Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar bugun biraz daha iyiyim halsizligim var tabi ve burnum tikali ama Emre Bey iyi oldugunu soyledi herseyin kaburgam da iyiymis iz bile kalmayabilir dedi eve geldim uzandim hemen , yanlis hatirlamiyorsam VİRÜSSevgi 4.Gun caddeye gezmeye gitmisti cok cabuk toparlamis gercekten :) bu arada emelcim pazartesi saat 4 te tamponlarim alinacak karsilasiriz tahmim ediyorum burnusumu ilk goren sen olacaksin :KK8:

o zaman kesin karşılaşırız ilyada. Tanırım heralde fotoğraflara göre sen tanırsan beni ilyada demen yeterli:)) ilk gören olarak inş uğurlu gelirim canım:KK1:

ilyadaa çok merak ediyorum seni, iyi olduğunda lütfen bizimle fotograflarını paylaş :) tahminimce bugun daha da iyisindir, yarın ve sonraki günler ise hiçbirşeyin kalmayacak inşallah :)

ilyadaa çok merak ediyorum seni, iyi olduğunda lütfen bizimle fotograflarını paylaş :) tahminimce bugun daha da iyisindir, yarın ve sonraki günler ise hiçbirşeyin kalmayacak inşallah :)

Pembecik canim cok daha iyiyimm kaburgam tamamen iyilesti oksurunce aciyor sadece azcik morlugum kaldi sislerim de ceneme dogru indi bugun tamponlarim cikiyor nihayet :21: bugun gelince fotograf koyacagim gun gun arsivliyorum sizin icin :KK49:

Emelcimm beni aldilar hemen tamponlarimdan kurtuldum eve geldim simdi karsilasamadik bidahakine insallah resim ekliycem birazdan bir kac dikis atildi sanirim patladi bir kaci burnuma bakmadim acikken zaten Emre bey de gostermiyormus daha derli toplu olmus sanki:)

Emelcimm beni aldilar hemen tamponlarimdan kurtuldum eve geldim simdi karsilasamadik bidahakine insallah resim ekliycem birazdan bir kac dikis atildi sanirim patladi bir kaci burnuma bakmadim acikken zaten Emre bey de gostermiyormus daha derli toplu olmus sanki:)

ilyadaa kurtuldun canım hadi geçmiş olsun çok. bundan sonrası artık sabır işi. kervanımıza hoşgeldin :) ilk fırsatta fotograflarını bekliyoruz canım :)

ilyadaa kurtuldun canım hadi geçmiş olsun çok. bundan sonrası artık sabır işi. kervanımıza hoşgeldin :) ilk fırsatta fotograflarını bekliyoruz canım :)

Coook tesekkurler pembecik evt sonunda cok sukur , dikislerimden de kurtulunca oh:KK16: ekliycem canim bugun uzandim gelir gelmez, burnum belli degil zaten sargili dikisli sefil bir halde :) persembe 6 bucukta yine bir kontrolum var dikislerim hepsi ne zaman aliniyordu cnm onu sormayi unuttum :26:

Gerçekten yaa geldim oturdum hemen bi etrafa baktım ilyadaya benzeyen kimse yok ellamayayı bile gördüm sen yoktun:KK43: bi bayan vardı karşımda oda yağmurmineldi sanırım emin olamadığım için onunla da konuşmadım neyse canım çok geçmiş olsun. Fotoğraflarını bekliyorum:)

Gerçekten yaa geldim oturdum hemen bi etrafa baktım ilyadaya benzeyen kimse yok ellamayayı bile gördüm sen yoktun:KK43: bi bayan vardı karşımda oda yağmurmineldi sanırım emin olamadığım için onunla da konuşmadım neyse canım çok geçmiş olsun. Fotoğraflarını bekliyorum:)

Emelcimm bekliycektim ama esim beni eve birakip ofise geri dondu, fotograflari yarin yukleyebilecegim makinanin kablosunu bulamadim :KK43: yeni atilan dikislerim sizliyor ya hic gulmemem konusmamam lazim sanirim iki gun :KK53:

evet canım bendim o ama sen beni tanımzasın diye konuşmadım senle, birde bir arkadaşla epeyce bir sohpete daldım. yarın elektra ameliyat oluyor.... hepimiz dua edelim ona.... bu arada saç rengin süper olmuşşşş. bayıldım . eğer benden tarafa baksan direk saçlarınla sohpete başlayacaktım ama sende yalnzı değildin . bir bayan vardı... neyse bir dahaki sefere inşallahh...

evet canım bendim o ama sen beni tanımzasın diye konuşmadım senle, birde bir arkadaşla epeyce bir sohpete daldım. yarın elektra ameliyat oluyor.... hepimiz dua edelim ona.... bu arada saç rengin süper olmuşşşş. bayıldım . eğer benden tarafa baksan direk saçlarınla sohpete başlayacaktım ama sende yalnzı değildin . bir bayan vardı... neyse bir dahaki sefere inşallahh...
evet emin olamadım, saç rengim 3 yıldır böyle ben o kadar sıkıldım ki renk beğenilince şaşırıyorum gerçekten sağol canım:) sen erken çıktın sonra ortama alışıp bi sohbet başladı hemen zaten:)) elektraylada konuştum bu arada remziye adlı bi arkadaş vardı 2 yıl önce burun ameliyatı olmuş fotoğraflarda beğenmemiştim burnunu canlı ne kadar farklı gözüküyomuş tamamen oturmuş burnu inş bizimde şişliklerimiz böyle geçer

evet emin olamadım, saç rengim 3 yıldır böyle ben o kadar sıkıldım ki renk beğenilince şaşırıyorum gerçekten sağol canım:) sen erken çıktın sonra ortama alışıp bi sohbet başladı hemen zaten:)) elektraylada konuştum bu arada remziye adlı bi arkadaş vardı 2 yıl önce burun ameliyatı olmuş fotoğraflarda beğenmemiştim burnunu canlı ne kadar farklı gözüküyomuş tamamen oturmuş burnu inş bizimde şişliklerimiz böyle geçer

Emelcim cidden hemen de nasıl başladı ama sohbet :)) Ben aklımdaki tüm soruları sormuş oldum iyiy ki karşılaşmışız:)

Emelcim cidden hemen de nasıl başladı ama sohbet :)) Ben aklımdaki tüm soruları sormuş oldum iyiy ki karşılaşmışız:)

:))) konuşmadan zaman geçmiyo gerçekten insan biri konuşsada sohbet başlasa diye düşünüyo:KK70: canım hiç korkma o kadar kolay ki ağrı yok,sızlama yok tek sorun zaman... Emre bey bugün burun ucun şiş bayağı dedi düşün 4 ayda böyle ya:KK43:

Günaydın herkese resimlerimi yükleyebildimm aşama aşama tüm içler acısı resimlerim de mevcut neyse oldu da bitti oh kurtuldum, burnum belli değil sargılardan tam ama tüm kusurları giderilmiş görünüyor, en azından düz duruyor ve altı sarkık değil artık :21: Emre Bey temizlikten 10 verdi çok iyi bakmışım burnuma bir de çok güzel olmuş dedi :KK1:

AY kizlaaar, keske bende Istanbulda olsaydim, butun kontrollerim o kadar neseli bol sohbetli gecti ki. Yanimda iki erkek arkadas vardi, onlarin muayehanenin psikoloklariydi sanki, herkez ameliyata oyle bir hazirliyorlardi ki. Ikiside ameliyat olmustu Emre beye. Ama o kadar cok eglenceli geciyorduki, inanin ben bir kere 4 saat bekledim ama hic canimiz SIKILMADI cunki cok guluyorduk, egleniyorduk. Burcu hanim bize hep diyordu, siz hep gelin buraya cunki cok moral oluyor sizler buraya gleince diyordu. Superdi yaaa..

X