Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Bebek pembesi gibiydi cok guzeldi herkes ten rengi takio yaa emre beyin farki olsun dimi:) benim alciyi cok begenmisti arkadaslarim:)

bizede taksın bi hafta dolaşalımda hevesimiz geçsin

Hahahah evet yaa hevesimizi alalim aksesuar gibi durur zaten

toplaşıp gidelim ama herkes farklı renk taksın. reklam filmi çekeriz hep birlikte

Simdiden soyluyorum ama pembesi benim ! yesil seni acar aylin yesilini takalim sana :)))

Bebek pembesi gibiydi cok guzeldi herkes ten rengi takio yaa emre beyin farki olsun dimi:) benim alciyi cok begenmisti arkadaslarim:)

Simdiden soyluyorum ama pembesi benim ! yesil seni acar aylin yesilini takalim sana :)))

hayır benim ooooo yeşili sadece göz renginde severim. ben de mor hastalığı var aslında mor varmıydı acaba:26:
zaten heryerim morarmıştı. alçı da mor olur ohhhh

hayır benim ooooo yeşili sadece göz renginde severim. ben de mor hastalığı var aslında mor varmıydı acaba:26:
zaten heryerim morarmıştı. alçı da mor olur ohhhh

Hahaha bakmadim ama renk renkdi vardir belki hem uyumlu olurdu mor:))) pembesi beniimmm hiiiiccc kusura bakma sekerim emre bey beni kirmaazzzz:))) valla yeniden ameliyat olasim geldi hatta ruyamda ameliyat oluyodum yeniden ne kadar istediysem artik hahaha:))

Karazeytin aaaa sen nasıl denk gelmedn benim ameliyatım 3 ay önce oldum fosforlu cart bembeydi aldım. Mahallede kimse bilmiyodu ameliyat olacağımı yüzümü saklayayım dedm ama nerde ben buradayım diye bağarıyordu :) Hatta hastalar dalga geçmeye başlamışlardı erkeklere mavi gen kzılara bempe evli bayanlara ten rengi diye

Benimkide vişne kırmızısı oldun

beni de kırmaz hıhh kimseyi kırmaz Emre bey birtanedirtamam mor yoksa ikimizde bebîş pembesi o zmn anlaştıkgel de sarılauım sana tatlım
Ben se de ondan vardı işte canım.çingene pembesi hiç sevmem.yeni renkler varmış .bence daha pastel tonları olmalı .taam düğüne gitmiycez ama hasta ziyareti alıyoruz o kadar.süslü olmalıyız:))güneşim ben evliyim canım bana o zaman ten rengî
Benimkide vişne kırmızısı oldun

Alam yaa zevkini yiyim seninben o pembeyle işe gittim yawwwseni düşünemiyorum

Hahaha tamam tamam kardesiz burda alciyimi paylasamicaz canimm:) O alcilarda cok guzeldi amaaa farkliyiz iste daha ne :))) ama yenileri cok guzellll gormelisiniz:) gunescim sen kulaginin ustune ne zaman yatmaya basladin ya bizimkinin 3 gun oldu soyleniyo ne zaman kulagimin ustune yatabilcem diye:)

İbett ya ne ladar meraklıyız ameliyat olmaya dîmi.millet nir an önce kurtulmak ister biz de hevesli heveslî manyağız harbi yaa:))ama simli olayı çok hoşmuş .yîne kokoşluğum tuttu yawww

İbett ya ne ladar meraklıyız ameliyat olmaya dîmi.millet nir an önce kurtulmak ister biz de hevesli heveslî manyağız harbi yaa:))ama simli olayı çok hoşmuş .yîne kokoşluğum tuttu yawww

Hahaha aynen oyle :) heveslendim ben yeniden ameliyat olmak icin simli alcilar aklimi celdi :))) ya korkulcak hicbisey yok emre bey isini cok titiz yapiyor cok ilgili agri hic olmuyor neyden korkalimmm :) bu arada ece erkenin burnunu emre bey yapmisti ya 2 ay once falan hic bakmamistim bakm dedm instagramdan fotograflarina baktim gayet basarili olmus sisleri falan azalmis baya:) 3. Revizyona gore cok iyi hatta :)

Karazeytin dün kontrole gittik muayenehanede iki bayan senden bahsetti onlara çok yardımcı olmuşsun sana minnettarlar biri 12 yıl önce ameliyat olmuş bi profesöre... burnunu çok kötü yapmış üstü oymuş ucu bırakmış hala burun kanatlarının yanlarının şiş olduğunu söyledi dokundum şiş falan değil ya doktor kocaman kıkırdakları eklemiş taş gibi duruyodu :S yine kalabalıktı 7 buçuktaki kontrolümüzü 10 da olduk:)) Emre beyde çok yorgundu ama enerjisini, neşesinide bozmamaya çalışıyodu bi an içimden çalışmayın bu kadar demek istedim:) insan doktoruna minnet duyunca yorulmasını bile istemiyo işte... sizden bahsetti dilek,aylin, ayşegül geldiler dedi sanırım burun gününü iptal ettiği için tepkili olduğumu düşündü:) hani onlar geldi sen de gelebilirdin mi demek istedi orasını anlamadım neyse bu arada burnumda az şişlik varmış uzun süreçte geçecek sanırım ama bu halindende çok memnunum :) Beklerken bulgaristandan bi bayan geldi ilk ameliyat sandım burnu çok güzel olmuştu sordum demez mi 3. ameliyatım diye şok oldum ya ben bu revizyon hastalarını anlamıyorum yıpranmıyomu burunları nasın bu kadar başarılı oluyo Emre bey baştan mı yaratıyo burnu hiç bi kusur yoktu bir aylık burunda helal olsun Emre beye...

Dg62 canım kulağım üstüne valla rahat olarak tam 1 ay sonra yatabildim taş gibiydi Emre bey yatabilirsin dedi ama kulak kaya parçası gibi dert oluyor yatamıyorsun. Ben çift yastık koyum yumaşak olmasını sağlayıp arada yatıyordum. Valla sertli daha anca gitti 3.5 ay oldu düşün. Kulak burundan zor bir iş ağrı sizi yok ama iyileşme süreci çok yavaş ilerliyor. Dikişlerim bile tamamı düşme süresi daha yeni bitti.

Handancım öncelikle çok geçmiş olsun. Şişlikler evt zamanla oluyor ama bak senin iyileşme sürecin tamamlanmış sayılır.çok şükür az şişin kalmış o da Emre beyin dediği gibi geçecektir. Keşke o gün ben de gelebilseydim canım.dediğin gibi görüştüğüm 2 arkadaş ordaydı ee sen de ordaydın .bayağı konuşma imkanımız olurdu.arkadaşla konuşurken öğrendim o gün dediğin gibi Emre bey çok geç saatlere kadar ordaydı.en son arkadaşımı aldığını biliyorum ve saat 12:30 dugerçekten çok üzüldüm Emre bey adına.her hastaya yetişmeye çalışıyor.geleni de asla geri çevirmez.bir şekilde zaman ayırıyor.Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten.nasıl bir enerji ki sabahtan başlayan ameliyatları akşam kontrolleri hasta görüşmeleri derken geç saatlerde bile gülen yüzünü hiç bir zamsn eksik etmiyor .maşallah Allah nazardan korusun doktorumuzu.benim de tasarımımdan bilirim saat gece 1 olmuştu.
Pınarın durumu gerçekten çok kötüydü.hem de bir profosöre yaptırıp sonucun böle olması nasılda şaşırtıyor insanı.işte doktor seçimi bu denli çok önemli.herşeyden önce güven güven güven...tabi her zaman en iyisi yapılmaya çalışılsa da bazı istenmeyen durumla karşılanabilir.hemen kesip atmakta olmaz ancak bu durumda eğer doktor tekrar bir müdahalede bulunmuyorsa işte o güven sıfıra iner.bu da zamanla o doktorun kendi kendini bitirdiğini gösterir.
İşte bu hususta Emre beyin hakkını ödeyemeyiz.hasta takibi konusunda gerçekten çok iyi.ameliyat öncesi ve sonrası da bizlere hiç bir tedirginlik yaşatmıyor.her an yanımızda hatta aramamıza bile gerek kalmaz kendisi arar .durumumuzu sorar.bugüne kadar böle ilgili bir doktora rastlamamışımdır.eminim herkes aynı düşüncededir.
Handancım Emre bey kesinlikle öle düşünmemiştir tatlım ya.sadece gözlerî seni de aramıştır ondandır.bizim planlı orda olmadığımızı biliyor.tesadüf oldu bizimkisi grçekten.öle bir durum olsa mutlaka sende olursun canım.işte aksilik oldu burun günü:) yapamadık.ama kontrol olmasa bile bizler her zaman görüşürüz canım.
Bulgaristandan gelen hastayı ben de Emre beyin face sayfasında gördüm canım.yuana olması lazım kızın ismi yanlış hatırlamıyorsam.çok da tatlı bir kıza benzîyor.ne güzel yakından görmek nasip oldu sana .evet 3. Revizyon amelîyatıymış.1 kontrolünde sen bile farkedemiycek kadar güzel görünüyorsa Emre bey yine mükemmeli yaratmış anlaşılan.maşallah. İyiki de Emre beyi bulmuşuz.kendimi çok şanslı hissediyorum.

kızlar ameliyat sürecini anlatır mısınız lütfen:)bana 2 görüşme verdiler bu iki görüşmede neler konusuluyor? ameliyat olduktan kaç gün sonra doktor tekrar cagırıyor alçı ve bantlar ne zaman çıkıyor?kontrole ne zamanlar gidiyoruz? ameliyata gitmeden önce yanımda ne götürmeliyim :)

aramıza hoşgeldin canım sen ilk görüşmeni yaptın mı peki:26: görüşmeyi hangi tarihe verdiler?

hoşbulduk canım :) ilk görüşmemi yapmadım ilk görüşmem 13 temmuz 2.si 15 temmuz 16 temmuz da ameliyat tarihim :)

ayyyy ne güzel çok az zamanın kalmış canım. senin adına çok sevindim . yakın bir zamanda sen de istediğin bir buruna sahip olacaksın
canım ilk görüşmede öncelikle aklına takılan ya da sormak istediğin ne varsa sorabilirsin. bu konuda Emre bey sizi yeterince aydınlatacaktır.ilk olarak hangi sebeple bu ameliyatı olmak istediğini açıklarsın. ilk ameliyatın mı , revizyon(düzeltme) ameliyatı mı yoksa burun içi sağlık problemi mi yaşıyorsun bunun üzerinde konuşursunuz canım.ameliyat kararını verdikten sonra birlikte ameliyat tarihine belirlersiniz.ikinci görüşmede burun tasarımı için çağrılıyorsun .tasarımda ne isteyip ne istemediklerini tek tek açıklarsın. senin Emre beye vereceğin bu bilgiler çok önemli canım.Zaten görüşmenin en güzel kısmı da bu olsa gerek. Emre bey yüzüne yakışanı tasarlayacaktır ama hastanın da isteklerine önem veriyor.
ameliyat öncesi hemşire ile görüşme yapılıyor. burada da ameliyat öncesi ve sonrası yapılması gerekenler tek tek anlatılacaktır. ameliyat sonrası nelere dikkat etmen gerektiği sonrasında hangi ilaçları kullanacağın vs. her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğreniyorsun.
kontroller için belli bir süre vermek pek doğru olmaz buradan canım. her hastanın durumu farklı oluyor. gerektiğinde Emre bey bir hastayı daha sık görmek isteyebiliyor. genelde 6. 7 günde alçı çıkıyor. 14. günde tüm bantlardan kurtulmuş oluyorsun.
canım sen görüşmelerini yap sonrasını dert etme . bizler buradan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.benim de ameliyat olalı tam 2 ay oldu.sana da şimdiden geçmiş olsun canım.

evet :) 4 senedir hep olmak istiyorum ama sürekli vazgeçiyordum bu sene artık olayım diyorum :)

canım kesinlikle daha da vakit kaybetme derim. ben 8 yıl beklediğime çok pişman oldum kiameliyattan sonra kendime o kadar güven geldi ki anlatamam. her profilden fotoğraf çekebiliyorum artık
senin ki estetik mi olacak yoksa burun içi problemin de var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…