfen doğru okuyunnn. bu yılda fiyatlar 8 bin değil "7 bin"di.lütfen yanlış bilgi vermeyin. bu vermiş olduğunuz yanlış bilgiden dolayı dün azra23 nickli arkadaşı tedirgin ettiniz. gerisini siz düşünün ve fiyat konusunu burada kapatıyorum.bana yazdığınız için yazdım yoksa bu tarzlı konulara girmem bile. ortada doktorumuzun bir emeği var sadece emeğe saygı lütfen....
forum sayesinde Emre beye karar veren insanlar var ama tek başına fiyat artışına etkisinin çok olduğunu düşünmüyorum şunu söyliyim facebookta bile arkadaşlarım burnumu görüp arkadaşına anlatmış alakasız yerlerden mesajlar geliyo her hasta bi anlamda reklam oluyo doktorlar için düzgün ve doğal yapılan bi iş herkes tarafından dikkat çekiyo akraban, iş arkadaşın, arkadaşının arkadaşı derken rağbette gittikçe artıyo şuan yanlış bilmiyosam nisana gün verilmeye başlanmış ameliyat için... seni anlıyorum içinin sindiği doktoru bulmuşken fiyatların zorlaması üzüyo insanı tabi ben 5500'e ameliyat olmuştum verdiğim parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum çünkü doğal burnun birebir benzerini yapıyo Emre bey gerçekten... biraz acele etmek lazım talep ve emek fazla olunca fiyatta artıyo keşke kaliteli işi ucuza bulsak ama böyle bi dünya yok ne yazık ki :S
Bende çok kararsızım ve korkuyorum
Kararsizligini söylermisin, YANi NEDEN kararsiz sin? Para mi yoksa begenmemekmi ? Anlamadim dedigini cnm?
burnunuz akmıyorsa, horlamıyorsanız bence ameliyat olmak için bu kadar risk almaya ve bu kadar büyük paralara gerek yok ki. ameliyatsız yöntemlerle bu işi pekala gayet güzel yapabiliyorlar
Kızlar selammmm :) benım de bu hafta Emre Bey ıle randevum var :) sözde ne zamana amelıyat tarıhı verır en erken yenı yıldan önce olması imkansız mı dersiniz iznim nedenıyle yenı yıldan önce olmam lazım da
Horluyorum, sag taraf nerdeyse komple kapali...bunlar fonksionel durumlar
Estetik yönde burun ucu düsük , burun yüksek( kemerden dolayi)
Yüz hatlarim güzel, belirgin, ve kücük bir burun yüzüme daha da yakisaxagindan eminim!
yeni yılı bırak 3 4 ay içinde vermesi bile imkansz gibineden yeni yıldan önce olman gerekiyor acele etme bence bekleyebiliyorsan bekle
arkadaşın profili reklam amaçlı üyelikmiş zaten pasif hale gelmiş :) ameliyatsız hallolsa bu kadar insan ameliyat masasına yatmaz :) birinin reklamını yapmaya gelmiş anlaşılan ama fırsat verilmemiş anlaşılmış durum:) sen ameliyat günü almışmıydın canım?
yeni yılı bırak 3 4 ay içinde vermesi bile imkansz gibineden yeni yıldan önce olman gerekiyor acele etme bence bekleyebiliyorsan bekle
arkadaşın profili reklam amaçlı üyelikmiş zaten pasif hale gelmiş :) ameliyatsız hallolsa bu kadar insan ameliyat masasına yatmaz :) birinin reklamını yapmaya gelmiş anlaşılan ama fırsat verilmemiş anlaşılmış durum:) sen ameliyat günü almışmıydın canım?
Bu ara Instagram da beni Kabul et...:) abone oldum sanaMedusaiknr
ortalama ne kadar ödediniz acaba hastane vs tüm masraflar dahil ,burnunu Emre İlhan'a yaptıranlar cevap verebilir mi ben de düşünüyorum da