Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Meraba elektra bnde emre beyden randevu almayi dusunuyorum ilk muayene ucretsiz mi?

burnumdan estetik olmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım emre ilhan mı, barış çakır mı:44:

mervecim bildiğim kadarıyla barış bey de iyi bir doktor...emre beye sadece görüşme amaçlı gidersen(muayene amaçlı değil) görüşmeyi ücretsiz yapıyor...belki barış beyin de böyle bir kolaylığı vardır bilemiyorum....en iyisi bu iki doktorla da kendin git görüş ve kararını kendin ver...bana sorarsan ben doktor araştırma aşamasında barış beyin adını duymuştum ama gidip hiç görüşmedim...ilk olarak emre beyle görüşüp kararımı verdim...burdan fotoları ve yorumları takip et özelden görüşebilirsin ameliyat olanlarla az çok fikir edinirsin ikisi hakkında da...ama emre bey KBB uzmanı biliyorsun...sağlık açısından sorunun varsa bunu da dikkate al derim...kolay gelsin sana

cnm benden emre beyde karar kıldım bende emre bey düşünüyorum ekimde görüşmeye gidicem bakalım ne dicek emre bey? sanırım belli mesaj sayısını doldurman gerekıyor albim görebilmen için

Cnm ekime bir aydan fazla bir süre var ben eylüle randövü almayı düşünüyorum sen neden geç bı tarih seçtin özel nedenden mı yoksa Emre beyin ekime kadar dolu olmasından mı:44:

Cnm ekime bir aydan fazla bir süre var ben eylüle randövü almayı düşünüyorum sen neden geç bı tarih seçtin özel nedenden mı yoksa Emre beyin ekime kadar dolu olmasından mı:44:

bende emre beye 22 agustosta amelıyat olucam acıkcası cok tedırgınım ve korkuyorum..yanı bırcok yaptıgı burunları gordum ama hıc sorunu oldgunu duymadım..burun amelıyatını emre beye olupta sonradan cıkıntı olan burnu kayan yada ne bılım bır sorun yasayan arkadaslar oldumu yardımcı olursanız cok cok sevınıcem

Mrb çok az kalmış tedirginliğini, korkunu tahmin edebiliyorum umarım hepsi boşa çıkar ve arzu etiğin gibi bir burna sahip olursun.benim meraketiğim aşamalardan geçmiş biri olarak; randövü almak için ve ameliyat tarihin için çok beklemen gerekti mı.birde fiyatı ne kadar.senin gibi burun ameliyatını Emre beye olupta sorun yaşayanını bende duymadım, Emre beye burun ameliyatı olmuş arkadaşların çoğunun fotoğraflarını da beğendim darısı senin güzel fotoğraflarını görmeye ve dilerim benim de

evet randevu almak ıcın 1,5 ay gıbı bekledım yanı en erken randevuyu 1,5 ay sonrasına alabıldım malesef cok cok yogun bır doktor..Amaleıyat ıcın se yıne bır ay sonrasına randevu verdı yogunlugundan dolayı oda gunde maksımum 2 ameıyat alıyormus ılk amelıyatsa ancak daha once ıslem gormus bır burun ıse gunde bır amelıyatla sınırlıyormus...ıste sadece bırgunum kaldı bakalım hayırlısı emre bey ınanılmaz guven verıyor kendıne cok guvenıyor yaptıgı ıslerdende bellı tabı yasayarak gorucem ve mutlaka benım gıbı 2 yıldır arastırma yaparken bana yardımcı olan arkadaslar gıbı bende sızlere yardımcı olucam tabı dogru sekılde

evet randevu almak ıcın 1,5 ay gıbı bekledım yanı en erken randevuyu 1,5 ay sonrasına alabıldım malesef cok cok yogun bır doktor..Amaleıyat ıcın se yıne bır ay sonrasına randevu verdı yogunlugundan dolayı oda gunde maksımum 2 ameıyat alıyormus ılk amelıyatsa ancak daha once ıslem gormus bır burun ıse gunde bır amelıyatla sınırlıyormus...ıste sadece bırgunum kaldı bakalım hayırlısı emre bey ınanılmaz guven verıyor kendıne cok guvenıyor yaptıgı ıslerdende bellı tabı yasayarak gorucem ve mutlaka benım gıbı 2 yıldır arastırma yaparken bana yardımcı olan arkadaslar gıbı bende sızlere yardımcı olucam tabı dogru sekılde

amelıyat ıcın 6.000 tl alıyor eger ılk amelıyatınızsa ama daha once amelıyat olduysanız bu rakam 7,5oo den baslıyor ve sanırım 9.000 lere kadar cıkıyor.amelıyatlarını acıbadem hastanesı atasehırde yapıyor sadece kendı ekıbı(anestesı uzmanı hemsıre) kendı malzemelerıyle...

aldees, umarım her şey yolunda gider, ağrısız sızısız istediğin gibi sonuç alırsın. senin yorumlarını çok merak ediyorum lütfen bizi bilgilendirmeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…