arkadaşlar dün emre beye ikinci aylık kontrole gittim.ve güneş gözlüğü takabileceğimi söyledi...ama gözlüğüm ağır kemik çerçeceli bir gözlük kemiğe zarar vermez mi dedim...yok yok 8 haftadan sonra bişey olmaz dedi...sizler ikinci aydan sonra güneş gözlüğü taktınız mı...takanlarda ağrı ya da iz yaptı mı...ben hala cesaret edemiyorum sanki....
Meraba elektra bnde emre beyden randevu almayi dusunuyorum ilk muayene ucretsiz mi?
bana cevap verecek kimse yok galiba((
25 mesaj sayın olmalı dıye bılıyorum albumlerı gorebılmen ıçın. 9 agustosda emre beye amelıyat oldum. suan ıçın hersey guzel gıdıyor.Albümlerinizi göremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
cnm benden emre beyde karar kıldım bende emre bey düşünüyorum ekimde görüşmeye gidicem bakalım ne dicek emre bey? sanırım belli mesaj sayısını doldurman gerekıyor albim görebilmen için
burnumdan estetik olmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım emre ilhan mı, barış çakır mı:44:
cnm benden emre beyde karar kıldım bende emre bey düşünüyorum ekimde görüşmeye gidicem bakalım ne dicek emre bey? sanırım belli mesaj sayısını doldurman gerekıyor albim görebilmen için
Cnm ekime bir aydan fazla bir süre var ben eylüle randövü almayı düşünüyorum sen neden geç bı tarih seçtin özel nedenden mı yoksa Emre beyin ekime kadar dolu olmasından mı:44:
bende emre beye 22 agustosta amelıyat olucam acıkcası cok tedırgınım ve korkuyorum..yanı bırcok yaptıgı burunları gordum ama hıc sorunu oldgunu duymadım..burun amelıyatını emre beye olupta sonradan cıkıntı olan burnu kayan yada ne bılım bır sorun yasayan arkadaslar oldumu yardımcı olursanız cok cok sevınıcem
Mrb çok az kalmış tedirginliğini, korkunu tahmin edebiliyorum umarım hepsi boşa çıkar ve arzu etiğin gibi bir burna sahip olursun.benim meraketiğim aşamalardan geçmiş biri olarak; randövü almak için ve ameliyat tarihin için çok beklemen gerekti mı.birde fiyatı ne kadar.senin gibi burun ameliyatını Emre beye olupta sorun yaşayanını bende duymadım, Emre beye burun ameliyatı olmuş arkadaşların çoğunun fotoğraflarını da beğendim darısı senin güzel fotoğraflarını görmeye ve dilerim benim de
Mrb çok az kalmış tedirginliğini, korkunu tahmin edebiliyorum umarım hepsi boşa çıkar ve arzu etiğin gibi bir burna sahip olursun.benim meraketiğim aşamalardan geçmiş biri olarak; randövü almak için ve ameliyat tarihin için çok beklemen gerekti mı.birde fiyatı ne kadar.senin gibi burun ameliyatını Emre beye olupta sorun yaşayanını bende duymadım, Emre beye burun ameliyatı olmuş arkadaşların çoğunun fotoğraflarını da beğendim darısı senin güzel fotoğraflarını görmeye ve dilerim benim de
emre bey dolu oldgu için anca ekıme randevu alabildimCnm ekime bir aydan fazla bir süre var ben eylüle randövü almayı düşünüyorum sen neden geç bı tarih seçtin özel nedenden mı yoksa Emre beyin ekime kadar dolu olmasından mı:44:
umarım hersey guzel mutlu harika olurnihoahahaha sonunda gidiyoruuuuuz
bende emre beye 22 agustosta amelıyat olucam acıkcası cok tedırgınım ve korkuyorum..yanı bırcok yaptıgı burunları gordum ama hıc sorunu oldgunu duymadım..burun amelıyatını emre beye olupta sonradan cıkıntı olan burnu kayan yada ne bılım bır sorun yasayan arkadaslar oldumu yardımcı olursanız cok cok sevınıcem