Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ladycoco ekledim canım, yalnız kalkmış eklediğim fotolar anlamadım :26:
Elektra, benim burnumun ucu cok dusuk gorunuyordu (ama o haline bile asiktim ben, eski brunumdan o kadar bikmistim cunki) ama zamanla duzeliyor. SImdi hafif biraz daha kalkik. Emre bey dediki, eger daha kalkik istiyorsan, bir yil sonra kaldiririm diye ama ben istemiyorum cunki git gide tam istedigim gibi oluyor. Bazen acayip dusuk duruyor ucu, sis oldugu zamanlari. Burunu kaldirmak cok basit bir operasyonla oluyormus, fazla kalkik olsaydi, indirmek icin nerdeyse yeni bir operasyon gerekiyormus bu yuzden EMre bey istemedigin surece fazla kaldirmiyor. Ben cok memnunum, herkez cok begeniyor ve estetigim diye bagirmiyor, tam benim istedigim gibi. Yani merak etme, git gide duzeliyor. Gecmis olsun canim.
çok sağol canım paylaşımın için...diyorum ya ben enin burnunu çok beğeniyorum çok doğal duruyor dediğin gibi şu anda benim ki de senin fotolarındaki burun ucu gibi yani çok kalkık değil...sadece ucu şiş olduğu için anırım hafif sarkık görüntüsü veriyor...ama indikçe daha güzelleşiyor diyorsun madem sana güveniyorum...şu anda halimden memnunum umarım ileriye doğru yerine oturdukça daha da güzelleşir...
elektra benim de ucu sarkıklaşmıştı bantlar açıldıktan sonra, geçen gün kontrole gittim Emre Bey burun ucuma masaj yaptı iyi geldi bir hayli ucu toparlandı oldukça, o sarkıklık ödemlerden dolayı oluşuyor burun ucunda zamanla geçiyor güzelleşiyor, ama sen masaj yapma sakın doktor vermeden bana da sen yapma masaj ben yaparım kontrollerde dedi herkese farklı çünkü, zaten senin daha yeni burnun zamanla toparlayacaktır ucu kendini..
çok sağol canım ya valla çok rahatlattın içimi...ben de ödemlerden öyle durduğunu düşünüyorum ama işte burun ucundaki ödemler de çok zor iyileşiyor...ben 1.ay kontrolüne gidemedim artık 2. ay kontrolüne gidicem inşallah...emre beyle o zaman görüşeceğim...dediğin gibi bana da masaj verebilir...
elektra dikiş ve tanpon amelytattan sonra ne zaman alınıyor? 9 da amelıyatım bana 16da alınır mı?
herkese merhaba,
yaklaşık olarak 2 sene oldu emre beye revizyon ameliyatımı olalı.araştırma içersindeki arkadaşlara fikir vermesi açısından resmimi ekledim.profilimde de öncesi ve sonrası olarak resimleri bulabilirsiniz.ben sonuçtan çok memnunun o yüzden emre beyi gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
Pınarcım süpersin canım darısı benim başıma inşalllllaaah...!
çok teşekkür ederim canım inşallah sende en kısa zamanda istediğin burna kavuşursun :)
Pınar acaba revizyon ameliyatının fiyatı ne öğrenebilrmym? çünkü bende ameliyat olalı 36. günüm ama bende düşünüyormda:)
canım 36. gün böyle bir karar almak için çok erken bir zaman, en az 6 ay dolana kadar beklemen gerek şuan burnun çok şiştir.benim ameliyat olduğumda 7 bin ödemiştim.şuan fiyatlar ne durumda bir bilgim yok ama emre beyin asistanını ararsan daha doğru bir bilgi alabilirsin.
7 binmi ya bu revizyon dahamı pahalı oluyo bilmiyodum ya benm kaş la göz hizamda kemikimsi bişey var şişmi ödemmi bilmiyorm ama elleyince kemik gibi sert o sebeplede üzgünüm birde burun ucum çok şiş bilmiyorm ya am aşekil filan düz yani bi yamukluk yok. kararsız kaldm şimdi mutlu deilim
Pınar acaba revizyon ameliyatının fiyatı ne öğrenebilrmym? çünkü bende ameliyat olalı 36. günüm ama bende düşünüyormda:)
Evet Kizlar sezenin bahsettigi o arkadas ben oluyorum :jeyyar: ameliyat icin beraber gittik ameliyat olduk ayni odada kaldik hersey cok güzel gecti aslinda sezen söylenmesi gereken herseyi yazmis benim eklemem gerekicek bisey bulamiyorum su an kaydirigubbakcemile2 Emre bey süper bir doktor herkese tavsiye ediyorum sonuctan cok memnunumm. Ameliyat öncesi ve sonrasi resimlerim Profilimde mevcüt, ilgilenen arkadaslar bakabilirler... zemuszemus